Mulineta Daiwa Aird 2500/3000SH (dual spool)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Pretz: 285 RON
Nu sunt interesat de schimburi.
Mulineta Daiwa Aird 2500SH, noua, nefolosita ($89.95+tax in USA la retail).
Vine in cutia originala, cu tamburul de rezerva care e de 3000 (are un tambur de 2500 si unul de 3000, identice ca design dar de diferite marimi, asa vine de la producator).
Foto pe photobucket:
http://s1126.photobucket.com/user/aditu ... 3.jpg.html
Firul din foto nu este inclus.
Nu sunt interesat de schimburi.
Mulineta Daiwa Aird 2500SH, noua, nefolosita ($89.95+tax in USA la retail).
Vine in cutia originala, cu tamburul de rezerva care e de 3000 (are un tambur de 2500 si unul de 3000, identice ca design dar de diferite marimi, asa vine de la producator).
Foto pe photobucket:
http://s1126.photobucket.com/user/aditu ... 3.jpg.html
Firul din foto nu este inclus.
In urma catorva oferte de-a dreptul indecente care mi s-au facut rapid dupa ce-am postat anuntul aici, simt nevoia sa adaug ca nu sunt institutzie de caritate! Mulineta o vand (dupa ce am cumparat-o cu vreo jumate de an in urma online ceva sub pretzul de retail--care este cam la 95USD cu taxe cu tot--si m-am prins ca nu-mi trebuie, n-am folosit-o nici macar o data). O mai car si in tzara...
acum cand au innebunit astia cu limitele la bagaje!
Prin urmare, schimbare de ton: 300 RON, pretz FERM daca se ridica personal din Bucuresti, zona Piata Sudului.
sau
315 RON pretz FERM livrarea oriunde in tzara cu plata in ramburs.
Detalii: http://www.basspro.com/Daiwa-Aird-Spinn ... /10215340/
http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=600
Prin urmare, schimbare de ton: 300 RON, pretz FERM daca se ridica personal din Bucuresti, zona Piata Sudului.
sau
315 RON pretz FERM livrarea oriunde in tzara cu plata in ramburs.
Detalii: http://www.basspro.com/Daiwa-Aird-Spinn ... /10215340/
http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=600
- doru9644
- utilizator constant

Re: Mulineta Daiwa Aird 2500/3000SH (dual spool)
Sa nu fiu inteles gresit. Si eu, din momentul in care ma hotarasc sa cumpar un anume produs, iau in considerare doua lucruri: 1. vanzatorul sa fie de incredere (adica sa ofere produsul pe care l-a produs, si nu altceva, 2. pretzul sa fie cat mai mic posibil.doru9644 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine ai venit la saracii gen DEGEABA de pe aceast sait!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o iau eu in ce bani vrei daca se poriveste cu ce ai pe MP ! ps : partea frumoasa este ca mai scrie la avatar VETERAN!!!!!!!!!!!!!!!! L lesinatii de foame!
Nu e nimic rusinos in a cauta sa cumperi ceva cat mai ieftin, asa merge comertul.
Eu m-am cam enervat ieri (si-mi cer scuze pt. tonul postului de deasupra), pt. ca uit uneori ca nu toti oamenii actioneaza ca mine. Adica: inainte de a face o oferta pe un produs, te uiti in stanga si-n dreapta sa vezi cam care-i pretul pietei, apoi incerci sa platesti ceva sub acest pret. Aici trebuie luate in considerare toate datele problemei. In cazul de fatza, da, aici pot lua mulineta asta (modelul 2500, ca, de exemplu, 1000 e si mai ieftin) acum de pe ebay la $80 (cu livrare cu tot). Problema e ca acel seller are 97% positive feedback, adica in jur de 3% din cumparatori sunt cam suparati pe el. Apoi, urmatorul pretz e $85 sau cam asa ceva... Daca vrei s-o iei din magazin (chiar ieri am trecut pe la Cabelas si am mai studiat putin) costa $95-$96 (cu taxe incluse). Prin urmare, pretul de 300 RON pe care-l cer eu (sub $90) este, in opinia mea, super bun, mai ales pt. cineva care nu are acces direct la piata care comercializeaza aceasta mulineta (eu trebuie s-o aduc si pana la Otopeni in bagajul de mana, nu pun niciodata mulinete, nici macar vechi, in cala.
-
attila_spin
- junior

aditud scrie:Sa nu fiu inteles gresit. Si eu, din momentul in care ma hotarasc sa cumpar un anume produs, iau in considerare doua lucruri: 1. vanzatorul sa fie de incredere (adica sa ofere produsul pe care l-a produs, si nu altceva, 2. pretzul sa fie cat mai mic posibil.doru9644 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine ai venit la saracii gen DEGEABA de pe aceast sait!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o iau eu in ce bani vrei daca se poriveste cu ce ai pe MP ! ps : partea frumoasa este ca mai scrie la avatar VETERAN!!!!!!!!!!!!!!!! L lesinatii de foame!
Nu e nimic rusinos in a cauta sa cumperi ceva cat mai ieftin, asa merge comertul.
Eu m-am cam enervat ieri (si-mi cer scuze pt. tonul postului de deasupra), pt. ca uit uneori ca nu toti oamenii actioneaza ca mine. Adica: inainte de a face o oferta pe un produs, te uiti in stanga si-n dreapta sa vezi cam care-i pretul pietei, apoi incerci sa platesti ceva sub acest pret. Aici trebuie luate in considerare toate datele problemei. In cazul de fatza, da, aici pot lua mulineta asta (modelul 2500, ca, de exemplu, 1000 e si mai ieftin) acum de pe ebay la $80 (cu livrare cu tot). Problema e ca acel seller are 97% positive feedback, adica in jur de 3% din cumparatori sunt cam suparati pe el. Apoi, urmatorul pretz e $85 sau cam asa ceva... Daca vrei s-o iei din magazin (chiar ieri am trecut pe la Cabelas si am mai studiat putin) costa $95-$96 (cu taxe incluse). Prin urmare, pretul de 300 RON pe care-l cer eu (sub $90) este, in opinia mea, super bun, mai ales pt. cineva care nu are acces direct la piata care comercializeaza aceasta mulineta (eu trebuie s-o aduc si pana la Otopeni in bagajul de mana, nu pun niciodata mulinete, nici macar vechi, in cala.
salut.as vrea sa-ti cuympar mulineta,la 300 de lei o dai cu tot cu transport prin posta romana?
N-am pus din burta pretzul de 315 RON daca e cu posta ramburs. Copy & paste de pe site de la Posta Romana:attila_spin scrie: salut.as vrea sa-ti cuympar mulineta,la 300 de lei o dai cu tot cu transport prin posta romana?
Tarif de inregistrare 1.65 RON
Tarif pe greutate: 1.65 RON
Tarif fix 2.5 RON
Asigurarea valorii 3.3 RON
Ramburs mandat postal 3.3 RON
Servicii suplimentare:
Fragil: 0.825 RON
Confirmare postala de primire: 1.65 RON
Pret total: 14.875 RON
Deci, pot sa o las la 314.875 RON.
-
attila_spin
- junior

aditud scrie:N-am pus din burta pretzul de 315 RON daca e cu posta ramburs. Copy & paste de pe site de la Posta Romana:attila_spin scrie: salut.as vrea sa-ti cuympar mulineta,la 300 de lei o dai cu tot cu transport prin posta romana?
Tarif de inregistrare 1.65 RON
Tarif pe greutate: 1.65 RON
Tarif fix 2.5 RON
Asigurarea valorii 3.3 RON
Ramburs mandat postal 3.3 RON
Servicii suplimentare:
Fragil: 0.825 RON
Confirmare postala de primire: 1.65 RON
Pret total: 14.875 RON
Deci, pot sa o las la 314.875 RON.
sal.mi-o poti pune astazi?adresa mea este .nume SZuhanyi Atilla.oras.jibou.jud.Salaj.str.A.iancu nr.19.bl.g8.ap.1.sau daca nu apuci atunci maine?mersi mult.
As putea, dar ar fi si mai scump, si ar ajunge mulineta in urma mea in tara. Daca esti dispus sa astepti pana marti pe 23 iulie, atunci te costa 310 RON (cu posta inclusa, serviciile ca-n mesajul de mai sus). Eu abia pe 22 aterizez la Otopeni.attila_spin scrie:
sal.mi-o poti pune astazi?adresa mea este .nume SZuhanyi Atilla.oras.jibou.jud.Salaj.str.A.iancu nr.19.bl.g8.ap.1.sau daca nu apuci atunci maine?mersi mult.
Te rog sa-mi raspunzi imediat, mai am alte piste de urmarit.
-
attila_spin
- junior

bine,atunci astept pana marti,dar sa nu o dai,multumesc.aditud scrie:As putea, dar ar fi si mai scump, si ar ajunge mulineta in urma mea in tara. Daca esti dispus sa astepti pana marti pe 23 iulie, atunci te costa 310 RON (cu posta inclusa, serviciile ca-n mesajul de mai sus). Eu abia pe 22 aterizez la Otopeni.attila_spin scrie:
Te rog sa-mi raspunzi imediat, mai am alte piste de urmarit.