Gume bune de vanzare / Asortate izbutite

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: Gume bune de vanzare / Asortate izbutite

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Dec 2012, 17:12

Am facut o solicitare clara pt toate Orka Shad Tail + Delalande, dar se pare ca una vorbim si alta facem...adica dupa 5 MP-uri in care am solicitat pret pt ele, brusc sunt date...

Oare asta e parolismul prin care "spargem" pachetele...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Dec 2012, 17:50

Vegas, pai tu mi-ai zis ca s-au dat, eu cu ce am mintit? Daca s-au dat, apai sa stie lumea ca uite, eu eram interesat, mai erau si altii si nu are rost sa asteptam ca nu mai avem la ce. Si ca sa nu ramana altii cu impresia ca nu stiu ce rea intentie am eu, postez discutia de pe privat:

Dată expediere: Dum Dec 09, 2012 2:10 pm
de spiridusul
Salut,

Din pachetul 1 ma intereseaza viermii cu coada verde (daca sunt de 8 cm sau mai mari), din pachetul 2 si pachetul 3 walleye assassin toate pachetele. Fa-mi un pret pentru acestea si daca ne intelegem le iau eu.

Mai sunt niste shaduri in pachetul 2 si 3 imitatie natural, cu rosu la cap si negru pe spate, acelea ce sunt? Ca nu imi dau seama din poza ce marca sunt.

Dată expediere: Dum Dec 09, 2012 2:45 pm
Expeditor: Vegas_75
Destinatar: spiridusul

S-au dat astea pe care le-ai mentionat tu.

Anuntul meu l-am facut dupa ce mi-ai zis ca s-au dat, deci care e rea intentia?

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 09 Dec 2012, 19:44

Ca la orice bazar a venit un cumparator hotarat care a luat o cantitate mai mare, ati intuit modelele si aia a fost. Era normal sa-l aleg intrucat a cumparat vreo 8-9 plicuri si nu doar 3-4.

Au mai ramas urmatoarele:

Pachet 1 : http://imageshack.us/photo/my-images/707/pachet1.jpg/

Pachet 2 : http://imageshack.us/photo/my-images/405/pachet2.jpg/

Pachet 3 : http://imageshack.us/photo/my-images/835/pachet3.jpg/

Astept ofertele voastre pentru gumele ramase. Comanda minima 50 Lei.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Dec 2012, 20:49

Ma intereseaza din primul pachet, dupa cum am spus si anterior, viermii albi cu coada verde ce dimensiune sunt? Si in pachetul 2 sunt niste shaduri culoarea shad cu rosu la gat, ce model si dimensiune sunt?

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 10 Dec 2012, 00:25

salut!

alea albe red-head din pachetul 2 (plicul cu 4 bucati parca) din partea stanga la mijloc sunt Delalande de 6 cm ?

Daca da, le iau eu.

merci.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 10 Dec 2012, 00:32

p.s.: ma deplasez dupa ele, nu-i problema.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 09:03

TheFly scrie:salut!

alea albe red-head din pachetul 2 (plicul cu 4 bucati parca) din partea stanga la mijloc sunt Delalande de 6 cm ?

Daca da, le iau eu.

merci.
Da sunt Delalande de 10 cm dar sunt arvunite de cineva care vrea iar mai multe. Of of ce ma fac cu voi care vreti cate un singur plic ... Parca n-are rost nici drumul batut ptr 4 gume ... Pentru tine iti promit ca iti fac rost de altele asemenea curand, intr-o saptamana, o sa-ti placa te asigur.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 10 Dec 2012, 10:19

Bra Vegase, dar mie nu-mi raspunzi? Sau zi frate ca nu vrei sa imi vinzi mie si inchid si eu aici discutia, ca nu e cu suparare.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 10:43

spiridusul scrie:Bra Vegase, dar mie nu-mi raspunzi? Sau zi frate ca nu vrei sa imi vinzi mie si inchid si eu aici discutia, ca nu e cu suparare.
Cu tristete trebuie sa spun deschis ca am doua persoane acilea pe forum cu care prefer sa nu mai am vorbe de nici un fel, una dintre ele esti tu ca sa fiu extremely honest. O cunosti si pe cealalta, bunul tau prieten ca sa fiu si mai exact. Case closed si fir intins !

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 10 Dec 2012, 12:50

bah, da' sunteti in acces de sinceritate la final de an :), sa mor!

Vegas, merci pentru raspuns si promtitudine. 10 cm sunt cam mari pentru ce imi trebuie mie. Am avut rezultate cu 6, dar doar primavara si nu m-as arunca la 10 cm in sezonul ala. Am prins biban si salau, desi modelul e clasic de stiuca, dar la mine nu a functionat.

Am vazut un singur plic in poza, de aia am zis ca vreau 1 plic. Daca aveai mai multe plicuri (sau plice, cum ar zice domn' Prigoana) si de 6, sigur luam minim 4, ca stiu ca nu se gasesc (le-au scos din productie din ce am inteles). :wallbash: trag de 2 shaduri de ani de zile, anul asta am facut si o baie dupa unul din ele :(.

astea de 10 nu ar merge ca sunt mari si unde dau la stiuca (stii tu unde) daca nu bag offset termin 5 plicuri intr-o zi. Iar Offsetul merge greu montat pe modelele astea (stiu de la mannsuri) plus ca delalandele e cam dur la plastic zic eu.

Scrie răspuns