inel de varf fuji
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
-
- senior
Si iti va cere pe inel cat pentru un set nou nout.radzvaan scrie:Scuze, am incurcat numele magazinului- CAPTAIN HOOK- are dreptate BaTMaN
Tipul are o cutie cu inele second, eu eram interesat de un inel de varf pentru match si mi-a aratat cateva. Posibil sa gasesti si pentru bologneza.

- stefanflorin
- veteran
treaba e ca eu asteptam sa-mi vina setul de inele comandat de pe cabelas si luni l-am ridicat de la postabogdanpescarul scrie:Acuma zici si tu!Saptamina trecuta am facut o comanda la Cabelas.Doar nu-mi era greu sa mai trec si un inel,acolo...

Inca cat!!

-
- senior
Asa se intimpla cu comenzile astea facute in strainatate.Sa vezi cind iti comanzi haine ce surprize poti sa ai...nu-ti vin si apoi tre sa te rogi de altii sa ti le cumpere ca sa-ti recuperezi si tu banii cit de cit.
Eu nu prea sunt multumit de Cabelas pt.ca mi-au gresit comanda de 2 ori pina acum si mi-au trimis cite un item total aiurea fata de ceea ce asteptam.
Scuze pentru offtopic.
Eu nu prea sunt multumit de Cabelas pt.ca mi-au gresit comanda de 2 ori pina acum si mi-au trimis cite un item total aiurea fata de ceea ce asteptam.
Scuze pentru offtopic.
ce diametru are cilindrul de la inelul de varf?stefanflorin scrie:treaba e ca eu asteptam sa-mi vina setul de inele comandat de pe cabelas si luni l-am ridicat de la postabogdanpescarul scrie:Acuma zici si tu!Saptamina trecuta am facut o comanda la Cabelas.Doar nu-mi era greu sa mai trec si un inel,acolo...insa din nefericire diametrul cilindrului de la inelul de varf a fost prea mic pt batul meu si acum caut altu....
Inca cat!!
cate comenzi ai tu la cabela's??bogdanpescarul scrie:Asa se intimpla cu comenzile astea facute in strainatate.Sa vezi cind iti comanzi haine ce surprize poti sa ai...nu-ti vin si apoi tre sa te rogi de altii sa ti le cumpere ca sa-ti recuperezi si tu banii cit de cit.
Scuze pentru offtopic.
facute de tine personal.??!!
la comenzile pt haine, ai atat de multe detalii incat este imposibil sa nu poti sa te incadrezi la o anumita masura.
iti arata si cum sa masori si unde si tabele si tot ce vrei, este imposibil sa gresesti, daca esti atent si urmezi indicatiile lor.
inca nu am vazut un alt magazin de profil, online, care sa iti dea atatea detalii si atat de multe optiuni.
on topic.
trebuia sa cumperi de pe cabela's asa ceva
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... %3D1100411
eu asta am cumparat si unul din cele trei a fost perfect
- stefanflorin
- veteran
[/quote]ce diametru are cilindrul de la inelul de varf?[/quote]
Sincer nu am subler ca sa-l masor, pe site era trecut marimea 4 iar dupa ochi as zice 2mm, mie imi trebuie undeva 2.5-3mm sau ceva de genul. Acum stau si ma intreb 4 ala o fi circumferinta ca altfel nu-mi explic ce vrea sa insemne. Ai ceva pt mine sau..?
Sincer nu am subler ca sa-l masor, pe site era trecut marimea 4 iar dupa ochi as zice 2mm, mie imi trebuie undeva 2.5-3mm sau ceva de genul. Acum stau si ma intreb 4 ala o fi circumferinta ca altfel nu-mi explic ce vrea sa insemne. Ai ceva pt mine sau..?

- andriipopa75
- veteran
cum tb ales inelul
http://www.angelfire.com/ks/bingham/fujicncpt.html
va uitati in tabelul pt fuji tip
de ex un inel de 6mm are diametru interior de 4.1/4.5/5.1/5.6/6.1/6.6 in, deci sunt 6 variante
va uitati in tabelul pt fuji tip
de ex un inel de 6mm are diametru interior de 4.1/4.5/5.1/5.6/6.1/6.6 in, deci sunt 6 variante