inel de varf fuji

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 27 Oct 2010, 21:55

i-ati un inel de vf de japca si mai tai din vf pana ajungi la conicitatea care trebuie,ce atata fuji...baracuda frate!

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 27 Oct 2010, 23:48

stefanflorin scrie:
ce diametru are cilindrul de la inelul de varf?[/quote]
Sincer nu am subler ca sa-l masor, pe site era trecut marimea 4 iar dupa ochi as zice 2mm, mie imi trebuie undeva 2.5-3mm sau ceva de genul. Acum stau si ma intreb 4 ala o fi circumferinta ca altfel nu-mi explic ce vrea sa insemne. Ai ceva pt mine sau..? :shock:[/quote]
ma gandeam ca poate daca nu ai ce face cu el te scap eu de el, mie cam de 2,5 mm imi trebuie pt o bologneza, acum am vazut ca esti din craiova :D, eu sunt de la Filiasi :), daca nu ai ce face cu el si mi se potriveste mie, l-as cumpara cu cea mai mare placere. da-mi un semn, apropo la Marian ai intrebat de inel?

stefanflorin
veteran
veteran

Re: cum tb ales inelul

Mesaj de stefanflorin » 28 Oct 2010, 00:07

andriipopa75 scrie:http://www.angelfire.com/ks/bingham/fujicncpt.html
va uitati in tabelul pt fuji tip
de ex un inel de 6mm are diametru interior de 4.1/4.5/5.1/5.6/6.1/6.6 in, deci sunt 6 variante
asa, si de ex 4.1 imi explici si mie ce e? :lol: in nici un caz diametru!!!! pe cabelas e trecut diametru pastilei si marimea tubului, care cum am mai zis mai mult ca sigur e circumferinta in mm.
Andrei pe japonezele tale cu siguranta inel de japca ai :D iar cu taiatul din varf ahahaha sigur asa o sa fac . Batul asta e lucrat DE MINE(ma rog, inelele sunt schimbate si lacuite de mine) si vreau sa fie de vis 8) sa fie "the one". Jexy pt bolo poti sa dai cu orice inel, acolo nu pescuiesti cu textil si nu o sa se taie vreodata inelul. Oricum momentan am o promisiune care e posibil sa se materializeze maine si e posibil sa-l dau la schimb pt inelul ala.
Saracilor!!! :lol:

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 28 Oct 2010, 00:18

pe mine nu ma intereseaza neaparat ca inelul sa fie fuji, faza e ca nu gasesc inel de varf de care-mi trebuie mie, sper sa reusesti cu schimbul, daca nu sa-mi dai un semn poate ne intelegm

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Oct 2010, 22:27

inca valabil...se pare ca marimea conteaza :lol:

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 29 Oct 2010, 08:47

asa cum am aratat mai sus, un vf fuji 6/4.1 inseamna :
diametru interior pastila 6 mm;
diamtetru interior picior(tub) 1,6 mm = 4.1 1/64in