Mulineta pentru b??ul de ?al?u
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Mulineta pentru b??ul de ?al?u
Trebuie sa cump?r o mulineta de 2500-3000 pentru lanseta de ?al?u. Lanseta va fi cel mai probabil Favorite neo breeze 2.3m 7-32gr. Voi pescui cu gume în 80% din timp ?i din când în când mai un vobler sau rotativ? dac? e ?tiuc? sau avat în zon?.
M-am gândit la urm?toarele variante:
Aernos 3000 sfb
Exceler ea 2500
Zauber CR 2000
?in sa precizez c? le-am învârtit pe toate, deci ?tiu cum ruleaz? ?i cât de închegate sunt.
Voi ce a?i alege ?i mai ales dece?
Zauber e u?oar?, Exceler are corp din aluminiu, Aernos are X-ship.
A?tept ?i alte propuneri, pân?-n 100e.
M-am gândit la urm?toarele variante:
Aernos 3000 sfb
Exceler ea 2500
Zauber CR 2000
?in sa precizez c? le-am învârtit pe toate, deci ?tiu cum ruleaz? ?i cât de închegate sunt.
Voi ce a?i alege ?i mai ales dece?
Zauber e u?oar?, Exceler are corp din aluminiu, Aernos are X-ship.
A?tept ?i alte propuneri, pân?-n 100e.
Re: Mulineta pentru b??ul de ?al?u
Scuze, am postat unde nu trebuie, eram cu gândul în alta parte.
Rog un moderator sa mute topicul la echipamente.
Mul?umesc.
Mul?umesc.
-
fishmaster56
- senior

Eu lucrez cu Zauber si n-am nimic sa-i reprosez. O mulineta excelenta la pretul ala.
Eu zic Aernos.Se si echilibreaza bine cu lanseta precizata.
Am avut o oferta de neregulat la un Zauber de 2000 a?a ca l-am luat.
Acum problema r?mâne lanseta.
M-am decis sa nu investesc o suma extraordinar? în lanseta pentru ca b??ul va fi folosit de maxim 20-30 ori pe an iar partidele destul de scurte.
Vreau ceva ce se g?se?te în ?ar?, f?r? ebay, etc.
Eu m-am gândit ori la Neo Breeze 2.3m 7-32gr sh ori Bushwhacker xlnt 2 tot de 2.3m 9-32gr.
Voi ce a?i alege?
Lanseta va fi folosita pe râul Mure? de la Arad în jos pana la grani??.
De precizat faptul ca nu vreau o ranga. Azi am scuturat Bushwhacker - ul dar varianta de 2,45m putere 15-40gr ?i e prea mult pentru ce vreau eu.
Acum problema r?mâne lanseta.
M-am decis sa nu investesc o suma extraordinar? în lanseta pentru ca b??ul va fi folosit de maxim 20-30 ori pe an iar partidele destul de scurte.
Vreau ceva ce se g?se?te în ?ar?, f?r? ebay, etc.
Eu m-am gândit ori la Neo Breeze 2.3m 7-32gr sh ori Bushwhacker xlnt 2 tot de 2.3m 9-32gr.
Voi ce a?i alege?
Lanseta va fi folosita pe râul Mure? de la Arad în jos pana la grani??.
De precizat faptul ca nu vreau o ranga. Azi am scuturat Bushwhacker - ul dar varianta de 2,45m putere 15-40gr ?i e prea mult pentru ce vreau eu.
Chiar nimeni nu poate muta subiectul la sec?iunea echipament?Neamtul scrie:Scuze, am postat unde nu trebuie, eram cu gândul în alta parte.
Mul?umesc.
Te intereseaza un Batson Enterprises din SUA? 2,10m extra fast, dintr-o bucata,maner split grip, EVA+Pluta, minimalist,usor. Superba. Pe comanda,identical, din State,de la Firma, e ~ 550$. Cat ai oferi sa ma faci sa vand second-handul asta de exceptie. ...? 
TOT RESPECTUL !!!
Sper sa nu te superi pe mine dar pentru mine exista trei motive pentru care lanseta asta pentru mine nu face nici m?car 100$.
Primul, nu am ce face cu o lanseta dintr-o bucata. Doi, e prea scurta. Trei, nu am auzit în via?a mea de firma asta. Eventual un al 4-lea inconvenient ar fi pre?ul care nu cred ca se justific?.
Bineîn?eles, asta este doar parerea mea. Pentru tine se poate sa fie cea mai tare lanseta din lume dar pentru mine nu reprezint? decât o lanseta exagerat de scump? ?i incomoda la transport. Nu as cump?ra a?a ceva.
Oricum, î?i mul?umesc pentru oferta dar se pare ca nu e lanseta potrivit? pentru mine.
V?d ca nici acum topicul nu este mutat la sec?iunea echipamente....
Primul, nu am ce face cu o lanseta dintr-o bucata. Doi, e prea scurta. Trei, nu am auzit în via?a mea de firma asta. Eventual un al 4-lea inconvenient ar fi pre?ul care nu cred ca se justific?.
Bineîn?eles, asta este doar parerea mea. Pentru tine se poate sa fie cea mai tare lanseta din lume dar pentru mine nu reprezint? decât o lanseta exagerat de scump? ?i incomoda la transport. Nu as cump?ra a?a ceva.
Oricum, î?i mul?umesc pentru oferta dar se pare ca nu e lanseta potrivit? pentru mine.
V?d ca nici acum topicul nu este mutat la sec?iunea echipamente....
bushwhaker mi se pare c-am firava pentru Mures.Mai bine ia pe aia de 15-40 care si aia mi se pare firava.Daca iti intra vreun mustacios sau saly sarit de 5kg plangi langa aia de 9-32.
Bushwhacker e ranga, nu firav. L-am avut în mana.
Cat despre must?ciosi ?i salai de 5kg...astea-s vise.
Cred ca mul?i n-aveti habar în ce stare se afla râurile noastre ?i cât de pu?in peste se mai g?se?te în ele.
?al?u de 5kg pe Mure? nu am mai v?zut de cel pu?in 15 ani.
La câte pareri diferite ?i recomand?ri am primit în ultima vreme, nici nu ?tiu ce sa mai cump?r.
Cat despre must?ciosi ?i salai de 5kg...astea-s vise.
Cred ca mul?i n-aveti habar în ce stare se afla râurile noastre ?i cât de pu?in peste se mai g?se?te în ele.
?al?u de 5kg pe Mure? nu am mai v?zut de cel pu?in 15 ani.
La câte pareri diferite ?i recomand?ri am primit în ultima vreme, nici nu ?tiu ce sa mai cump?r.