Se poate adresa de mail pe MP ptr. poze?
In ce zona se pote vedea?
Herakles Bass Elite limited edition cast + bonus
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
mexicanu1964
- utilizator constant

Re: Herakles Bass Elite limited edition cast + bonus
se poate. ai mesaj...
asta nu e aia de 800 lei ? sau 900?
scuze ca-s offtopic, nici nu vreau sa ridic postul omului pentru diversi cititori....
doar ca ...astea-s afacerile "bune" pe care le facem... cu TOTII !! ... cine castiga? magazinele de pescuit
)... a dreq peste, e 15 lei kilu in Auchan. (asta romanesc)
scuze ca-s offtopic, nici nu vreau sa ridic postul omului pentru diversi cititori....
doar ca ...astea-s afacerile "bune" pe care le facem... cu TOTII !! ... cine castiga? magazinele de pescuit
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Parca tu faci afaceri mai profitabile:)) Se compenseaza cu chestiile pe care le-am luat second, desi erau practic noi. Nu inteleg ce ai cu magazinele. Platesc niste impozite, au oameni angajati, ne fac obsesiile si fanteziile palpabile - sunt ok, ce mai.
Lanseta poate fi vazuta in zona Iancului azi si maine. Am lasat-o la birou:) Deci, daca aveti chef de un pelerinaj pe Pache, dati un semn.
P.S. Lanseta se incarca pe primele 3 inele, dar nu e moale pe varf. Ea ramane tensionata tot timpul, nu stiu cum sa explic...Spun asta pentru ca ieri a venit cineva sperand sa vada un varf mai moale, care sa se incarce de la 3 grame cu tot cu guma.
P.S. Lanseta se incarca pe primele 3 inele, dar nu e moale pe varf. Ea ramane tensionata tot timpul, nu stiu cum sa explic...Spun asta pentru ca ieri a venit cineva sperand sa vada un varf mai moale, care sa se incarce de la 3 grame cu tot cu guma.
vanduta. se poate inchide.