TheFly scrie:bah, da' sunteti in acces de sinceritate la final de an, sa mor!
Vegas, merci pentru raspuns si promtitudine. 10 cm sunt cam mari pentru ce imi trebuie mie. Am avut rezultate cu 6, dar doar primavara si nu m-as arunca la 10 cm in sezonul ala. Am prins biban si salau, desi modelul e clasic de stiuca, dar la mine nu a functionat.
Am vazut un singur plic in poza, de aia am zis ca vreau 1 plic. Daca aveai mai multe plicuri (sau plice, cum ar zice domn' Prigoana) si de 6, sigur luam minim 4, ca stiu ca nu se gasesc (le-au scos din productie din ce am inteles).trag de 2 shaduri de ani de zile, anul asta am facut si o baie dupa unul din ele
.
astea de 10 nu ar merge ca sunt mari si unde dau la stiuca (stii tu unde) daca nu bag offset termin 5 plicuri intr-o zi. Iar Offsetul merge greu montat pe modelele astea (stiu de la mannsuri) plus ca delalandele e cam dur la plastic zic eu.
Gumele alea de zici tu de ele, au 9 sau 10 cm, nu au 6 sau 7 cm niciodata. Nu merg de off-set deloc ,nu sunt taiate pe burta , ma rog , ar putea fi adaptate. Insa sa-ti spun ceva referitor la balta aia stii tu care. Eu nu suport off-setul , prefer sa agat si sa las, dar si cand simt cumatra ca a ciugulit, ii dau teapa de-i sar dintii din gura si in 9 cazuri din 10 e pe mal fara emotii, fara nici un off-set. Cu off-set nu ai siguranta mai ales daca e cumatra sarita de 2 kg, ratezi si scapi in drill, din 5 bucati 2 iti scapa pe offset si daca toata ziua ai doar doua atacuri , prefer sa nu le ratez cu pretul a 10-12 monturi lasate (struna, jig , guma). Cine spune ca nu scapa si nu rateaza pe off-set minte. Off-setul nu intra bine in gura osoasa, guma il impiedica uneori sa penetreze bine si in adancimea gurii, mecanica de intzepare nu e chiar perfecta, intr-un cuvant nu-l suport si il evit ori de cate ori pot. Dar sa revenim, acele naluci poate nu se mai fabrica, nu le-am mai vazut in stoc, insa am unele f bune, imi aduce cineva ori saptamana asta ori aia care vine si o sa-ti arat atunci despre ce e vorba , si au 7 sau 8 cm , e exact ce-ti trebuie.