Mulineta Daiwa Whisker 3012 - Made in Japan

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kteno
junior
junior

Mulineta Daiwa Whisker 3012 - Made in Japan

Mesaj de kteno » 17 Dec 2011, 14:38

Foarte buna pt aruncari la distanta . Diametru tambur 5.3cm. tambur supradimensionat capacitate fir 195 m 0.27. Corp din metal. Mulineta suprema la un pret accesibil .Super fiabila

The Metal Body construction houses the gears and mechanism with amazing accuracy ensuring a near perfect meshing and drive smoothness that enhances feel and durability.

Prezentare:

• 4 Ball Bearings plus 1 CRBB
• Infinite Anti-Reverse
• Twist Buster II
• ABS Spool
• CastLock
• Hyper Tournament front drag

Model Ratio Ozs B/B Line Capacity RRP Spool

WH3012 4.7:1 11.9 4+1 150m - 12lb £99.99 £22.00

Pret 550 RON

Imagine
Imagine
Imagine

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 18 Dec 2011, 23:39

hmmm
ce chestie.... ryobi zauber 4000 e la acelasi pret . voi ce ati alege daca ati fi dispusi sa investiti intr-o scula de supercalitate? Incercati ...e liber la discutie.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Dec 2011, 07:33

kteno scrie:hmmm
ce chestie.... ryobi zauber 4000 e la acelasi pret . voi ce ati alege daca ati fi dispusi sa investiti intr-o scula de supercalitate? Incercati ...e liber la discutie.

:lol: zauberul e de calitate, cel putin la pretul pe care o are, este ceea mai buna... cu cat o fi mai super asta a Ta, nu stiu...

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 19 Dec 2011, 15:56

din moment ce ai declarat-o cea mai buna ( despre zauber e vorba) , inseamna ca ai tras o concluzie in urma unor teste....ma gandesc. Zauber de 4000 am si eu si nu ma plang de ea, dar Daiwa e peste.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Dec 2011, 19:17

Cu ce este mai bun decat zauberul ? Poti trimite si pe privat daca vrei...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 19 Dec 2011, 20:30

Hai sa ma bag si eu in seama ca detinator a acestei mulinete in varianta aceasta cat si sora mai mica, adica ambele marimi disponibile (le folosesc explusiv la feeder)...este un daiwa exceller de fapt, singura diferenta este ca tamburii sunt mai putin adanci ca ai excellerului si atat, si bineinteles culoarea buzei tamburului. Am si zauber, si e greu de zis care e mai buna, zauberul il am de un an, merge brici, daiwele le am de vreo 4 si merg brici. Mulineta nu e fabricata in Japonia, si nu stiu de unde ai scos asta, cel mai probabil e facuta in aceiasi tara ca si Exceller, probabil China. Ca sa vinzi mulineta asta trebuie sa scazi foooarte mult pretul, pe ebay se vinde cu 60 de lire+ transport, pret cu care eu le-am luat pe ale mele, bani in care intra si tamburul de rezerva indentic cu cel de pe mulineta, deci pretul in lei pe care ar trebui sa il ceri ar fi undeva cam la 350 Ron. RRP ala de 99 de lire este pretul recomandat de pe siteul Daiwa, insa pretul de vanzare ti l-am spus mai sus. Toate produsele la englezi au un pret recomandat si un alt pret de vanzare mai mic decat cel recomandat. Acum faci cum vrei, nu am vrut decat sa te ajut si sa te lamuresc in anumite privinte. Spor la vanzare!
Urasc atarnatorii!

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 21 Dec 2011, 07:21

stefanflorin scrie:Hai sa ma bag si eu in seama ca detinator a acestei mulinete in varianta aceasta cat si sora mai mica, adica ambele marimi disponibile (le folosesc explusiv la feeder)...este un daiwa exceller de fapt, singura diferenta este ca tamburii ..........!
Salut si multumesc pentru urari.
Am avut un exceler nou pe care l-am tinut fix 2 zile pana l-am vandut. Nu mi-a placut pt ca avea cam mult "plastic" in el.Ma surprinde comparatia cu acesta. La ce te referi cand spui ca seamana?
Informatia despre provenienta este mentionata fix pe cutie. le mai ai ?
Este adevarat ca poti cumpara de pe ebay anglia cu 65 lire. sunt fo 2600 de km pana la Londra....Succesuri si drum bun!
Faptul ca le ai de 4 ani si merg perfect este exact ce am spus .Ca este o mulineta f buna , cu materiale de calitate in interior , carcasa metal, foarte fiabila . Tamburul supradimensionat te ajuta f mult la aruncare( ca si diametru este echivalentul unui tambur marime 4500 sau peste ).Deci ai o mulineta de acceasi greutate (mai mult cu 10 grame) ca Zauberul dar care permite aruncari muult mai lungi. Si eu mai am una tot pt feeder si este excelenta. Iar ca brand zic nu numai eu ca Daiwa este si peste Shimano.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Dec 2011, 07:45

La categoria asta de pret iei un Shimano Technium din magazin cu garantie. Daca mulineta asta e un Exceler - si din exterior cel putin seamana leit - e ceva mai jos decat un Ryobi Zauber (mulineta care d.p.m.d.v. nu are raportul ala super extra fantastic calitate/pret asa cum o lauda lumea - eu n-as da mai mult de 350 de lei pe un Zauber nou din magazin). Nu stiu mulineta dar daca e un Exceler pretul cerut de tine e mai mult decat dublu.

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 21 Dec 2011, 07:55

geppetto scrie:La categoria asta de pret iei un Shimano Technium din magazin cu garantie.....
iti respect punctul de vedere.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Dec 2011, 10:25

De curiozitate cand ajung la Craiova, ca acolo am sculele, o sa ma uit pe cutie sa vad unde sunt facute, insa mai mult ca sigur nu Japan. Plastic au si astea la fel ca si Excelerul, doar sunt identice, oricum plastic este f. putin, si nu in zonele de importanta majora. Am mulinetele (2 Exceller si 2 Whisker) si acum si pana nu o sa crape nu le inlocuiesc, iar asta cu siguranta nu o sa fie prea curand. Iar despre tehnium...n-as da nici macar 100 de lei pe ea, poate daca i-as schimba abtibildul cu numele :lol: oricum nu se apropie de calitatea excellerului never ever.
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns