numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
storm
- veteran

Vand voblere noi Salmo Lil'Bug model 2013,BG2F, 2,5cm 2,8g floating,pret fix 40lei.,comanda minima 2 buc,transport inclus,plata in avans pe card.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
-
attilaf
- veteran

Cu tot respectul, dar pretul cerut pentru un vobler care costa 4.74 euro...e putin cam mare.
La o adica, la 2 bucati + transportul pe ele (9 euro pentru un colet pana in 1kg), direct din Polonia, ajungi tot la pretul tau.
Poate nu e treaba mea, dar mai lasati-o in **** mea cu bisnita asta!
-
attilaf
- veteran

storm
Cel mai activ în forumul:
Anunturi vanzare / cumparare - numai pescuit
(1247 mesaje / 84.83% din mesajele utilizatorului)
Si cu asta am zis tot.
Ca am si eu cateva voblere la vanzare, e problema mea. Regulamentul site-ului prevede ca vanzari ocazionale, sunt permise. Eu vand niste produse second hand, la preturi mai bune ca in magazine. Tu vinzi produse noi, la preturi mai mari ca in magazine. Asta e bisnita. Ca nu iti convine, e problema ta. Dar oamenii trebuie sa stie ca exista si variante mai ieftine de produse. Chiar te rog sa mergi si tu pe topicul meu, sa imi faci UP gratuit, in care sa vii cu preturi mai bune ca ale mele.
In fine, pana la urma cumparatorii sunt cei care triaza vanzatorii. Si daca gasesti clienti, bravo tie.
Spor la vanzare!
-
storm
- veteran

Pai prima data imi spui ca daca iti cumperi nu stiu de unde ajungi la acelasi pret...ceea ce nu e un lucru rau

,si apoi ca fac bisnita vanzand mai scump... nu mai inteleg...

deocamdata nu le-am vazut in magazine pe la noi,nu stiu ce pret vor avea,daca mai scazi 3 lei transportul cu posta romana ai sa vezi ca imi ramane de o bere la terasa...si pe caldura asta crede=ma ca merit.
Initial nu am vrut sa mai raspund pt ca fac UP dupa up,dar nu mai conteaza...pt ca voblerele nu le mai vand....
Te rog daca mai ai ceva de spus sa o faci pe mp,nu mai vreau up la anuntul asta.
Numai bine!
-
attilaf
- veteran

Promit ca asta e ultima mea postare la vreun topic de-al tau... chiar nu vreau sa iti mai stric planurile.
Dar ca sa intelegi de ce te-am acuzat de bisnita:
Ai la vanzare 4 voblere, pe care ceri 40 de lei pe bucata. (poate ai mai multe, am presupus dupa cele 4 culori disponibile, si facand supozitia ca ai cate 1 din fiecare).
40 lei X 4 bucati = 160 lei . Din care scadem 6 lei pentru transport ( 3+3, pentru ca ai zis ca trimiti doar cate 2 bucati, ceea ce inseamna ca din cele 4 initial, poti face maxim 2 colete a cate 2.8 lei/colet). Rezulta un pret final de 154 lei.
Acum sa vedem cat te costa pe tine voblerele, aduse din Polonia.
4.74 x 4 = 18.96 euro . La aceasta suma adunam transportul, adica 8.97 euro. Total de plata: 18.96+8.97=27.93 euro.
Si la un curs de 4.55 lei/euro ===> costul tau total = 127 lei, care raportat la 4 bucati, iti vine 31.77 lei/bucata.
Asta inseamna....vreo 4 beri premium la terasa
Si asta, la un calcul sumar, facut la minimul de 4 voblere comandate (desi din experienta stiu ca intr-un colet de 1 kg, intra vreo 30 de voblere. Si cu cat creste numarul de voblere comandate, cu atat pretul/vobler e mai mic...
In fine....imi cer scuze ca ti-am "animat" topicul. Nu se va mai intampla asta. Promit!
-
storm
- veteran

Iti multumesc ca ai grija de sanatatea mea si nu ma lasi sa beau mai multa bere...

-
deviltaz
- utilizator nou

Salmo LIL'BUG vreau si eu 4 bucati .cum te pot contacta?
-
bogdan82
- veteran

storm .. fara nicio suparare, dar si comertul asta parca are o limita ... stim si noi sa cumparam de pe ebay
ai 13-14 anunturi active in momentul asta cu voblere incepand cu 1 august ... da-o dracului de treaba, nu-i ok
mai vinde lumea cate un vobler ... dar tu sari calul ... nu e ok nici ca vinzi la un pret dublu/triplu fata de ebay, dar acum te-ai apucat sa vinzi si Salmo la pret dublu?
te plangeai acum ceva vreme ca te-a banat Radulescu pt bisnita ... cum sa nu te baneze? cand tu ai 14 anunturi diferite si active pe o perioada de 21 zile?
din cauza astora ca tine s-a enervat Radulescu si a ras multe anunturi care erau ok
stiu oameni care aduc sute de voblere lunar ... dar posteaza cate un anunt nou pe luna, sau chiar mai putin ...
-
viorel.
- veteran

Salut
Nu-i iau apararea lui Storm!
Am cumparat si eu de la el de 2 ori in decurs de vreu-un an! Nu inteleg care e problema celor care i-l contestati? Cumparati de pe ebay atunci, nu va obliga nimeni sa-i faceti plinul lui Storm.
Pana la urma este un forum public si cred ca dl Radulescu nu are de ce sa se supere ca , treaba merge bine la TF

)
pescar particular