Lamiglas Skeet Reese custom

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Re: Lamiglas Skeet Reese custom

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 13:54

...nuuu, mint, mai am o Germina (verde):!:

:lol:

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 14:08

D-ali, sa-ti fie de haram, m-ai bagat la cheltuiala....:D
merci mult. Ai idee, pe la noi s-o gasi, chiar si in varianta d`aia de tre sa ii tai tragaciul?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 14:13

N-am idee...
S-ar putea insa sa gaseti blankul la Totalfishing sau la BFF (parca ei aduceau).

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 14:23

Sorin, Elite-ul ala face toti banii, radiografiaza bine toate cartierele de dedesubtu barcii si ta baga direct pe bulevardele mai pline unde ii iei de manere ca din oala. Astept primele impresii dupa ce te-ai bucurat de sosirea lui, e jmechera jucaria din ce-am citit despre el, multi l-au laudat si fara el nu mai pot aproape sa mai pescuiasca acum. Conteaza mult sa ai o gioarsa din aia izbutita cu tine la balta.

Alin, la sticle este limpede ca e de preferat sa fie macar doua diferite la casa omului gospodar ca sa eliminam emotiile si greutatea alegerii . Una ca a mea care e mai uzuala si versatila, o bagi pe linguri, spinnerbaituri, zgarciuri, slidere medii si ce mai vrei tu in plaja de gramaj. Dar daca ai in fata adancimi mari care pot tine si animaluri sarite de prima tinerete, somnici sau stiuci haladite pensionare, bagi in functiune artileria grea, respectiv aia mare cu actiune perforanta cu ata de 25-30 de lbs pe ea si dai cu sete si cu slidere mari si polonice grele sa rapui balaurele scufundac.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 14:28

sosoktm scrie:D-ali, sa-ti fie de haram, m-ai bagat la cheltuiala....:D
merci mult. Ai idee, pe la noi s-o gasi, chiar si in varianta d`aia de tre sa ii tai tragaciul?
Au la TF doua cu tragaci dar sunt 1/4 - 1 oz. Dar fa-ti drum pe acolo si verifica totusi, poate le-a mai ramas vreuna din aia groasa ca pe mana. Sunt sarite bine de 900 Ron daca ar fi sa le gasesc un defect :).

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 14:46

si eu sunt curios cu sonarul, sunt "virgin" in tehnica d`asta de guerilla. Dar cica e de bine, mai ales ca nu ma mai pasioneaza locurile calcate si cunoscute.Daca gasesc si un 25 cai cum vreau pt starcraft sa ma misc natural, tare imi e ca o sa imi fac buletin de tulcea :)
Oricum, sonarul e util doar daca esti pe apa, de la taste nu stie nimic, nici macar seria HDS....
Revin cu impresii, cu siguranta sunt si alti incepatori ce au dubii pe subiect.
Decat sa dau 900+ pe ea gata, parca mai degraba o mesteresc din bucati loco, exact cum visez eu. Figuri profesionistoide cu inele de titan si luneta cu laser ma lasa rece, insa nu spun asta ca un afront pentru cei ce simt diferente.
Acu ramane de vazut daca incep sa pun poze la galerie. Uite pun doar una, ca sa largim familia galbejitelor

http://s15.postimg.org/z8ax4aqez/oblete.jpg

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 14:53

Pentru nevoile mele, MB 1E mi-e suficient.
Daca tre' sa trec la chestii H sau XH am o ranga, care defapt este un rangalau! :lol:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 15:03

Vorbeste lumea ca daca te virusezi de sonare si te tine punga, ajungi in scurt timp la alea profesionale care incep de la 1.500 euro in sus, ceea ce nu e neaparat un lucru rau in sine. Deja vei fi facut trecerea la pescuitul high tech unde pestii vor fi targeturi pulsande pe ecran, ceva gen StarCraft sau CounterStrike, glumesc desigur.

Cu 25 de CP la bord pe Starcraft vei fi captain Nemo in cautarea secretelor comorii piratilor prin grindurile Deltei  , cam ceea ce-si doresc multi pescari sa intreprinda , sa haladuiasca hai hui printre canale ... Un an intreg sabatic mi-as lua sa fac asta ... Mladierea lasciva a sticlei nu se compara cu nici un alt material similar, cu nici o alta dracovenie moderna de carbon.
Frumoasa si galbejita ta, si eu care ziceam ca a uitat lumea se sticle cam prea repede si toti viseaza numai la high modulusuri biciuiti in sinapse de sloganurile de marketing agresive consumeriste si hulpave ...

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 15:35

eu incerc , pana acum cu succes, sa nu halesc merketing obosit. Pipai, vad daca imi place si gata treaba. Cu drag as pleca in delta cu 1-2 betze, dar e doar o iluzie ca poti da decent, nu zic dedicat, cu lingura de 5 grame , respectiv cu jig de 80.
Fortat de imprejurari, sunt adeptul principiului calitate pret. Mai mult aprecize ca pot trage in 2 barca peste dig de 5 m in incinte sau peste plauri la ghionder decat sa ma plimb pe "bulevarde" in valurile altora cu salupa luxoasa. Deci pericolul sa imi sara cocoseii din buzunar pt side imaging sau touch e zero, gps ul etrex vista hcs pe care il folosesc stie mult mai mult si interfateaza cu PC cum nu viseaza toata gama Lowrance. nu cred ca e mai mult de 150 dolari acum, in plus , il folosesc si la enduro, ii place sa fie abuzat.
Anul sabatic suna bine, dar probabil ca orice poate sa devina prea mult , prin repetitie si suprasaturatie. Prefer 5-6 delte decat o stela model 2015.
Acestea fiind spuse, fire zbuciumate, ma duc sa caut baterie pentru "televizoru cu peste"

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 15:44

sosoktm scrie:eu incerc , pana acum cu succes, sa nu halesc merketing obosit. Pipai, vad daca imi place si gata treaba. Cu drag as pleca in delta cu 1-2 betze, dar e doar o iluzie ca poti da decent, nu zic dedicat, cu lingura de 5 grame , respectiv cu jig de 80.
Fortat de imprejurari, sunt adeptul principiului calitate pret. Mai mult aprecize ca pot trage in 2 barca peste dig de 5 m in incinte sau peste plauri la ghionder decat sa ma plimb pe "bulevarde" in valurile altora cu salupa luxoasa. Deci pericolul sa imi sara cocoseii din buzunar pt side imaging sau touch e zero, gps ul etrex vista hcs pe care il folosesc stie mult mai mult si interfateaza cu PC cum nu viseaza toata gama Lowrance. nu cred ca e mai mult de 150 dolari acum, in plus , il folosesc si la enduro, ii place sa fie abuzat.
Anul sabatic suna bine, dar probabil ca orice poate sa devina prea mult , prin repetitie si suprasaturatie. Prefer 5-6 delte decat o stela model 2015.
Acestea fiind spuse, fire zbuciumate, ma duc sa caut baterie pentru "televizoru cu peste"
Sa fie intr-un ceas bun :) ! Fire zdrentzuite si tie !

Scrie răspuns