Retezare cotor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu am taiat 10 cm din cotorul la un jaxon de 2,4m.e vorba de cateva grame.nu se dezechilibreaza chiar asa tare.pui o mulinete mai grea.chiar si firul de pe tambur are cateva grame.parca am fi la farmacie.foloseste un traforaj si n-o sa ai probleme.da e adevarat cand strang lanseta varful e mai lung dar cu putina grije nu-i o tragedie.
fiind vorba de bete de stationar nu conteaza asa mult sa fie reechilibrate . dar la un bat de spin cu care stai toata ziua in mina conteaza sa nu cada in nas ! si se simte si o mulineta mai grea ca si pe aia o ti in mina nu pe cracan iar greutatea suplimentara care o adaugi in coada e mult mai mica decit greutatea pe care ar trebui sa o aiba in plus mulineta pt a echilibra batul !
Da, trebe dupa aia insertie de plumb in galet sa se echilibreze cand mulinezi. Acum serios vorbind, decat sa tai din lanseta aia mai bine o vinzi si-ti alegi alta care sa iti convina mai multWaiter scrie:Am si eu Daiwa Infinity Q 2.70 m (10-30g) si la fel, mi se pare cotorul cam lung.
Credeti ca daca tai 5-7 cm "da in nas"?!
-
- utilizator constant
Eu nu suport gripul lung, si la o lanseta Shimano Clarus de 2,7 i-am taiat cu flexul peste 20 cm din cotor.
Inainte de asta am cumparat o Daiwa Heartlander de la Florin Zmeu, tot cu cotorul taiat. Cu Daiwa asta m-am obisnuit atat de tare incat daca o voi pierde vreodata nu stiu ce am sa fac. Are 2,4 metri si cantareste fix 100 gr.
Inainte de asta am cumparat o Daiwa Heartlander de la Florin Zmeu, tot cu cotorul taiat. Cu Daiwa asta m-am obisnuit atat de tare incat daca o voi pierde vreodata nu stiu ce am sa fac. Are 2,4 metri si cantareste fix 100 gr.
Ideea cu care am venit si eu, Este cea mai buna alegre , de ce sa te complici cu taiatul cand poti sa o vinzi si-ti iei un bat PENTRU spinn.burtea scrie: Da, trebe dupa aia insertie de plumb in galet sa se echilibreze cand mulinezi. Acum serios vorbind, decat sa tai din lanseta aia mai bine o vinzi si-ti alegi alta care sa iti convina mai mult

-
- utilizator constant
inca n-ai scapat de vechitura aiaGabi Dan scrie:Eu nu suport gripul lung, si la o lanseta Shimano Clarus de 2,7 i-am taiat cu flexul peste 20 cm din cotor.

miine ma duc pe linistire