Mulineta Daiwa Aird 2500/3000SH (dual spool)

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

doru9644
utilizator constant
utilizator constant

Re: Mulineta Daiwa Aird 2500/3000SH (dual spool)

Mesaj de doru9644 » 17 Iul 2013, 17:20

Nu e nimic rusinos in a cauta sa cumperi ceva cat mai ieftin, asa merge comertul. foarte corect , da sa primesti cu 10_15 sute mai putin in mai multe oferte e tiganie nu ,comert, si chiar enerveaza :wink:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 17 Iul 2013, 18:54

e tiganie pentru tine ca nu esti obisnuit sa iti faci proprii bani. e tiganie pentru ca nu ai fost vreodata intr-un bazar oriental sa vezi diferente intre preturile cerute si cele obtinute. si nu in ultimul rand, e tiganie sa te dai rotund pe banii altora si sa ii numesti "lesinati de foame" pe unii care muncesc pentru bani. mai ales cand nu tu esti proprietarul marfii ce se vinde. daca "stapanul" moristei a avut o iesire chiar politicoasa, nu inteleg ce te baga seama pe tine sa anunti pe toti ca ai cumpara orice, in orice bani, doar ca nu se potriveste cu specificatiile tale, uff..... sa-ti explic de unde stiu ca sunt "banii lu`tata"? nu esti in stare nici sa te semnezi corect.
@aditud
de 15 lei mai bine o trimiti prin curier.

doru9644
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doru9644 » 17 Iul 2013, 23:10

:D :D :D frumos chiar stiu ca am deptate! CHIAR NU VREAU SA ,STRIC, TOPICUL OMULUI CARE din puncut meu de vedere vine o mulineta tun fara pretentii la bani putini , sunt putine daiwa cu 10 rulmenti si vitezomana! in magazinele noastre ar costa oricum dublu. :-D iar pentru domul grizzy :wink: sau ce dracu o fi nimeni ala ca urs in state : ORICINE SCRIA IN REGULI CA ESTE SAITUL TALCIOC gen bazar ,traim in ROMINIA FLACAU ,SAU ESTE DE BINEFACERE NU MA LOGAM. LA CEI 100 DE LEI CIT AM SALARIULsi la cele 18 mulinete care le am plus betele aferente din care 4 model 2013 inseamna : ,scurta caracteristica, ori sunt timpit , ORI IMI PLACE SA PESCUESC CUM VREAU EU! MAMI NU ESTE TATI NU ESTE DE MIC COPIL! PS : DACA NU MA SEMNEZ CORECT FORMEAZA 021 INAINTEA NUMARULUI DE LA AVATAR ! ESTE GRATUIT PT SECT 1

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 18 Iul 2013, 00:15

Va rog frumos, sa incheiem, fara certuri! Topicul se poate, oricum, inchide! Mulineta s-a vandut. Multumesc.

Scrie răspuns