parere achizitionare barca

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 24 Dec 2011, 23:34

Am pescuit dintr-un model foarte asemanator,este stabila,mult peste lagune,iti trebuie macar 25cp sa te misti binisor cu ea,eu as pune o consola de comanda,doua scaune bune si da-i bataie.

vwpassat
junior
junior

Mesaj de vwpassat » 25 Dec 2011, 09:01

pe cel inhiriat am avut un yamaha de 15cp,cu trei persoane dupa gps ,,la blana" aveam 30-33km/ora. Insa am mers si singur chiar pentru un test,max am atins 44km/ora dupa gps!

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 25 Dec 2011, 10:13

ia-ti una de aluminiu de 4 mt. e usoara, spatiul interior e mai mare decat la laguna de 4,8 si gliseaza cu 9.9 cp.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Dec 2011, 15:06

Vezi ca si cele de la Kmaxxi se falsifica deja in mai multe locuri si copiile sunt de o calitate sub orice critica, eu/noi am folosit de mai multe ori pe Dunare asemenea ambarcatiune(original) cu un motor de 25 cp si "zburam" pe valuri( 4 persoane) pentru spinning este potrivit ptr. 3 persoane+ 1 la guvernare ... atentie de unde o cumperi !

izarian mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de izarian mihai » 25 Dec 2011, 19:06

de cumparat o cumpar chiar de la vitnautica. ma duc la ei saptamana viitoare sa o vad live. Se gasesc undeva in TG mures. As vrea sa pun un motor de 20 cp ca sa nu necesite inmatriculare. De abia astept.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Dec 2011, 20:37

Da in Tg Mures sunt pe str. Arany Janos, dar vezi sa suni inainte ca intre sarbatori nu stiu daca lucreaza....desi pe timp de criza....

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 27 Dec 2011, 08:20

Conteaza f.mult unde vei folosi barca pe care doresti sa o achizitionezi.....Pentru delta, dunare ideale sunt barcile cu lungimi de peste 5m si motorizari de min 20 cp....Intre cele 2 barci pe care tu le-ai propus spre dezbatere, eu as alege modelul Black sea si am sa si argumentez:
1. Lungime mai mare si greutate mai mica, asta insemnand ca va glisa mult mai usor cu un motor de 20 cp
2. Suporta o motorizare mai mare, asta in cazul in care in viitor motorul de 20 cp nu te va mai satisface si vei dori performante mai mari....
3. Pretul de achizitie mult mai avantajos...
In final am sa-ti spun ca eu am modelul acesta si sunt super multumit...f stabila, rezistenta, usoara si f.practica....

izarian mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de izarian mihai » 27 Dec 2011, 19:11

nobody_01 scrie:Conteaza f.mult unde vei folosi barca pe care doresti sa o achizitionezi.....Pentru delta, dunare ideale sunt barcile cu lungimi de peste 5m si motorizari de min 20 cp....Intre cele 2 barci pe care tu le-ai propus spre dezbatere, eu as alege modelul Black sea si am sa si argumentez:
1. Lungime mai mare si greutate mai mica, asta insemnand ca va glisa mult mai usor cu un motor de 20 cp
2. Suporta o motorizare mai mare, asta in cazul in care in viitor motorul de 20 cp nu te va mai satisface si vei dori performante mai mari....
3. Pretul de achizitie mult mai avantajos...
In final am sa-ti spun ca eu am modelul acesta si sunt super multumit...f stabila, rezistenta, usoara si f.practica....
Iti multumesc pentru opimnie. Stiu si eu modelul pe care-l ai dar cealalta este mult mai stabila fiind mai lata darare un pescaj mai mic si este putin mai grea, aproximativ 200 kg. maine o sa vad cum arata. Si barca asta suporta motorizari pana la 60 cp.

georgeborza
veteran
veteran

Mesaj de georgeborza » 28 Dec 2011, 09:41

salut am vazut intrebarea ta si vreau sa sa vin si eu cu o parere....din fericire firma unde lucrez are o pensiune in delta unde avem 8 barci 4 rapide...adica salupe si 4 Black Sea pentru pescuit sunt de departe cele mai bune barci facute in Romania datorita formei acesteia suporta motoare de la 15 cp pana la 50 cp ,de stabilitate nici nu mai vorbesc mai au un model pe verde kaki nu vreau sa fac reclama.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Dec 2011, 10:17

Eventual vezi si acestea din Sibiu : http://www.stefani-piscine.ro/barci.html primele doua sunt destul de stabile si merg bine si cu motor electric ,am avut ocazia pe barajul Zetea... este varianta autohtona-romaneasca a lui kmaxxi de la hiroshajo.hu.

Scrie răspuns