sosoktm scrie:La airrus m as baga dupa proba, da de asta galbejita nu am nevoie, o am deja intr o "editie" foarte similara. De aia ti am zis ca nu e de dat.
Daca vrei, pot s o iau p asta mica sapt viitoare la o plimbare in RBDD, sa vaza si ea ce inseamna viata

)
Asta mica galbina flexe acum din varf intr-un mare stil. Inainte nu puteam sa vad asta ptr ca inelele mari si mai grele ingreunau si intarziau revenirea varfului dupa lanseu. Chiar nu mi-am inchipuit ca niste inele pot sa aiba atata influenta.
Acum flutura sprinteni numai primii 35 de cm de la varf cat sa joci oscilanta de 13 - 16 gr la buza bradisului, iar cand pune aia mare trompa, a plecat tzeapa din fundu gradinii si aia e, incepe dansu pinguinului

.
Sorin, tu ai vrea sa-i rupi fasul repede, te cred, sa-ti faci viata cu ea in RBDD ... trai neneaca, dar lasa, ca ii predau eu primele lectii de baza, primele declinari si diateze la o balta mai apropiata de Buc. care mai tine ceva serpi si cand o veni vremea de rugineste frunza o duc sper si la un spectacol in Delta, sa cunoasca fiarele salbatice.
Airrus-ul e o lanseta putin cunoscuta la noi motiv pentru care nu cred sa tenteze pe foarte multi, ceea ce s-a si dovedit pana acum. Insa pot sa te asigur inca o data ca e o joarda care face fiecare leu, are foarte multe calitati fara sa exagerez, insa nu a fost atat de agresiv marketata precum St Croix, Lamiglass sau Loomis care sunt produsele bune de altfel ale unor mega concerne ce au inundat efectiv lumea cu lansete pe toate continentele. Te astept la proba cand te decizi.
George1985 scrie:Faina lanseta!
Eu cand am pus mana pe o lanseta care imi place greu ma despart de ea.
M-am razgandit de vreo 10 ori pana am dat Excelerul 2.70MFS 10-40gr, dat de pescuit nu de vitrina.
Daca era ceva mai rapid ramanea mult si bine la mine.
Cand iti faci/cumperi o lanseta cum vrei esti cel mai castigat.
Trebuie sa trimit si eu Lamiglasul CP la refacut...superbe blankuri mai ales pt stiuci

Merci George si pot sa spun ca mi-a placut mult Lamiglasul Certified Pro de fibra si am fost foarte aproape sa mi-l cumpar de la TF, doar cash-ul insuficient m-a oprit si nici nu m-am putut hotari atunci intre cea de 1/4- 1 oz si cea de 3/8 - 1 si 1/4 oz, le-as fi luat pe ambele ... Blancurile sunt foarte misto, au conicitati bune si astfel cedeaza puterea mult mai controlat, foarte faine ce sa mai ... Fire mototolite !