parere achizitionare barca

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

izarian mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de izarian mihai » 28 Dec 2011, 14:24

Astazi am fost in Tg. Mures. Am ramas impresionat de barca. Singura problema este ca nu am vazut si eu nici-o filmare cu barca pe apa. Cam asta ar fi singurul lucru care m-ar tine in loc in rest super multumit, si de servicii si de barca. Repet inca o data este impresionata iar pentru cei care sunt nebuni sa pescuiasca dar sa aiba spatiu este o barca perfecta.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Dec 2011, 14:29

Cauta pe youtube kmaxxi ... sunt multe filmulete... gen : http://www.youtube.com/watch?v=ooLV-XgxcK0

izarian mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de izarian mihai » 31 Dec 2011, 13:08

Am sa cumpar blacksea- ul pana la urma,pentru ca este mai usor cu peridocul. Cei din tg mures aduc peridoc la 1200 euro dar nu se ocupa de acte. Este destul de dificil cu actele plus ca te mai costa vreo 200 euro in plus, asta pe langa timpul pierdut la rar cu omologarea. Imi pare rau de barca dar asta este. Pentru blacksea peridocul il iau cu 4500 ron( tva inclus) si nu trebuie decat sa fac autenticitatea si sa- l pun pe numele meu. Cel de la tg mures vine imi trimite actele si trebuie sa mai scot si numere rosii de la politie care inseamna alta cheltuiala si timp pierdut.

vwpassat
junior
junior

Mesaj de vwpassat » 31 Dec 2011, 14:02

orice peridoc trebuie inmatriculat si facut la ea RAR.... in schimb la barca o sa simti diferenta, dar oricum felicitari pentru alegere si La Multi ANi!

izarian mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de izarian mihai » 31 Dec 2011, 18:46

Multumesc pentru urari. La rar se merge oricum, dar pentru autentificare nu si pentru omologare cum trebuia pentru cel de la tg mures.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Dec 2011, 19:03

Sa folosesti si sa te bucuri de noua achizitie cat mai mult !

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 31 Dec 2011, 20:23

Black Sea are aceeasi stabilitate ca si K Maxxi?

Auzisem ca nu ar fi stabile si de asta sunt intersat daca e asa,repet nu am mers in vreuna.

K Maxxi am vazut la Caius ,era pe Dunare,in vreo doua weekend-uri,are parca modelul de 4,60 si doi oameni cu motor de 20 sau 25 cai,nu mai retin exact, zbura cu ea :)) ,am ramas impresionat.
Fir intins!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Dec 2011, 22:53

Sami scrie:Black Sea are aceeasi stabilitate ca si K Maxxi?
Never ever ! NU SE COMPARA la stabilitate !!!

vwpassat
junior
junior

Mesaj de vwpassat » 01 Ian 2012, 13:33

LA MULTI ANI la toata lumea! Stau cu o ceasca de cafea in mana si holbez la monitor si nu mai inteleg nimic...ce legatura este intre utilizarea unei barci si inmatricularea unui peridoc? Dupa cunostintele mele intre omologare si identificare diferenta este un simplu X pe formularul de la RAR,oricum pentru oricare proces ai nevoie de nr rosu sa ajungi cu peridocul de la producator la RAR....deci practic e acelasi lucru,doar omologarea individuala costa cu aprox. 150 lei mai mult,si atat! Eu as alege in primul rand BARCA ideala pentru mine,pana la urma acesta este cel mai important nu si restul,...mai ales ca procedurile de inmatriculare sunt aceleasi.( PS. am fost angajat la RAR BV. 12 ani) Mult succes si fire intinse in 2012

Scrie răspuns