se poate inchide
Mulineta Shimano Stradic 2500 FH , Japan
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

Re: Mulineta Shimano Stradic 2500 FH , Japan
ce va mai place shaorma fara usturoi 
se poate inchide
)) 
se poate inchide
Sa-l intrebam pe sa.sa.me poate o fi interesat sa-si refaca arsenalul de bete izbutite si moristi iscusite. Eventual si naluci asortat izbutite
Or mai avea si altii clone, dar nu sunt nesimtiti si tari in clanta. Isi vad acolo de interes si cauta sa nu deranjeze. Dar unii se cred miezu' si cauta rezbel.
Or mai avea si altii clone, dar nu sunt nesimtiti si tari in clanta. Isi vad acolo de interes si cauta sa nu deranjeze. Dar unii se cred miezu' si cauta rezbel.
-
spiridusul
- veteran

Ca altii mai au clone posibil sa fie adevarat. Dar inca nu a fost nimeni atat de dibaci incat sa se demaste singur pe acelasi topic ca are clone. Este laudabila treaba
Arta, precizie, talent, strategie, tot ce e mai bun adunat intr-un singur exemplar 
...mai lipseste K-Gula.

-
iulian_rusu
- utilizator nou

Hai sa radem putin.....
S-au nascut 2 CLONE:
Pe una o chema USUREL iar pe celalalt BELIMEAIp...a. La nastere Usurel plangea incet Belimeaip...a tare de tot. Pe la 7 ani au mers la scoala, Usurel facea un exercitiu o data Belimeaip...a de 10 ori. Pe la 14 ani au invatat sa munceasca, Usurel facea o capita pe o parte, Belimeaip...a pe toate partile. Usurel ridica furca cu o mana , Beliemeaip...a cu amandoua mainile. Pe la 25 de ani se imprietenesc, Usurel cu o fata, Belimeai p...a cu toata lumea, Usurel face nunta in familie, Belimeaip...a cu toate neamurile. Cei 2 frati au imbatranit, Usurel a fost fericit o perioada, Belimeaip...a toata viata! Pe mormantul lui Usurel scria sa-mi aduci flori in fiecare zi, iar pe a lui Belimeaip...a cand vrei tu!
Sus cu morisca.....
S-au nascut 2 CLONE:
Pe una o chema USUREL iar pe celalalt BELIMEAIp...a. La nastere Usurel plangea incet Belimeaip...a tare de tot. Pe la 7 ani au mers la scoala, Usurel facea un exercitiu o data Belimeaip...a de 10 ori. Pe la 14 ani au invatat sa munceasca, Usurel facea o capita pe o parte, Belimeaip...a pe toate partile. Usurel ridica furca cu o mana , Beliemeaip...a cu amandoua mainile. Pe la 25 de ani se imprietenesc, Usurel cu o fata, Belimeai p...a cu toata lumea, Usurel face nunta in familie, Belimeaip...a cu toate neamurile. Cei 2 frati au imbatranit, Usurel a fost fericit o perioada, Belimeaip...a toata viata! Pe mormantul lui Usurel scria sa-mi aduci flori in fiecare zi, iar pe a lui Belimeaip...a cand vrei tu!
Sus cu morisca.....
-
spiridusul
- veteran

Deci nu uita schema castigatoare, crappone:
Uite schema dibace: Vegas cumpara Stradicul de la Crappone, Crappone are bani si cumpara Fenwickul de la Vegas, Vegas are bani si cumpara Nano Flexul de la Crappone. Si asa sunt toti fericiti, scapa si de sculele pe care le au la vanzare
Rar ai sansa sa cunosti numerele care o sa iasa la loto...profita ca nu se stie cat mai dureaza treaba
Uite schema dibace: Vegas cumpara Stradicul de la Crappone, Crappone are bani si cumpara Fenwickul de la Vegas, Vegas are bani si cumpara Nano Flexul de la Crappone. Si asa sunt toti fericiti, scapa si de sculele pe care le au la vanzare
Rar ai sansa sa cunosti numerele care o sa iasa la loto...profita ca nu se stie cat mai dureaza treaba
-
Ionut the carp
- veteran

maaaa luati-va pastilele... n-auzirati ca s-a vandut?
)
medicamenteeeeeeee!!!!
medicamenteeeeeeee!!!!
-
spiridusul
- veteran

Unde scrie bre Ionute ca s-a vandut? Nu s-a vandut, asta e rezervata de Vegas, dar inca nu a anuntat crappone ca a dat-o 
ba tu ori esti pe pastile ori esti idiot, mulineta s-a vandut , topicul se poate inchide. Vrei sa-ti desenez ori ce vrei ca agarici ieftinache din astia ca tine am mai vazut eu, saracule ...spiridusul scrie:Unde scrie bre Ionute ca s-a vandut? Nu s-a vandut, asta e rezervata de Vegas, dar inca nu a anuntat crappone ca a dat-o
-
spiridusul
- veteran

Bre Vegase, eu recunosc ca sunt si agarici uneori, dar atat de agarici incat sa ma demasc singur cu clone nu sunt
Iar legat de mulineta, nu scrie decat ca a fost rezervata, nicidecum ca a fost vanduta. Stai linistit, bland, trage aer in piept, ia un carnetel si noteaza userii, clonele, parolele, cu care esti logat la fiecare ora, asta ca sa nu mai faci vreo boacana precum cea de pe topicul cu Nanoflexul