Power Pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Eugene , uite , .... ca sa nu zici ca vorbim numa' de batire , am sa-ti spun ce-am luat eu de curand la banii la care esti tu dispus sa-i dai :
Super PE , rola de 150 m , 90 ron . Personal nu bag pe un tambur mai mult de 75 m ( eventual cu un altul ca prelungitor sub firul cu care pescuiesc ) . Este , zic eu , o varianta acceptabila ( daca nici asta nu-ti convine ..... lasa-te de spinning ! ) . Firul este exceptional . Vor veni probabil multi sa-ti confirme . Cauta pe net si-ai sa te edifici .
Super PE , rola de 150 m , 90 ron . Personal nu bag pe un tambur mai mult de 75 m ( eventual cu un altul ca prelungitor sub firul cu care pescuiesc ) . Este , zic eu , o varianta acceptabila ( daca nici asta nu-ti convine ..... lasa-te de spinning ! ) . Firul este exceptional . Vor veni probabil multi sa-ti confirme . Cauta pe net si-ai sa te edifici .
-
- veteran
re
Folosesc de vara trecuta Stroft GTP , nu mai stiu ce tip (aprox 0.10 mm ) , am luat vreo 80 m din intamplare , ca facusem o comanda de plastice de la drill . Am pescuit cu el de atunci , cam 20 ore pe saptamana ( ca Dunarea e la 15 min ) si cred ca am taiat cam 7 m din el . Nu s-a decolorat si se ciupeste greu .
L-am scos la pensie ( nu stiu de ce ) pe un GS8 2000 si un custom ul-l mhx facut de un prieten (
) si cautam ceva sa-l inlocuiasca . Sa vedem ce-o fi si cu Powerproul asta , daca nu merge , iau inca un Stroft .
Varivas , impletit in 8 si japonez , mi se pare foarte bun la banii astia .
L-am scos la pensie ( nu stiu de ce ) pe un GS8 2000 si un custom ul-l mhx facut de un prieten (

Varivas , impletit in 8 si japonez , mi se pare foarte bun la banii astia .
- modigliani
- veteran
Fara suparare dar din ce vad eu asta-i topicul omului,deschis de el.Asa ca din pmdv poate sa scrie orice si atat cat ii permite un moderator.Din ultimele pagini reiese ca multi dintre noi am fost off mai mult sau mai putin,inclusiv si eu,sorry dar intentia mea era alta,nu spre scandal.Asa ca hai sa lasam omu'in pace ca nu vad sa fi gresit undeva sau cuiva.Sincer.Daca el crede ca un fir nu merita mai mult de atat sau pur si simplu nu vrea sa plateasca peste suma asta e parerea lui si trebuie respectata. 

- modigliani
- veteran
-
- veteran
re
Ce n-am da toti sa mai avem apele de altadata , fara " electricieni de Dunare ", si pauarprou de la la papiota si baltile alea fara taxe in care prindeai intr-o zi cat prinzi azi intr-un an ....