Retezare cotor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Retezare cotor
In primul rand imi cer scuze ca am postat aici dar mi s-a parut cel mai potrivit deoarece am nevoie de un serviciu cu plata.
Despre ce e vorba: am un amic si doreste sa taie cativa cm din cotorul unor lansete de carbon. Prefera sa plateasca un om priceput care mai facut asa ceva, decat sa faca el vre-o boacana.
Astept oferte pe p.m., dar numai din Bucuresti.
Stima.
Despre ce e vorba: am un amic si doreste sa taie cativa cm din cotorul unor lansete de carbon. Prefera sa plateasca un om priceput care mai facut asa ceva, decat sa faca el vre-o boacana.
Stima.
Salut
Vad ca nu ti-a raspuns nimeni . 82 vizualizari. am zis sa ma dau si eu cu parerea.
De ce nu incercati voi sa faceti treaba asta. sau un prieten care are un Flex.
Din cate cred eu ar fi bun un flex cu o panza cat mai subtire , si cum are f multe rotatii/minut eu zic ca ti-ar iesi.
L-am pus si pe taica-miu sa-si dea cu parerea si a zis la fel.
Nu prea cred ca ti-ar iesi cu bomfaierul, insa...
---- Mi-am dat cu parerea---- sa nu ma injuri daca nu-ti iese, insa eu cred ca o sa-ti iasa. ---
Spor.
Vad ca nu ti-a raspuns nimeni . 82 vizualizari. am zis sa ma dau si eu cu parerea.
De ce nu incercati voi sa faceti treaba asta. sau un prieten care are un Flex.
Din cate cred eu ar fi bun un flex cu o panza cat mai subtire , si cum are f multe rotatii/minut eu zic ca ti-ar iesi.
L-am pus si pe taica-miu sa-si dea cu parerea si a zis la fel.
Nu prea cred ca ti-ar iesi cu bomfaierul, insa...
---- Mi-am dat cu parerea---- sa nu ma injuri daca nu-ti iese, insa eu cred ca o sa-ti iasa. ---
Spor.
-
- veteran
Re: Retezare cotor
despre ce lanseta e vorba/Biban scrie:In primul rand imi cer scuze ca am postat aici dar mi s-a parut cel mai potrivit deoarece am nevoie de un serviciu cu plata.
Stima.
si dece vrei sa tai?
imi trebuie cateva amanunte sa te pot ajuta eventual o poza cu manerul
serbandudus@rdslink.ro
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro

Din ce ai spus , inteleg ca lanseta respectiva vrei sa o folosesti la Spinning ??Biban scrie:Acum cativa ani am taiat cu un flex un cotor de lanseta dar era de fibra de sticla, nu de carbon. Nu stiu cum reactioneaza carbonul, din acest motiv prefer sa rezolv cu cineva.
Lansetele sunt niste chinezarii de 3m si au cotorul mai lung decat antebratul cu 15 cm. Sunt pt crap, nu pt rapitor.
Cam lunga 3 m. Daca tot spui ca-i chinezarie , vindele daca n-ai ce face cu ele si ia-ti unu de spinning, eu am o lanseta de 90 lei. Tu nu iei o suma din asta pe ele ?? si te faci cu un bat pentru spinning

Parerea mea.
numa' bine
Manerul acela lung are rostul de a echilibra lanseta. Daca il tai, cel mai probabil lanseta se va dezechilibra, va "cadea in bot", cum se zice.
Ca sa o reechilibrezi va trebui sa adaugi o greutate la capat.
Plus inconvenientul ca segmentele vor fi inegale, deci vor fi sanse destul de mari de rupere a varfului la transport.
Merita chinezaria o astfel de cosmetizare ?
Ca sa o reechilibrezi va trebui sa adaugi o greutate la capat.
Plus inconvenientul ca segmentele vor fi inegale, deci vor fi sanse destul de mari de rupere a varfului la transport.
Merita chinezaria o astfel de cosmetizare ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
vrei sa le tai ? taie-le singur ca nu e complicat si nu te mai gindi sa dai bani degeaba la alt cineva ! partea care vrei sa o tai e invelita in pluta? eva ? sau alt ceva ? daca da pune mina pe traforas si taie cu incredere . daca nu e invelita in nimic pune doua ture de banda adeziva si taie tot cu traforasul sau cu o pinza de dremel . dupa taiere finiseaza cu smirghel fin . pune mulineta pe bat si reechilibreaza batul prin adaugare de plumb in cotor , initial prindel cu banda adeziva pina afli cantitatea exacta de care ai nevoie. ai stabilit cit ai nevoie il bagi in cotor si pui un dop pe capat ( dopul il faci dupa pricepere si indeminare !)si gata. initial fa doar un bat si vezi daca merita si daca iti place ! grija mare la transport ca virful va fi mai lung si se poate rupe !
spor la lucru .
spor la lucru .