Eu am parere buna despre el, pana la proba contrarie

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule, marți seara mi-ai spus ca vii miercuri in Bucuresti si răspunsul meu a fost destul de simplu, la ora la care tu ajungeai eu eram deja plecat din Ro.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 18:21Bună ziua !!
Încep cu Dan Șerban.!!
Ai rostit fraza... te rog sa o rezervi ?
Eu te-am sunat și ti-am.spus ca miercuri vin în București.
Și asfel te poți convinge ca lanseta e nouă!!
Te-ai arat interesat ? Afla ca nu !
Ce trebuia sa fac ? Sa te rog ?
Ba eu zic ...ca chiar am fost în stare sa mai las la bani numai sa am.certirudine.
Nu ...nu am avut certitudine .ca tu cumperi lanseta.
Tot ce ai facut, a fost sa mărești o poza dr 50 de ori ai sa îmi arăți un fir fe praf...
Și sa îl interpretezi ca zgârieturi pe inelul de vârf, doar pentru a scădea prețul
Atat timp cât tu nu ai cerut sa o rezer, 6 zile nu ai sunat.!
Eu am vândut lanseta
Si eu sunt bucuros,ca nu ti-am vândut lanseta..
Te rog, sa nu cumperi nimic, niciodată de la mine !!
Fals. Cand a ajuns la tine mi-ai spus ca este ok, apoi dupa 1 ora mi-ai spus ca nu mai este ok si ca ai mai vrea 200 lei. 200 lei faceau mulineta mai ok ?panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25Pentru Mihai AF: Nici după toate minciunile spuse, nu este în stare sa îmi înapoieze mulineta! Încă din primele 40 de min i-am spus ca mulineta pare a fi una ieftina cu jocuri.
Morethanul meu avea jocuri mai mari decat ea, inca sustin acest lucru, mulineta aia nu avea nici un joc. N-am cautat motive, doar ti-am spus ca nu mi se pare corect sa-ti mai dau 200 lei.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25In descrierea lui morethanul avea jocuri mai mari ca ea. Acesta a cautat milioane de motive timp de aproximativ o zi sa nu îmi trimită banii și mulineta înapoi.
Fals. Am poze cu toata conversatia daca este nevoie. In momentul in care am decis sa-ti ofer returul, dupa toata interactiunea cu tine, credibilitatea ta pentru mine ajunsese sa fie nula, tocmai de aceea singura modalitate de retur pe care eram dispus sa o fac, era sa-mi trimiti tu primul mulineta inapoi, urmand sa-ti inapoiez si eu mulineta.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25A făcut poze din conversația noastră doar la ceea ce a vrut el. Cu toate ca i-am spus sa mergem la curier în același timp, sa facem poze, sa cumparam o cutie de carton fan, sa asiguram transportul și valoarea pentru a ne primi bunurile amandoi o odată.
Fals. 3 zile am insistat sa facem schimbul inapoi, in termenii mei bineinteles (sa platesti tu transporturile si sa trimiti primul), tot timpul acesta tu ai refuzat pe motiv ca eu as fi un hot.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25Acest coleg nu are intenția de a-mi inpoia bunurile. Intr-un mom al discuției am căzut de acord sa trimitem amandoi pachetele unui necunoscut de pe forum.
Nu-mi amintesc sa fi facut acest lucru, dar daca l-as fi facut, sigur ar fi fost in momentul in care m-ai facut un om de nimic, o mizerie, un jeg si ce ai mai zis tu pe acolo.
Fals. Nu te-am inselat cu nimic. Doar presupui ca te-as fi inselat. Ca-n povestea cu drobu de sare.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25Am renunțat la orice contact cu el, pt ca nu cauta decât sa ma insele. I-am spus ca plătesc eu totul doar pt a-mi trimite înapoi lucrurile și a înceta orice legătură cu el. Eu nu o sa ii trimit niciodată mulineta înainte, ca apoi sa primesc mulineta mea, pt ca am descoperit ce om este.
FALS! Timp de 3 zile te-am tolerat, m-ai facut mincinos si hot de cel putin 30 de ori. NU te-am jignit nici o SINGURA data. Am screenshoturi facute cu toata conversatia noastra, daca tu poti sa pui o poza aici in care eu te-am facut in vreun fel, imi sterg contul de pe rapitori.panait nour scrie: ↑27 Iun 2023, 19:25Eu 3 zile am cauta soluții el a cautat motive sa îmi arate ca nu se poate terorizandu-ma cu fel de fel de injuraturi si cuvinte umilitoare, asa ca nu vreau sa am nici un fel de contact cu acest om. VA ROG SA IL TRECETI SI PE EL PE LISTA NEAGRA!