Mulineta Daiwa Whisker 3012 - Made in Japan

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Dec 2011, 20:42

Edi, sa postezi diferenta intre whisker si exceller de pe siteul daiwasports.co.uk, cealalta nu are relevanta pt ca e facuta pt alta piata. Eu ma refeream la Exceller E, ala cu tamburul principal cu buza vopsita in albastru care se vinde in Europa la fel ca Whiskerul. Cand zici ca e departe, la ce anume te referi? mai slaba? mai buna? Eu le-am desfacut pe amandoua, nu am observat diferente. Chiar pot sa zic ca sunt identice.
Urasc atarnatorii!

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 21 Dec 2011, 22:49

stefanflorin scrie:Edi, sa postezi diferenta intre whisker si exceller de pe siteul daiwasports.co.uk, cealalta nu are relevanta pt ca e facuta pt alta piata. Eu ma refeream la Exceller E, ala cu tamburul principal cu buza vopsita in albastru care se vinde in Europa la fel ca Whiskerul. Cand zici ca e departe, la ce anume te referi? mai slaba? mai buna? Eu le-am desfacut pe amandoua, nu am observat diferente. Chiar pot sa zic ca sunt identice.
diferente nu o sa postez niciodata, sunt subiective, celelalte diferente sunt evidente, imaginile cred ca le poate analiza fiecare, credeam ca se discuta de EXCELER nu si de E

diferenta mare nu este, am exagerat, nu am comparat piesa cu piesa, serie cu serie, se vede in calitatea turnarii pieselor... din ce spun poate fi o concluzie subiectiva, poate sa difere piata de desfacere si vopseaua

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 22 Dec 2011, 00:03

stefanflorin scrie:Edi, sa postezi diferenta intre whisker si exceller de pe siteul daiwasports.co.uk, cealalta nu are relevanta pt ca e facuta pt alta piata. Cand zici ca e departe, la ce anume te referi? mai slaba? mai buna? Eu le-am desfacut pe amandoua, nu am observat diferente. Chiar pot sa zic ca sunt identice.
salut,

http://www.daiwasports.co.uk/products/g ... /exceler-e

daca mulineta pe care o am de vanzare este identica cu aceasta e o veste minunata .inseamna ca vand acceasi calitate la jumatate din pret.

Multumesc, chiar vroiam sa cumpar un exceler E de pe Anglia dar m-ai pus pe ganduri....

:roll: :roll: :roll:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 22 Dec 2011, 09:57

ok, rectific, Exceller E modelul vechi adica asta:
http://www.rybashop24.com/en/tag/excele ... -2500.html

eu sincer sunt surprins cum merge dupa atatia ani (si eu chiar ma duc des la peste), in conditiile in care pe multi ii aud ca se plang de exceller. Singura buba e ca incep sa rontaie (am inteles ca si la modele mai scumpe e buba asta), dupa cum se stie, insa nu afecteaza performanta cu nimic.
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Dec 2011, 10:04

stefanflorin scrie:eu sincer sunt surprins cum merge dupa atatia ani (si eu chiar ma duc des la peste), in conditiile in care pe multi ii aud ca se plang de exceller. .....
:lol: :lol: :lol: una e sa te duci des la peste....alta e sa mai si prinzi :D....
Problema acestui model de Daiwa....e ca se duce antireturul.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 22 Dec 2011, 10:27

Nemernic scrie:
stefanflorin scrie:eu sincer sunt surprins cum merge dupa atatia ani (si eu chiar ma duc des la peste), in conditiile in care pe multi ii aud ca se plang de exceller. .....
:lol: :lol: :lol: una e sa te duci des la peste....alta e sa mai si prinzi :D....
Problema acestui model de Daiwa....e ca se duce antireturul.....
nu antireturul se duce, tu te duci cu gandul ca adio mulineta

sa-i spunem ca modelul antiretur cu cleme de plastic de la daiwa se slabeste dupa un timp... se rezolva

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 22 Dec 2011, 10:28

stefanflorin scrie:ok, rectific, Exceller E modelul vechi adica asta:
http://www.rybashop24.com/en/tag/excele ... -2500.html

eu sincer sunt surprins cum merge dupa atatia ani (si eu chiar ma duc des la peste), in conditiile in care pe multi ii aud ca se plang de exceller. Singura buba e ca incep sa rontaie (am inteles ca si la modele mai scumpe e buba asta), dupa cum se stie, insa nu afecteaza performanta cu nimic.
:lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 22 Dec 2011, 11:14

Nemernicio spune tu ti-a prins mai mult peste certatele decat excelleru? :lol:
PS: merge al drecu de greu certatele ala pt pretentiile care le are :shock:
mulineta de facut muschi :lol: H@| 5a A1 B@4t@ neme! ahahah :twisted:
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Dec 2011, 11:19

stefanflorin scrie:Nemernicio spune tu ti-a prins mai mult peste certatele decat excelleru? :lol:
PS: merge al drecu de greu certatele ala pt pretentiile care le are :shock:
mulineta de facut muschi :lol: H@| 5a A1 B@4t@ neme! ahahah :twisted:
Vezi ca daca-mi dai si o mulineta de Fly.....s-o pun pe Elite, si tot prind salau..... vezi-ti de treaba ta :)))))))))))))))))
Da, ma.....a prins mai mult decat Excelleru', si cu Exceller am prins f multi :D =)))))) sa-ti crape inima, nah !

Hai, mersi...... si 50cc35 !!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns