REVENIRE DAIWA INFINITY Q 2000 SI LUVIAS 1000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
REVENIRE DAIWA INFINITY Q 2000 SI LUVIAS 1000
Vand:
1 Daiwa Infinity Q 2000 - 1000 ron
1 bucata Daiwa Luvias 1000 - 850 ron
1 tambur Luvias – 150 ron
1 tambur Infinity Q 2000 – 150 ron
Mulinetele sunt noi, impecabile, NU au fost pescuite la spin. Cu Q 2000, cred ca am pescuit in total vreo 15 ore SI NUMAI PE PLUTA (wagler).
Cat despre Luvias e aproape virgina ca sa zic asa, am scos-o din casa o singura data. Am avut inca 3 Infinty-uri, pe care le-am candut, iar cei care le-au luat pot confirma ca sunt noi, nefolosite.
In plus, nu sunt cumparate de pe piata romaneasca, Luviasul a fost cumparat din SUA, iar Infinity Q 2000 din Irlanda.
Pretul nu e negociabil si nici nu ma grabesc sa le vand.
Raspund pe privat, pe mail: vulcovidiu2007@yahoo.com si la telefon: 0741-786701.
Initial nu am vrut sa le vand, dar acum mi-a venit din State un set de mulinete de spin si de pluta si am decis sa le vand pe astea.
Precizare: nu ma intereseaza schimburile. Stiu exact ce vand, nu le vand pentru ca am nevoie de bani, le vand pentru ca nu le folosesc si stau degeaba.
Le predau numai personal, intrucat am avut recent o experienta neplacuta.
1 Daiwa Infinity Q 2000 - 1000 ron
1 bucata Daiwa Luvias 1000 - 850 ron
1 tambur Luvias – 150 ron
1 tambur Infinity Q 2000 – 150 ron
Mulinetele sunt noi, impecabile, NU au fost pescuite la spin. Cu Q 2000, cred ca am pescuit in total vreo 15 ore SI NUMAI PE PLUTA (wagler).
Cat despre Luvias e aproape virgina ca sa zic asa, am scos-o din casa o singura data. Am avut inca 3 Infinty-uri, pe care le-am candut, iar cei care le-au luat pot confirma ca sunt noi, nefolosite.
In plus, nu sunt cumparate de pe piata romaneasca, Luviasul a fost cumparat din SUA, iar Infinity Q 2000 din Irlanda.
Pretul nu e negociabil si nici nu ma grabesc sa le vand.
Raspund pe privat, pe mail: vulcovidiu2007@yahoo.com si la telefon: 0741-786701.
Initial nu am vrut sa le vand, dar acum mi-a venit din State un set de mulinete de spin si de pluta si am decis sa le vand pe astea.
Precizare: nu ma intereseaza schimburile. Stiu exact ce vand, nu le vand pentru ca am nevoie de bani, le vand pentru ca nu le folosesc si stau degeaba.
Le predau numai personal, intrucat am avut recent o experienta neplacuta.
revenire daiwa infiniti-q
inseamna ca te adresezi stric celor din zona ta.
le-ai scos la vanzare,dar nu te grabesti sa le vinzi si nu vrei sa trimiti nici prin posta ori curier rapid
ce sa zic:succes la vanzare!
le-ai scos la vanzare,dar nu te grabesti sa le vinzi si nu vrei sa trimiti nici prin posta ori curier rapid

ce sa zic:succes la vanzare!
-
- senior
-
- utilizator constant
Cateva precizari:
1. Am prin cine sa trimit pachete in aproape toate zonele mari din tara.
2. Cand spuneam ca "le predau personal" ma refeream la mulinete, nu la tamburi. Scuze, dar cred ca vorbesc limba romana destul de corect. Nu am spus "ii predau", am spus "le predau".
3. Tamburii ii dau numai dupa ce vand mulinetele.
Numai bine,
Ovidiu Vulc
1. Am prin cine sa trimit pachete in aproape toate zonele mari din tara.
2. Cand spuneam ca "le predau personal" ma refeream la mulinete, nu la tamburi. Scuze, dar cred ca vorbesc limba romana destul de corect. Nu am spus "ii predau", am spus "le predau".
3. Tamburii ii dau numai dupa ce vand mulinetele.
Numai bine,
Ovidiu Vulc
-
- utilizator constant
luvias si infiniti-q
si cine te-a acuzat ovidiu c-ai facut greseli gramticale?
"le predau personal"-se refera la produse(cele pe care le vinzi).
p.s.-lluviasul adus de tine din SUA este produs tot in Thai.
asa ca nu are nimic in plus fata de cele care se vand aici.
daca nu crezi vb cu cei are aduc mulinete din state si-ti vor confirma
stii,mia sunt persoane pe aici care se pricep la scule de pescuit si nu cumpura doar cand aud provenienta marfurilor
"le predau personal"-se refera la produse(cele pe care le vinzi).

stii,mia sunt persoane pe aici care se pricep la scule de pescuit si nu cumpura doar cand aud provenienta marfurilor

-
- utilizator constant
Re: luvias si infiniti-q
Infiniti Q 2000 valabil in continuare. Rog cei interesati sa NU mai solicite retinerea mulinetelor, deoarece NU mai retin pentru nimeni nici o mulineta.
Asa cum a fost facut topicul cu feed-back-uri la vanzari, ar trebui deschis si un topic de feed-backuri despre seriozitatea cumparatorilor. Cred ca nu ar strica, macar am sti de cine sa ne pazim, mai ales cand se insista pe retinerea unei scule scoase la vanzare.
Ovidiu Vulc
Eu m-am referit strict la mulinete. Or fi ele "produse" cum spui tu, dar eu nu sunt vanzator, nu traiesc din asta, nu am magazin de pescuit si nu mai intereseaza asa ceva. Asadar, cred ca am precizat cat se poate de corect.
Cat despre Luvias, da, e facut in Thailanda, probabil ca ai dreptate cand spui ca nu difera cu nimic de cel vandut in Romania la Arrow. POt sa iti spun de pilda, ca Luviasul pentru piata australiana difera de Luviasul facut pentru SUA si Europa (poti sa verifici singur).
In ce te priveste, e optiunea ta, de unde cumperi si cum.
Eu iau mulinetele de afara pentru ca ies mai ieftin cu ele, mai ales cand e vorba de mulinete de top.
Numai bine si an nou fericit!
Ovidiu
Asa cum a fost facut topicul cu feed-back-uri la vanzari, ar trebui deschis si un topic de feed-backuri despre seriozitatea cumparatorilor. Cred ca nu ar strica, macar am sti de cine sa ne pazim, mai ales cand se insista pe retinerea unei scule scoase la vanzare.
Ovidiu Vulc
Adrian,adrian99 scrie:si cine te-a acuzat ovidiu c-ai facut greseli gramticale?
"le predau personal"-se refera la produse(cele pe care le vinzi). :wink:
stii,mia sunt persoane pe aici care se pricep la scule de pescuit si nu cumpura doar cand aud provenienta marfurilor :wink:
Eu m-am referit strict la mulinete. Or fi ele "produse" cum spui tu, dar eu nu sunt vanzator, nu traiesc din asta, nu am magazin de pescuit si nu mai intereseaza asa ceva. Asadar, cred ca am precizat cat se poate de corect.
Cat despre Luvias, da, e facut in Thailanda, probabil ca ai dreptate cand spui ca nu difera cu nimic de cel vandut in Romania la Arrow. POt sa iti spun de pilda, ca Luviasul pentru piata australiana difera de Luviasul facut pentru SUA si Europa (poti sa verifici singur).
In ce te priveste, e optiunea ta, de unde cumperi si cum.
Eu iau mulinetele de afara pentru ca ies mai ieftin cu ele, mai ales cand e vorba de mulinete de top.
Numai bine si an nou fericit!
Ovidiu
-
- veteran
Re: luvias si infiniti-q
Asta cam asa e, Ovidiu, stiu si eu o persoana care face astfel de lucruri, si mai stiu inca vreo 7 persoane care au patit la fel, adica au retinut mulinetele ptr ca in final sa li se spuna ca nu mai poate avea loc tranzactia din lipsa de bani, alte prioritati, etc...vulc ovidiu scrie:
Nu pot sa spun numele deoarece am incheiat o tranzactie cu succes cu persoana in cauza, dar odata am patit si eu ce am scris mai sus, cu aceeasi pesoana...
Chiar nu pricep ce placere are sa puna omul sa isi faca unele socoteli, si dupa vreo 3 ore sa se "intoarca"...
Asta e, un an nou cat mai bun, si vanzare buna!

-
- utilizator constant