Precomanda Ryobi Zauber 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mulineTe_ieftine
- junior
Precomanda Ryobi Zauber 3000
Va salut,
Voi face o comanda de Ryobi Zauber 3000 si imi mai trebuie 2 doritori pentru a obtine un pret mai bun. Vom iesi la final la 360 lei / buc , iar mulinetele vor sosi in aprox 5 zile de la lansarea comenzii. Fiind nou aici NU cer niciun leu in avans, vreau doar sa stiu daca ma pot baza pe cineva doritor care imi poate da cuvantul ca va plati cand soseste mulineta. Cei interesati va rog MP.
REPET: NU CER NICIUN BAN IN AVANS, platesc eu comanda, vreau doar sa stiu ca am inca 2 parteneri de achizitie.
Stima !
Voi face o comanda de Ryobi Zauber 3000 si imi mai trebuie 2 doritori pentru a obtine un pret mai bun. Vom iesi la final la 360 lei / buc , iar mulinetele vor sosi in aprox 5 zile de la lansarea comenzii. Fiind nou aici NU cer niciun leu in avans, vreau doar sa stiu daca ma pot baza pe cineva doritor care imi poate da cuvantul ca va plati cand soseste mulineta. Cei interesati va rog MP.
REPET: NU CER NICIUN BAN IN AVANS, platesc eu comanda, vreau doar sa stiu ca am inca 2 parteneri de achizitie.
Stima !
"Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai“
Re: Precomanda Ryobi Zauber 3000
cand trebuie platita mulineta?Adik cand ajunge?
poate poti comanda si un tambur in plus de zauber 3000 ca il iau eu!
Eu sunt interesat 0758098007
- mulineTe_ieftine
- junior
Pe mine ma intereseaza sa stiu ca vreti sigur, eu dau comanda si in 5 zile ne vin mulinetele. Dumneavoastra nu platiti decat in momentul in care va predau eu mulineta. Stima !draqdevil scrie:cand trebuie platita mulineta?Adik cand ajunge?
- mulineTe_ieftine
- junior
Sunteti doar interesat sau doriti sa mi va alaturati ? Veti plati doar cand va dau mulineta. Eu stau aproape de Bucuresti si pot livra gratuit. Stima !Cretu scrie:Eu sunt interesat 0758098007
- mulineTe_ieftine
- junior
Si eu as fi vrut tambur, bine ca m-ati intrebat deoarece trebuie sa fac o precizare :o|o scrie:poate poti comanda si un tambur in plus de zauber 3000 ca il iau eu!
De ceva vreme nu mai se fabrica cu tambur de rezerva, prin urmare ce comandam acum, vor veni fara tambur de rezerva.
Scuze, uitasem sa precizez si este foarte important.
Vreau, cati tamburi de rezerva are 1 sau 2?
- mulineTe_ieftine
- junior
tocmai am completat prezentarea mea cu precizarea ca tot ceea ce se fabrica acum este fara tambur de rezerva. Stima !Cretu scrie:Vreau, cati tamburi de rezerva are 1 sau 2?
Asa nu ma mai intereseaza. Merci