Ai pescuit cu betele mentionate si ai avut probleme ? Ori confunzi Muresul cu Ebro, ori pescuiesti cu lansetele de 2 lei cumparate de la tarabe din piata.RAPTOR 66 scrie:bushwhaker mi se pare c-am firava pentru Mures.Mai bine ia pe aia de 15-40 care si aia mi se pare firava.Daca iti intra vreun mustacios sau saly sarit de 5kg plangi langa aia de 9-32.
Mulineta pentru b??ul de ?al?u
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Mulineta pentru b??ul de ?al?u
Bushwhacker e senzitiva dar nu i chiar de salau. E asa de compromis, merge si la avat/stiuca cu reactive si poti sa bagi si un jig. Am Bushwhacker xlnt 1 de 243m (15-50g) pe care il folosesc la Dunare. Mai teapan mi se parea un Sert Ambra 7-30g pe care il pescuiesc pe Arges.
Bushwhacker xlnt 2 nu am, in schimb am un Roadrunner xlnt 2 (20-80g) care la prima vedere pare ranga. Asta nu l am pescuit pentru ca doar ce a ajuns.
In concluzie daca vrei ceva frumos lucrat, care sa mearga la stiuca/avat/salau .. cu reactive sau gume poti sa mergi pe xlnt.
Si inca ceva... varianta xlnt 1 are altfel de inele fata de 2. La prima inelul de plecare este mai mare, la xlnt 2 au schimbat forma inelelor, au pus unele cu piciorul mai inalt si diametru mai mic.
Bushwhacker xlnt 2 nu am, in schimb am un Roadrunner xlnt 2 (20-80g) care la prima vedere pare ranga. Asta nu l am pescuit pentru ca doar ce a ajuns.
In concluzie daca vrei ceva frumos lucrat, care sa mearga la stiuca/avat/salau .. cu reactive sau gume poti sa mergi pe xlnt.
Si inca ceva... varianta xlnt 1 are altfel de inele fata de 2. La prima inelul de plecare este mai mare, la xlnt 2 au schimbat forma inelelor, au pus unele cu piciorul mai inalt si diametru mai mic.
Bushwhacker 2 nu e buna pentru reactive, chiar e ranga ?i e perfecta pentru gume dar am preferat sa cump?r o Daiwa Exceler 2.40m 14-42gr, ?plit grup, piuli?a metalica, blancul are conicitate accentuata ?i e foarte rapid plus ca are un design foarte pl?cut.