REVENIRE DAIWA INFINITY Q 2000 SI LUVIAS 1000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Sa nu aveti incredere in aceasta persoana! Dupa ce a promis ca imi retine fara problema Luvias-ul pana pe 14 a acestei luni (am vrut sa ii trimit si avans pe care l-a refuzat) ma suna acum jumatate de ora sa se scuze ca nu mi-o mai poate vinde. Isi motiveaza actiunea, prin prisma faptului ca fiul sau, a vazut din intamplare acest anunt si ca nu s-a calmat pana nu i-a promis ca nu o mai vinde si i-o da lui!!! W.T.F.!!! Scuza mai penibila ca asta nu am vazut... MARE BILA NEAGRA!
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
1. Exemplul e o problema care cred ca ma priveste strict pe mine personal si pe care cred ca nu o judecati Dvs. Cat despre barbatie, daca aveti ceva de discutat cu mine, discutati in privat sau fata in fata.tanase_cornel scrie:Domnule Vulc, ce a invatat fiul dumneavoastra de aici? Ca este ok ca un barbat sa promita ceva, apoi sa se intoarca la 180 de grade...Stiti cine mai face asa? Bun exemplu ii sunteti in viata...
2. Ati dat cumva vreun leu pe mulineta asta in avans, v-am cerut eu ceva in avans ca sa puteti emite pretentii de tipul asta? Ati recunoscut singur ca am refuzat avansul.
3. Am stabilit si altceva in afara de faptul ca, de principiu, o cumparati in jurul datei de 14 ianuarie?
4. Eu v-am explicat motivul pentru care nu o mai vand. Puteam sa va spun ca pur si simplu nu o mai dau sau ca am vandut-o deja cuiva care a venit cu banii jos. Era mai corect?
5. Eu inchei aici disputa asta. Consider ca pe tema asta nu mai avem nimic de discutat.
Ramane Infinity Q 2000 la vanzare.
Cu stima,
Ovidiu Vulc
@vulc vidiu, daca am inteles bine lucrurile au stat cam asa:
1. tu ai scos la vanzare o mulineta
2. tanase_cornel si-a exprimat intentia serioasa sa o cumpere oferind avans pe care tu l-ai refuzat
3. initial ai acceptat sa rezervi mulineta pana la data de 15.01.2012 dupa care te-ai sucit si ai hotarat sa nu o mai vinzi.
PANA AICI TOTUL RELATIV OK exceptand suceala ta.....DAR:
4. vii si anunti pe forum sus si tare ca nu mai faci rezervari la nimeni ca unii sunt neseriosi si rezerva dupa care se razgandesc desi tu ai fost singurul din afacere care s-a razgandit?????????????
Daca asa s-au intamplat lucrurile si eu am inteles corect toata povestea, atunci lasa-ma sa te anunt ca ai dat dovada de o marlanie iesita din comun.
2. tanase_cornel si-a exprimat intentia serioasa sa o cumpere oferind avans pe care tu l-ai refuzat
3. initial ai acceptat sa rezervi mulineta pana la data de 15.01.2012 dupa care te-ai sucit si ai hotarat sa nu o mai vinzi.
4. vii si anunti pe forum sus si tare ca nu mai faci rezervari la nimeni ca unii sunt neseriosi si rezerva dupa care se razgandesc desi tu ai fost singurul din afacere care s-a razgandit?????????????
Daca asa s-au intamplat lucrurile si eu am inteles corect toata povestea, atunci lasa-ma sa te anunt ca ai dat dovada de o marlanie iesita din comun.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
-
- utilizator constant
Cred ca am explicat clar cum stau lucrurile.crysst scrie:@vulc vidiu, daca am inteles bine lucrurile au stat cam asa:
Cu rezervarea a fost asa: m-a sunat cineva, a spus ca ia Infinity-ul, apoi s-a razgandit. Din cate imi amintesc, nu am intrat in alte detalii si nici nu am chef sa intru in alte detalii. Cand am spus ca nu mai fac rezervari, consider ca mi-am exprimat un drept care este al celui care vinde, nu al celui care cumpara.
Daca vrei cumperi, daca vrei nu cumperi. La fel si vanzarea unui obiect. Asta a fost despre Infinity Q. Cu dl. Tanase discutam despre un Luvias.
Cat despre marlanie: daca eram cum spui dumneata, marlan, nu imi ceream scuze. Eu am facut-o, repet, chiar l-am sunat pe dl. Tanase, am discutat cu domnia sa in particular, i-am explicat situatia.
In rest, chiar nu ma intereseaza discutia asta, cred ca deja intram in ridicol.
Numai bine,
Ovidiu Vulc
-
- utilizator constant
Chiar? Oare numai mie mi se pare ca fiecare dintre noi e URSU?crysst scrie:Acum am inteles, te-a sunat cineva sa rezerve infinity dupa care s-a razgandit ceea ce l-a facut neserios, iar tu ai rezervat luviasul cuiva dupa care te-ai razgandit....
Oare numai mie mi se pare ca omu tine cu ursu (el fiind ursu)