inceraca la edi_curiosul...sigur te rezolva.menatwork scrie:Mi-am pierdut capacelul cu filet de la un Zauber 3000. Puteti comanda si piese de schimb, odata cu comanda dvs.?
Precomanda Ryobi Zauber 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Precomanda Ryobi Zauber 3000
- mulineTe_ieftine
- junior
Deschid comanda : Zauber 3000 - userul spilcea victor - 1 buc ; panait nour - 1 buc. ; dodekk - 1buc ; posibil danielcocea - ?1buc
Miercuri fac plata si la sfarsitul saptamanii viitoare le avem.Va voi cere confirmare pt certitudine. Astept si alti doritori. Stima !
p.s. : (@ panait nour: manerul de rezerva este din aluminiu care se pliaza la mijloc)
Miercuri fac plata si la sfarsitul saptamanii viitoare le avem.Va voi cere confirmare pt certitudine. Astept si alti doritori. Stima !
p.s. : (@ panait nour: manerul de rezerva este din aluminiu care se pliaza la mijloc)
"Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai“
- mulineTe_ieftine
- junior
-
- utilizator constant
Multumesc anticipat!
[quote="mulineTe_ieftine"]Va salut,
Voi face o comanda de Ryobi Zauber 3000 si imi mai trebuie 2 doritori pentru a obtine un pret mai bun. Vom iesi la final la 360 lei / buc , iar mulinetele vor sosi in aprox 5 zile de la lansarea comenzii. Fiind nou aici NU cer niciun leu in avans, vreau doar sa stiu daca ma pot baza pe cineva doritor care imi poate da cuvantul ca va plati cand soseste mulineta. Cei interesati va rog MP.
REPET: NU CER NICIUN BAN IN AVANS, platesc eu comanda, vreau doar sa stiu ca am inca 2 parteneri de achizitie.
Daca sunt mai multi doritori (>3), pretul mulinetelor scade?
Voi face o comanda de Ryobi Zauber 3000 si imi mai trebuie 2 doritori pentru a obtine un pret mai bun. Vom iesi la final la 360 lei / buc , iar mulinetele vor sosi in aprox 5 zile de la lansarea comenzii. Fiind nou aici NU cer niciun leu in avans, vreau doar sa stiu daca ma pot baza pe cineva doritor care imi poate da cuvantul ca va plati cand soseste mulineta. Cei interesati va rog MP.
REPET: NU CER NICIUN BAN IN AVANS, platesc eu comanda, vreau doar sa stiu ca am inca 2 parteneri de achizitie.
Daca sunt mai multi doritori (>3), pretul mulinetelor scade?
- mulineTe_ieftine
- junior
@ nairda : Pai doar nu credeti ca o sa scada pana le luam gratis nu ?! Exista un optim pe care eu l-am exploatat, insa de la acest punct optim cum il numesc eu, pretul chiar va creste, deoarece creste transportul. Stima.
- spilcea victor
- utilizator nou
valabil. astept semnalul ca a sosit coletul 

- mulineTe_ieftine
- junior
spilcea victor scrie:valabil. astept semnalul ca a sosit coletul
notat, miercuri inchid comanda si la sfarsitul saptamanii viitoare le avem. stima !
- mulineTe_ieftine
- junior
Va salut,
Azi este ultima zi in care mai pot nota comenzi pentru Zauber 3000. Daca mai este cineva interesat si doreste sa ni se alature, va stau la dispozitie pana diseara. Maine fac plata si pe la sfarsitul saptamanii viitoare le avem.
Cu respect domnilor !
Azi este ultima zi in care mai pot nota comenzi pentru Zauber 3000. Daca mai este cineva interesat si doreste sa ni se alature, va stau la dispozitie pana diseara. Maine fac plata si pe la sfarsitul saptamanii viitoare le avem.
Cu respect domnilor !
- mulineTe_ieftine
- junior
Comanda trimisa: Zauber 3000 - userul spilcea victor - 1 buc ; panait nour - 1 buc. ; dodekk - 1buc ; AdrianI - 1 buc.
Aproximativ la sfarsitul saptamanii viitoare le avem; va anunt imediat ce le voi fi primit.
Cu stima !
Aproximativ la sfarsitul saptamanii viitoare le avem; va anunt imediat ce le voi fi primit.
Cu stima !