Lamiglas Skeet Reese custom

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

George1985
veteran
veteran

Re: Lamiglas Skeet Reese custom

Mesaj de George1985 » 16 Iul 2014, 22:22

Faina lanseta!
Eu cand am pus mana pe o lanseta care imi place greu ma despart de ea.
M-am razgandit de vreo 10 ori pana am dat Excelerul 2.70MFS 10-40gr, dat de pescuit nu de vitrina.
Daca era ceva mai rapid ramanea mult si bine la mine.
Cand iti faci/cumperi o lanseta cum vrei esti cel mai castigat.
Trebuie sa trimit si eu Lamiglasul CP la refacut...superbe blankuri mai ales pt stiuci :respekt:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 07:07

sosoktm scrie:La airrus m as baga dupa proba, da de asta galbejita nu am nevoie, o am deja intr o "editie" foarte similara. De aia ti am zis ca nu e de dat.
Daca vrei, pot s o iau p asta mica sapt viitoare la o plimbare in RBDD, sa vaza si ea ce inseamna viata :))
Asta mica galbina flexe acum din varf intr-un mare stil. Inainte nu puteam sa vad asta ptr ca inelele mari si mai grele ingreunau si intarziau revenirea varfului dupa lanseu. Chiar nu mi-am inchipuit ca niste inele pot sa aiba atata influenta.
Acum flutura sprinteni numai primii 35 de cm de la varf cat sa joci oscilanta de 13 - 16 gr la buza bradisului, iar cand pune aia mare trompa, a plecat tzeapa din fundu gradinii si aia e, incepe dansu pinguinului :).
Sorin, tu ai vrea sa-i rupi fasul repede, te cred, sa-ti faci viata cu ea in RBDD ... trai neneaca, dar lasa, ca ii predau eu primele lectii de baza, primele declinari si diateze la o balta mai apropiata de Buc. care mai tine ceva serpi si cand o veni vremea de rugineste frunza o duc sper si la un spectacol in Delta, sa cunoasca fiarele salbatice. 8)

Airrus-ul e o lanseta putin cunoscuta la noi motiv pentru care nu cred sa tenteze pe foarte multi, ceea ce s-a si dovedit pana acum. Insa pot sa te asigur inca o data ca e o joarda care face fiecare leu, are foarte multe calitati fara sa exagerez, insa nu a fost atat de agresiv marketata precum St Croix, Lamiglass sau Loomis care sunt produsele bune de altfel ale unor mega concerne ce au inundat efectiv lumea cu lansete pe toate continentele. Te astept la proba cand te decizi.

George1985 scrie:Faina lanseta!
Eu cand am pus mana pe o lanseta care imi place greu ma despart de ea.
M-am razgandit de vreo 10 ori pana am dat Excelerul 2.70MFS 10-40gr, dat de pescuit nu de vitrina.
Daca era ceva mai rapid ramanea mult si bine la mine.
Cand iti faci/cumperi o lanseta cum vrei esti cel mai castigat.
Trebuie sa trimit si eu Lamiglasul CP la refacut...superbe blankuri mai ales pt stiuci :respekt:
Merci George si pot sa spun ca mi-a placut mult Lamiglasul Certified Pro de fibra si am fost foarte aproape sa mi-l cumpar de la TF, doar cash-ul insuficient m-a oprit si nici nu m-am putut hotari atunci intre cea de 1/4- 1 oz si cea de 3/8 - 1 si 1/4 oz, le-as fi luat pe ambele ... Blancurile sunt foarte misto, au conicitati bune si astfel cedeaza puterea mult mai controlat, foarte faine ce sa mai ... Fire mototolite ! :respekt:

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 11:09

Cred ca poti sa depui cv pe la astia de fac marketing :) Aia cu jucatul de 16 grame la buza stufului...merge doar daca sunt floating/suspending, sau daca mai tai un unu din gramaj :))). De airus sunt hotarat sa il testez, daca se face pachet cu gonflabila bine, daca nu separat, ma simt descoperit pe zona aia de gramaje:)). Deocamdata stau cumintel si astept elite 5x hdi, ca n am mai suportat existenta chinuita.....si pretul a fost sub 2 airrusuri ;)
Nush cum, dar am o slabiciune pentru betele non black

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 11:12

Si inca ceva, galbejita asta tot cere teapa sanatoasa, chiar si cu inele hypermegaultra ramane doar o sticla. Daca avea si o sora de calibru mai mare....gen 2 oz, era direct alifie

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 12:32

sosoktm scrie:Si inca ceva, galbejita asta tot cere teapa sanatoasa, chiar si cu inele hypermegaultra ramane doar o sticla. Daca avea si o sora de calibru mai mare....gen 2 oz, era direct alifie
Ti-ai comandat Elite Hdi ca sa le vezi culoarea irisului la salai si somni si o sa le iei urma mai usor la cei cu ochi albastri ... practic nu vor mai gasi nici o scapare in nici un cotlon. Daca te mai duci si cu Airrus-ul dupa ei, deja risti sa faci genocid si prapad in semintia lor. Daca aveam acum barca, lasam Airrusul in pace acolo, la locul lui ... dar ce sa faci, nu le poti avea pe toate in acelasi timp.

Cat despre tzeapa data cu sticla asta de 1 si 1/2 oz, e loc de brutalitati linistit, ai pe ce sa te bazezi, pesti de calibru sa-ti intre la ea, asta grija parca e mai mare. Apoi depinde de tine sa-i proptesti la secunda ancora (recomand Gamakatsu ptr finetze si acuratete) intre dinti si cu o zvacnire energica si penetranta respectiv usor prelunga (am impresia ca esti familiarizat ... cam ca la sporturile de contact), i-o inserezi sigur si ferm dincolo de alveolele dentare si e arestata instant. Restul apoi e doar can can si balet in drill pe melodia ritmata a franei bine reglate (personal recomand orice Daiwa 2500 cu R dupa ea), vine la barca singura sa-ti ciugule din palma.

La un 2 oz castigi in siguranta si duritate insa pierzi pe finetze si la jocul nalucii si nu prea le mai simti in drill asa bine pe astea la kil, le faci salupe si reduci din bucuria spectacolului. E bine sa ai poate doua arme de vanatoare, ca sa o folosesti pe fiecare la locul si momentul potrivit pe cat se poate. Povestim. :respekt:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 13:11

Estem galbejita si de 2 oz (si un pic) :D
model MB 84 2F ; 3/4- 2 1/4 oz

:P :D

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Iul 2014, 13:35

pai nu ziceam de inlocuit asta de o avem, ci doar de completare. Chiar te rog sa incerci sa joci un jerk asa, de 15 cm si vreo 40 grame cu asta, ca sa iti treaca de alintari suave ;)
Sincer, eu o vad potrivita pentru zgarciuri. lingura si slidere mici-medii, dar cu ceva mai mult de 3 kile e covrig. Am luat pe ea stiuk de 3,5 si somn de 5,5, nu are chiar asa rezerva de putere cum ai crede.
Cica la modelele de 2014 iti arata si culoarea pe care tre sa dai+lungimea exacta a pestelui. Astia de ii aduc eu la barca sunt deja impacati cu sine, vin cu ochii inchisi.Se lucreaza la stabilirea sexului de la distanta, o sa fie cu update de soft. Acu doar baterie tre sa mai cumpar, daca ai recomandari de unde, multumesc anticipat.

@d_ali, multumesc de pont, dar mai lunga de 7`6 nu am cum sa car, ma refer aici la 1 piece, ca sa fie clar. Studiez insa problema, ca de scurta din lunga s-a mai auzit. Totusi, nu gasesc pe nicaieri in ro hit-uri la google

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Iul 2014, 13:37

D_ali scrie:Estem galbejita si de 2 oz (si un pic) :D
model MB 84 2F ; 3/4- 2 1/4 oz

:P :D
3/4- 2 si 1/4oz ... ?? ahaaaa, deja asta te incadreaza in seria exterminatorilor, vecin cu pescuitul la coasa :lol: glumesc. Asta este a doua arma de distrugere in masa sau este singura sticla a ta de stiuca :roll: :lol: ? Fii sincer !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 13:40

@ sosoktm

Model MB 84 2F ; 3/4- 2 1/4 oz este de 7 feet.
Poate asa iti este mai clar:

http://www.lamiglas.com/?page_id=415

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Iul 2014, 13:49

Da, este singura "sticla"... :lol:
Am incercat mai multe, m-am oprit la asta... :oops: :lol:

Scrie răspuns