Gume bune de vanzare / Asortate izbutite

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Vegas_75
veteran
veteran

Re: Gume bune de vanzare / Asortate izbutite

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 13:26

TheFly scrie:bah, da' sunteti in acces de sinceritate la final de an :), sa mor!

Vegas, merci pentru raspuns si promtitudine. 10 cm sunt cam mari pentru ce imi trebuie mie. Am avut rezultate cu 6, dar doar primavara si nu m-as arunca la 10 cm in sezonul ala. Am prins biban si salau, desi modelul e clasic de stiuca, dar la mine nu a functionat.

Am vazut un singur plic in poza, de aia am zis ca vreau 1 plic. Daca aveai mai multe plicuri (sau plice, cum ar zice domn' Prigoana) si de 6, sigur luam minim 4, ca stiu ca nu se gasesc (le-au scos din productie din ce am inteles). :wallbash: trag de 2 shaduri de ani de zile, anul asta am facut si o baie dupa unul din ele :(.

astea de 10 nu ar merge ca sunt mari si unde dau la stiuca (stii tu unde) daca nu bag offset termin 5 plicuri intr-o zi. Iar Offsetul merge greu montat pe modelele astea (stiu de la mannsuri) plus ca delalandele e cam dur la plastic zic eu.

Gumele alea de zici tu de ele, au 9 sau 10 cm, nu au 6 sau 7 cm niciodata. Nu merg de off-set deloc ,nu sunt taiate pe burta , ma rog , ar putea fi adaptate. Insa sa-ti spun ceva referitor la balta aia stii tu care. Eu nu suport off-setul , prefer sa agat si sa las, dar si cand simt cumatra ca a ciugulit, ii dau teapa de-i sar dintii din gura si in 9 cazuri din 10 e pe mal fara emotii, fara nici un off-set. Cu off-set nu ai siguranta mai ales daca e cumatra sarita de 2 kg, ratezi si scapi in drill, din 5 bucati 2 iti scapa pe offset si daca toata ziua ai doar doua atacuri , prefer sa nu le ratez cu pretul a 10-12 monturi lasate (struna, jig , guma). Cine spune ca nu scapa si nu rateaza pe off-set minte. Off-setul nu intra bine in gura osoasa, guma il impiedica uneori sa penetreze bine si in adancimea gurii, mecanica de intzepare nu e chiar perfecta, intr-un cuvant nu-l suport si il evit ori de cate ori pot. Dar sa revenim, acele naluci poate nu se mai fabrica, nu le-am mai vazut in stoc, insa am unele f bune, imi aduce cineva ori saptamana asta ori aia care vine si o sa-ti arat atunci despre ce e vorba , si au 7 sau 8 cm , e exact ce-ti trebuie.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 10 Dec 2012, 14:02

eu te cred, si aceasi reticienta o aveam si eu (de fapt, inca o mai am, desi m-am apucat relativ recent de dat cu offset). Pana acum am procentaj 100% - 2 salai. Am mai patit 2 taieri de coada in aceasi zi, dar nu o luam nici cu jig normal, sunt convins. E adevarat, am dat doar cu manns, bass assasin sau hochie cochie, deci chestii super moi toate. Si am reusit sa si inec 1-2, deci materialul e permisiv :)

eu acolo oricum dau la tabla in general si e crancen. Asta pentru ca cea mai mare increde o am in ancora, nici macar in jig cand e vorba de stiuca. Desi, cu noua ranga, cred ca o sa reduc rateurile cu jigg, cel putin pana acum merge bine de tot.

delalande shad alea sunt de 6 (sau 7) nu sunt sigur, dar cu siguranta nu sunt de 9 sau 10 ca am estimat niste pesti luand ca reper shadul si stiu ca era micut. Nu se mai gasesc de mult. Eu cred ca am avut 2 sau 3, nici nu mai tin minte de unde le-am luat, asa de neolitice sunt. Am intrebat acum vreun an la MimTeam daca mai aduc si ziceau ca stiu ca nu se mai importa si ca nici nu se mai produc marimea aia.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 14:27

TheFly scrie:eu te cred, si aceasi reticienta o aveam si eu (de fapt, inca o mai am, desi m-am apucat relativ recent de dat cu offset). Pana acum am procentaj 100% - 2 salai. Am mai patit 2 taieri de coada in aceasi zi, dar nu o luam nici cu jig normal, sunt convins. E adevarat, am dat doar cu manns, bass assasin sau hochie cochie, deci chestii super moi toate. Si am reusit sa si inec 1-2, deci materialul e permisiv :)

eu acolo oricum dau la tabla in general si e crancen. Asta pentru ca cea mai mare increde o am in ancora, nici macar in jig cand e vorba de stiuca. Desi, cu noua ranga, cred ca o sa reduc rateurile cu jigg, cel putin pana acum merge bine de tot.

delalande shad alea sunt de 6 (sau 7) nu sunt sigur, dar cu siguranta nu sunt de 9 sau 10 ca am estimat niste pesti luand ca reper shadul si stiu ca era micut. Nu se mai gasesc de mult. Eu cred ca am avut 2 sau 3, nici nu mai tin minte de unde le-am luat, asa de neolitice sunt. Am intrebat acum vreun an la MimTeam daca mai aduc si ziceau ca stiu ca nu se mai importa si ca nici nu se mai produc marimea aia.
Ai MP.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 17:21

S-au cam dat toate gumele. N-a mai ramas mare lucru , au zburat cele mai multe. O sa revin cu detalii daca mai e cazul.
Fir intins tuturor !

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Dec 2012, 21:50

Ultimul pachet asortat de gume prinzacioase intre 7 si 11 cm. Tot pachetul la 90 Lei.

Primul venit, primul servit !

http://imageshack.us/photo/my-images/849/dscn2319t.jpg/

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Dec 2012, 09:13

Haideti la mosmoande de stiuci si salai , azi tot pachetul e la 80 Lei + transport :!:

http://imageshack.us/photo/my-images/849/dscn2319t.jpg/

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Dec 2012, 21:41

Tot weekendul pachetul de gume ramane la 75 Lei + niste jiguri bonus de la Gamakatsu sau Fudo.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 16 Dec 2012, 21:18

S-au dat, multumesc, se poate inchide.

Scrie răspuns