inel de varf fuji

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Oct 2010, 15:42

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Oct 2010, 19:56

upupupup up platesc bine :D

bogdanpescarul
senior
senior

Mesaj de bogdanpescarul » 26 Oct 2010, 22:14

Acuma zici si tu!Saptamina trecuta am facut o comanda la Cabelas.Doar nu-mi era greu sa mai trec si un inel,acolo...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Oct 2010, 23:15

radzvaan scrie:Scuze, am incurcat numele magazinului- CAPTAIN HOOK- are dreptate BaTMaN

Tipul are o cutie cu inele second, eu eram interesat de un inel de varf pentru match si mi-a aratat cateva. Posibil sa gasesti si pentru bologneza.
Si iti va cere pe inel cat pentru un set nou nout. :( Eu unul m-am lecuit cu magazinul ala, avea si niste voblere, tot second hand, niste no name-uri si cerea pe ele ca si cum ar fi fost Rapala...noi.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Oct 2010, 09:15

bogdanpescarul scrie:Acuma zici si tu!Saptamina trecuta am facut o comanda la Cabelas.Doar nu-mi era greu sa mai trec si un inel,acolo...
treaba e ca eu asteptam sa-mi vina setul de inele comandat de pe cabelas si luni l-am ridicat de la posta :lol: insa din nefericire diametrul cilindrului de la inelul de varf a fost prea mic pt batul meu si acum caut altu....
Inca cat!! :D

bogdanpescarul
senior
senior

Mesaj de bogdanpescarul » 27 Oct 2010, 09:28

Asa se intimpla cu comenzile astea facute in strainatate.Sa vezi cind iti comanzi haine ce surprize poti sa ai...nu-ti vin si apoi tre sa te rogi de altii sa ti le cumpere ca sa-ti recuperezi si tu banii cit de cit.
Eu nu prea sunt multumit de Cabelas pt.ca mi-au gresit comanda de 2 ori pina acum si mi-au trimis cite un item total aiurea fata de ceea ce asteptam.
Scuze pentru offtopic.

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 27 Oct 2010, 18:26

stefanflorin scrie:
bogdanpescarul scrie:Acuma zici si tu!Saptamina trecuta am facut o comanda la Cabelas.Doar nu-mi era greu sa mai trec si un inel,acolo...
treaba e ca eu asteptam sa-mi vina setul de inele comandat de pe cabelas si luni l-am ridicat de la posta :lol: insa din nefericire diametrul cilindrului de la inelul de varf a fost prea mic pt batul meu si acum caut altu....
Inca cat!! :D
ce diametru are cilindrul de la inelul de varf?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Oct 2010, 19:30

bogdanpescarul scrie:Asa se intimpla cu comenzile astea facute in strainatate.Sa vezi cind iti comanzi haine ce surprize poti sa ai...nu-ti vin si apoi tre sa te rogi de altii sa ti le cumpere ca sa-ti recuperezi si tu banii cit de cit.
Eu nu prea sunt multumit de Cabelas pt.ca mi-au gresit comanda de 2 ori pina acum si mi-au trimis cite un item total aiurea fata de ceea ce asteptam.
Scuze pentru offtopic.
cate comenzi ai tu la cabela's??
facute de tine personal.??!!

la comenzile pt haine, ai atat de multe detalii incat este imposibil sa nu poti sa te incadrezi la o anumita masura.
iti arata si cum sa masori si unde si tabele si tot ce vrei, este imposibil sa gresesti, daca esti atent si urmezi indicatiile lor.
inca nu am vazut un alt magazin de profil, online, care sa iti dea atatea detalii si atat de multe optiuni.

on topic.
trebuia sa cumperi de pe cabela's asa ceva
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... %3D1100411

eu asta am cumparat si unul din cele trei a fost perfect

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Oct 2010, 19:47

[/quote]ce diametru are cilindrul de la inelul de varf?[/quote]
Sincer nu am subler ca sa-l masor, pe site era trecut marimea 4 iar dupa ochi as zice 2mm, mie imi trebuie undeva 2.5-3mm sau ceva de genul. Acum stau si ma intreb 4 ala o fi circumferinta ca altfel nu-mi explic ce vrea sa insemne. Ai ceva pt mine sau..? :shock:

andriipopa75
veteran
veteran

cum tb ales inelul

Mesaj de andriipopa75 » 27 Oct 2010, 20:23

http://www.angelfire.com/ks/bingham/fujicncpt.html
va uitati in tabelul pt fuji tip
de ex un inel de 6mm are diametru interior de 4.1/4.5/5.1/5.6/6.1/6.6 in, deci sunt 6 variante

Scrie răspuns