Japca la Urgent Curier
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Hentzone
- utilizator constant
Re: Japca la Urgent Curier
Trebuie sa traiasca si ei(deocamdata suntem inca in Romanica)... daca ati fi fost macar o zi curier la orice firma... n-ati mai fi atat de revoltati, la cat au de lucru acei oameni, cand pleaca dimineata la servici si seara nu stiu la ce ora se intorc acasa si pe langa toate acestea mai au si de-a face cu fitele tuturor care-i poarta de colo colo prin oras, oriunde doar la destinatie nu... nu fac aceste lucruri de bine ce li-i... 

Go fishing, what else...
-
- veteran
Ma, eu de vreo 5 ani ii folosesc, never ever ever ever nu am avut probleme cu ei!
Chiar din contra! Am ajuns sa ma am asa de bine cu Agentul care avea localitatea mea, incat il sunam cand imi pleca coletul de la expeditor si ii spuneam cam pe unde voi fi ziua urmatoare.
Mereu venea exact unde eram! nu la adresa de pe colet

Chiar din contra! Am ajuns sa ma am asa de bine cu Agentul care avea localitatea mea, incat il sunam cand imi pleca coletul de la expeditor si ii spuneam cam pe unde voi fi ziua urmatoare.
Mereu venea exact unde eram! nu la adresa de pe colet
-
- veteran
Asa iti trebuie daca iti iei mulinete de crap,alta era treaba daca era de cast sau ,mai ales,de flymiyagi scrie:Am luat de la un coleg de pe forum ieri un BBRLC-u din Brasov si zic sa mi-l trimita cu posta rapida ca sa nu asteptam pana saptamana viitoare. Ne intelegem noi asupra pretului mulinetei si a transportului. Azi ma trezesc cand sa plec de-acasa cu dubita in poarta, desi avea numarul de telefon mobil pe "recipisa". Ma opresc sa ridic coletul ca era cu ramburs desi aveam copilul in oras ma astepta pe trotuar si-mi zice agentul ca trebuie sa achit contravaloarea rambursului + tur + retur. la 500 de lei inca 50 si ceva de lei, desi pe bonul de expeditie scria in clar ramburs 500 lei. Il sun pe colegul cu mulineta. Mai frate uite ce mi se intampla cu astia! Platesc intr-un final sa nu pateasca copilul ceva si mai devreme ma suna colegul ( vanzatorul ) si-mi zice, ce credeti? Frate m-au pus si pe mine sa platesc acelasi " tur + retur " ( vorbind in termenii lor, bineinteles ). Deci inca 30 si ceva de lei.
A mai patit cineva asa ceva cu "Urgentu`" asta?
Multumesc.
p.s. am pus aici topicul pentru ca stiu ca aici are cel mai mare interes. Daca deranjeaza va rog sa-l mutati, dar va rog sa va ganditi ca mai pot pati si alti ca noi acelasi lucru.

Cornele, mai bine ti-ai fi bagat un bat in .... M-am ars si eu cu astia acum cateva luni dar m-am gandit ca a fost o intamplare nefericita. Eu ii luasem niste mulinete lu' Socra-miu de pe celalalt forum(unde organizeaza Elia atelierele). Deci sunt de evitat astia de la Urgent Curier!!!

Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing

Mai iesi si tu la peste vreodata?
Pentru spinning cam am tot ce-mi trebuie. Singura chestie e ca o sa cam vreau sa reconfigurez, iar cu fly-ul probabil o sa apelez tot la tine pentru un combo la vremea potrivita.

N-are nicio legatura una cu alta. Am fost eu si inca unul guvernamental. Va dati seama cam ce s-ar putea intampla daca am fi facut si noi la fel?Hentzone scrie:Trebuie sa traiasca si ei(deocamdata suntem inca in Romanica)... daca ati fi fost macar o zi curier la orice firma... n-ati mai fi atat de revoltati, la cat au de lucru acei oameni, cand pleaca dimineata la servici si seara nu stiu la ce ora se intorc acasa si pe langa toate acestea mai au si de-a face cu fitele tuturor care-i poarta de colo colo prin oras, oriunde doar la destinatie nu... nu fac aceste lucruri de bine ce li-i...
Nu mai vorbesc de cat de piperati sunt si astea toate cu factura frate!sherbamont scrie:Ce legatura are cu cu dublul tarif?

OPC & shit. daca nu pot face dovada ca v-au instiintat IN SCRIS pe undeva unde ati semnat ca va ia bani de 2 x2 ori ....... s-ar putea sa ii ardeti oleaca.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...