parere achizitionare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vezi ca si cele de la Kmaxxi se falsifica deja in mai multe locuri si copiile sunt de o calitate sub orice critica, eu/noi am folosit de mai multe ori pe Dunare asemenea ambarcatiune(original) cu un motor de 25 cp si "zburam" pe valuri( 4 persoane) pentru spinning este potrivit ptr. 3 persoane+ 1 la guvernare ... atentie de unde o cumperi !
-
- utilizator constant
Conteaza f.mult unde vei folosi barca pe care doresti sa o achizitionezi.....Pentru delta, dunare ideale sunt barcile cu lungimi de peste 5m si motorizari de min 20 cp....Intre cele 2 barci pe care tu le-ai propus spre dezbatere, eu as alege modelul Black sea si am sa si argumentez:
1. Lungime mai mare si greutate mai mica, asta insemnand ca va glisa mult mai usor cu un motor de 20 cp
2. Suporta o motorizare mai mare, asta in cazul in care in viitor motorul de 20 cp nu te va mai satisface si vei dori performante mai mari....
3. Pretul de achizitie mult mai avantajos...
In final am sa-ti spun ca eu am modelul acesta si sunt super multumit...f stabila, rezistenta, usoara si f.practica....
1. Lungime mai mare si greutate mai mica, asta insemnand ca va glisa mult mai usor cu un motor de 20 cp
2. Suporta o motorizare mai mare, asta in cazul in care in viitor motorul de 20 cp nu te va mai satisface si vei dori performante mai mari....
In final am sa-ti spun ca eu am modelul acesta si sunt super multumit...f stabila, rezistenta, usoara si f.practica....
-
- utilizator constant
Iti multumesc pentru opimnie. Stiu si eu modelul pe care-l ai dar cealalta este mult mai stabila fiind mai lata darare un pescaj mai mic si este putin mai grea, aproximativ 200 kg. maine o sa vad cum arata. Si barca asta suporta motorizari pana la 60 cp.nobody_01 scrie:Conteaza f.mult unde vei folosi barca pe care doresti sa o achizitionezi.....Pentru delta, dunare ideale sunt barcile cu lungimi de peste 5m si motorizari de min 20 cp....Intre cele 2 barci pe care tu le-ai propus spre dezbatere, eu as alege modelul Black sea si am sa si argumentez:
-
- veteran
salut am vazut intrebarea ta si vreau sa sa vin si eu cu o parere....din fericire firma unde lucrez are o pensiune in delta unde avem 8 barci 4 rapide...adica salupe si 4 Black Sea pentru pescuit sunt de departe cele mai bune barci facute in Romania datorita formei acesteia suporta motoare de la 15 cp pana la 50 cp ,de stabilitate nici nu mai vorbesc mai au un model pe verde kaki nu vreau sa fac reclama.
Eventual vezi si acestea din Sibiu : http://www.stefani-piscine.ro/barci.html primele doua sunt destul de stabile si merg bine si cu motor electric ,am avut ocazia pe barajul Zetea... este varianta autohtona-romaneasca a lui kmaxxi de la hiroshajo.hu.