"Tot la fel si spiridusu , retardat si el , redus la trup si suflet, ingust si inveninat, ieftini tata, ieftini si pagubosi amandoi, in rezumat, doua saracii roase de invidie, "mari" pescari de piei de closca."
Bre Vegase, retardat nu stiu, inca nu mi s-a zis sa fiu desi ma duc la doctor regulat. Redus la trup imi doresc sa devin, ca am cateva kg de care vreau sa scap. Redus la suflet depinde, e ceva subiectiv, deci poate sa fie parerea ta. Ingust, cum spuneam, imi doresc sa ajung ca am ceva bagaj in plus. Pagubos? Pentru cine? Nu am avut pe nimeni aici pe forum care sa-mi reproseze ceva in urma vreunei tranzactii. Poate pentru mine uneori...dar asta e problema mea

Invidie? Pentru ce sa te invidiez Vegase? Da-mi un singur motiv pentru care sa te invidiez.
Da, recunosc, am facut misto de tine. Dar doar pentru ca ti-o meriti. Pentru ca smecheria si prostia care te caracterizeaza pot sa fie tolerate cata vreme sunt manifestate cu discretie, fara sa deranjeze. Fa-ti treaba in liniste fara sa deranjezi pe altii si pe nimeni nu o sa intereseze bisnitareala ta, asa cum nu ma deranjeaza nici bisnitareala altor cloegi forumisti. Tu insa esti intr-o categorie speciala...si prost, si smecher, si mandru tare de tine astfel incat toata lumea ai impresia ca trebuie sa te tolereze de parca ar avea vreo obligatie fata de nesimtirea ta. Ba mai mult, esti genul atat de imbecil incat nici macar nu stie cand trebuie sa faca un pas inapoi...dai inainte chiar si cand, stupoare pentru unii, inevitabil sa se intample pentru mine, propria-ti prostie iti joaca feste si te tradeaza.
Nu este forumul meu sa te pot da afara. Daca era zburai de mult. In schimb, daca sunt obligat sa te tolerez, consider ca am dreptul sa fac si misto de tine si sa subliniez, desi nu cred ca mai este cazul, cat de mare este prostia ta, dublata si de o nesimtire pe masura.