Salmo Lil'Bug model 2013

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

razvan m.
veteran
veteran

Re: Salmo Lil'Bug model 2013

Mesaj de razvan m. » 21 Aug 2013, 22:40

Mi se pare complet deplasat ca un forumist, care nu este moderator, sa traga de urechi un altul pe motiv ca ofera ceva la vanzare la un pret prea mare.
Daca potentialul cumparator considera ca pretul e mare, nu cumpara. Toata lumea care intra pe forum are acces la internet si poate verifica daca pretul e ok sau nu. La urma urmei, pretul ok este cel pe care esti dispus sa il dai pentru un anumit bun de care ai nevoie... Mai ales cand marfa e rara.

Cred ca ar trebui temperati tocmai cei care se erijeaza intr-un fel de Protectia Consumatorului de pe forum, nicidecum cel care cere un pret mare. Pretul e mare, marfa nu vinde. Simplu ca buna ziua.

Dupa parerea mea, e chiar o chestie de bun simt sa nu intervii in vanzarea altuia, daca bunul oferit spre vanzare nu te intereseaza.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 22 Aug 2013, 01:47

Vezi tu Razvane,n-am nimic cu nici unul dintre voi,dar din cauza celor care NU IAU NICI UN FEL DE ATITUDINE se intampla ce se intampla in tara asta!!! Eu de exemplu lupt acum in Brasov cu coruptia,lasitatea,indolenta si lacomia unora ca sa salvez un complex fenomenal de 4 balti~140ha,condamnate la moarte prin taierea INTENTIONATA a alimentarii cu apa pt. favorizarea cuiva in cumparare/atragere de fonduri europeene pe motiv de"paragina" SI-O FAC SINGUR....Asa ca nu-l mai condamna tu pe unu' care emite o parere pertinenta despre un fenomen anume vizibil si pt. un elev de generala...Ai si tu dreptate in felul tau,dar ca sa schimbam ceva in tarisoara asta oropsita de ,,afaceristi" de toate nivelurile,trebe sa luam TOTI atitudine,nu doar 1-2 si nici sa-i blamam pe cei ce AU CURAJUL S-O FACA!!!! Fire intinse tuturor!!! :respekt: :!: :idea: :lol1: 8)
TOT RESPECTUL !!!

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 22 Aug 2013, 13:57

roly scrie:Vezi tu Razvane,n-am nimic cu nici unul dintre voi,dar din cauza celor care NU IAU NICI UN FEL DE ATITUDINE se intampla ce se intampla in tara asta!!! Eu de exemplu lupt acum in Brasov cu coruptia,lasitatea,indolenta si lacomia unora ca sa salvez un complex fenomenal de 4 balti~140ha,condamnate la moarte prin taierea INTENTIONATA a alimentarii cu apa pt. favorizarea cuiva in cumparare/atragere de fonduri europeene pe motiv de"paragina" SI-O FAC SINGUR....Asa ca nu-l mai condamna tu pe unu' care emite o parere pertinenta despre un fenomen anume vizibil si pt. un elev de generala...Ai si tu dreptate in felul tau,dar ca sa schimbam ceva in tarisoara asta oropsita de ,,afaceristi" de toate nivelurile,trebe sa luam TOTI atitudine,nu doar 1-2 si nici sa-i blamam pe cei ce AU CURAJUL S-O FACA!!!! Fire intinse tuturor!!! :respekt: :!: :idea: :lol1: 8)

POPCEV insfarsit ai zis si tu ceva ADEVARAT!!!! :bere:

Subscriu: JOS BISNITA SI BISNITARII cu SUPRAPRETURI de pe acest forum!!!!! :censored:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns