Herakles Bass Elite limited edition cast + bonus

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Gardos
senior
senior

Herakles Bass Elite limited edition cast + bonus

Mesaj de Gardos » 06 Noi 2016, 19:37

serie bass elite usa limited
1/4-1 oz
line: 10-20
cod huc760mhf - lungime de 7.6 picioare, one piece.
E gandita ca lanseta de flipping/pitching. Moale pe primii centimetri, extrafast pe contra, progresiva in drill.
Senzitiva mult peste medie, puternica, buna de jigging. Defect din fabricatie: e lunga, frate!
O dau cu tot cu tub colmic, care a costat 85 de lei, in 550 de lei, fix, doar cu verificare si livrare personala in Bucuresti.
Pescuita in 2 partide (cand am fost singur in masina :) E ca noua)

Gardos
senior
senior

Re: Herakles Bass Elite limited edition cast + bonus

Mesaj de Gardos » 07 Noi 2016, 13:24

Cateva cuvinte in plus despre lanseta.
Varful are acel "give away" atat de apreciat de americani. Romanii vorbesc despre acel varf permisiv care ii ofera pestelui posibilitatea de a inhala naluca. Cred ca, mai degraba, e vorba de momentul contrei, care are o acceleratie progresiva si nu smulge naluca, personal nu prea cred in chestia cu inhalatul. Insa ca ai mai putine rateuri cu un varf permisiv mi se pare o evidenta. In plus, chiar si la jerkuiri/twitchuri, naluca joaca mai bine cu o lanseta la care varful atenueaza miscarile prea bruste din incheietua mainii. De-aia unii simt nevoia sa foloseasca monofilament, altii prefera o lanseta cu varf permisiv :) Iar altii, prea putin, isi dau incheietura mainii la scoala si pescuiesc bine cu orice scule...
Varful asta ajuta si la lanseuri cu gramaje mici. Chiar se incarca de la 7 grame, greutate totala jig+guma.
In plus, fiind o lanseta de flipping, primul inel al lansetei este deplasat mult mai in fata. Tehnica de flipping/pitching e misto, iti adauga cateva atu-uri in arsenal, iar lanseta asta e facuta special (dar nu doar) pentru asa ceva: sa lansezi extrem de precis in proximitate, silentios, printre crengi sau la marginea plaurilor, apoi, de la contra data pestelui, sa ai in mana o lanseta super puternica, cu care sa il poti scoate repede din salata. Iar cu modelul asta poti smulge din orice agatatura un peste ca salaul sau stiuca. Inelul dus mai in fata nu afecteaza deloc lanseurile, din cate am observat eu.

Insa la scuturarea la rece, lanseta te poate induce in eroare: "jig, pe rau" - ar spune oricine. Nu ar fi fals, ci doar partial adevarat.
In loc de concluzie, e lanseta (chiar toata seria) la care chiar s-a investit in conceptie si materiale. E usoara, puternica, senzitiva, cu inele si mandrina Fuji, carbon Toray - si chiar este o incercare de a prinde intr-o singura lanseta ce au mai bun de oferit scolile japoneza si americana.
Singurul dezavantaj, dupa mine, este dificultatea la transport.

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 07 Noi 2016, 17:51

Daca era de spin.....off, vise, spor la vanzare.
Brad
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 07 Noi 2016, 18:31

si ce te opreste sa o faci de spin? 4 inele de plecare? ca daca nu esti prea pretentios, mandrina se poate modifica simplu din cast in spin...

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 07 Noi 2016, 21:17

Acum trei zile am vazut un legend pleznit la prima buturuga intepata , dupa o modificare similara....iti cam piere cheful sa umbli la ele :-)
si ca sa anticipez ....modificarea a fost facuta de un profesionist, pe care-l apreciez foarte mult pentru ceea ce face nu am sa dau in nici un caz numele, ce vreau sa punctez e ca o minima eroare poate avea efecte nedorite.
Brad Radulescu

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 07 Noi 2016, 21:28

Basme. Nu a pocnit de la modificare, n-are nici o legatura, atat ia fost viata la bat.

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 07 Noi 2016, 22:12

ok....hai sa-l lasam pe om sa vanda batul ca discutiile noastre nu mai au nici o legatura cu topicul :-)
Brad Radulescu

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 08 Noi 2016, 13:58

zane21 scrie:ok....hai sa-l lasam pe om sa vanda batul ca discutiile noastre nu mai au nici o legatura cu topicul :-)
Aaaa...ar fi o idee :)
Multumesc!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 08 Noi 2016, 16:12

7'6''...one piece..dificil cu transportul
era bine sa te gandesti anterior achizitiei...

oricum spor la vanzare

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 08 Noi 2016, 21:21

Sta si ea aici. Daca nu isi gaseste stapan nou, deja mi-a intrat in cap ideea transformarii intr-o lanseta din doua bucati, cu maner detasabil. Dar parca ar fi pacat de ea...Tubul de transport pot sa il rezolv si eu, in caz ca lungimea lansetei ar ajunge undeva la 2 metri :)
Am avut temeri inainte de a o cumpara, dar m-am luat dupa cineva cu mai multa experienta, care imi spunea ca e mult pana ma invat cu one piece-urile, dupa aia imi schimb masina mai degraba decat lanseta. Se pare ca nu a avut dreptate...

Scrie răspuns