Japca la Urgent Curier
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Japca la Urgent Curier
OPC-ul este cea mai buna solutie si putina ''reclama'' sa afle lumea ce firma serioasa sunt. 

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
-
- junior
Confirm si eu, eu eram destinatarul!dragosm scrie:Salut,
Atentie la ei, sunt hoti mari, am sunat sa ii intreb cat costa sa trimit un colet cu plata ramburs, de 200 gr, ramburs in valoare de 75 lei si la telefon au zis 22 de lei. Am zis OK, asta e, platim.
Cand vine sa il ridice imi zice ca nu se mai poate sa platesca cumparatorul tot transportul si rambursul ci trebuie sa achit eu in avans 22 de lei si cumparatorul inca 18 lei la destinatie. Deci vroiau sa ne jecmaneasca pe amandoi de 40 lei pentru un minicolet de 200gr in valoare de 75 lei!!!
I-am zis sa plece linistit de unde a venit ca eu nu mai trimit coletul cu ei. La plecare imi mai si zice: "mai ieftin oricum nu o sa gasiti". Se pare ca s-a inselat, am rezolvat cu posta romana la pretul de 7 lei.
Ce e ciudat ca eu am mai trimis si ei si e prima data cand patesc asa, dar mi-a ajuns, nu vreau sa mai aud de ei.

Inainte de expediere interesati-va de preturi si de costuri... altfel este foarte posibil sa patiti din nou ... am patit si eu si tot nu am invatat 

-
- veteran
Am patit si eu lucrul asta , dar cu Fan Curier. Am trimis ceva ce destinatarul imi platise deja in cont, asa ca am platit eu transportul la ridicare. Agentul mi-a facut mie chitanta , insa a scris pe AWB, probabil din obisnuinta, "plata la destinatar". Acesta a platit si el , dupa care m-a sunat suparat. Eu am sunat la dispecerat, le-am dictat numarul chitantei(trebuie sa recunosc ca nu prea i-a interesat acest amanunt), mi-au spus ca verifica si revin cu un telefon, in jumatate de ora m-au sunat inapoi sa-mi confirme ca am dfreptate si au trimis curierul inapoi sa-i de-a banii destinatarului si lucrurile s-au rezolvat. Asa ca sfatul meu este sa pastrati chitantele si sa folositi telefonul fara jena.
Bineinteles ca asta voi face Andrei. Avem ambii chitantele de plata din care reiese ca s-a platit de doua ori.ANDREI RIGA scrie:Am patit si eu lucrul asta , dar cu Fan Curier. Am trimis ceva ce destinatarul imi platise deja in cont, asa ca am platit eu transportul la ridicare. Agentul mi-a facut mie chitanta , insa a scris pe AWB, probabil din obisnuinta, "plata la destinatar". Acesta a platit si el , dupa care m-a sunat suparat. Eu am sunat la dispecerat, le-am dictat numarul chitantei(trebuie sa recunosc ca nu prea i-a interesat acest amanunt), mi-au spus ca verifica si revin cu un telefon, in jumatate de ora m-au sunat inapoi sa-mi confirme ca am dfreptate si au trimis curierul inapoi sa-i de-a banii destinatarului si lucrurile s-au rezolvat. Asa ca sfatul meu este sa pastrati chitantele si sa folositi telefonul fara jena.
-
- veteran
Abia am terminat apartamentul de renovat,acum urmeaza curatenia si mutatul.Nu prea mai ramine timp de pescuit ,din pacate.Da un tel la OPC,macar cu o amenda sa iasa,de unde poate creste gradul de bun simt la adresa clientilor.miyagi scrie:![]()
.
Mai iesi si tu la peste vreodata?
Pentru spinning cam am tot ce-mi trebuie. Singura chestie e ca o sa cam vreau sa reconfigurez, iar cu fly-ul probabil o sa apelez tot la tine pentru un combo la vremea potrivita.
Adevarul k daca ceri cu plata ramburs si ai un ramburs oeste 500 sigur te costa peste 50 RON, cel mai bine este in loc de ramburs sa-ti puna banii in cont si te costa doar trensportul adica 20 RON aici ma refer strict la mulineta pe care ai primit-o.
Si ce ai vrea sa-ti plangem de mila??? Auzi la el, nu-i mai ramane timp de pescuitkleniacul scrie:Abia am terminat apartamentul de renovat,acum urmeaza curatenia si mutatul.Nu prea mai ramine timp de pescuit ,din pacate.Da un tel la OPC,macar cu o amenda sa iasa,de unde poate creste gradul de bun simt la adresa clientilor.miyagi scrie:![]()
.
Pentru spinning cam am tot ce-mi trebuie. Singura chestie e ca o sa cam vreau sa reconfigurez, iar cu fly-ul probabil o sa apelez tot la tine pentru un combo la vremea potrivita.

Asta in mod sigur o sa fac ca la fel gandesc si eu.kleniacul scrie:Abia am terminat apartamentul de renovat,acum urmeaza curatenia si mutatul.Nu prea mai ramine timp de pescuit ,din pacate.Da un tel la OPC,macar cu o amenda sa iasa,de unde poate creste gradul de bun simt la adresa clientilor.miyagi scrie:![]()
.