G.Loomis GLX
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
G.Loomis GLX
Se vinde aceast b?? sau merge sI un schimb tot cu un b?? premium dar de putere mai mare ?i tot din o buc. (Pân? în 14-17 gr.) G. Loomis GLX Jig & Worm Spinning GLX 902S JWR 7'6" - 1/8 - 3/8.Detalii privind pre?ul de vânzare sau schimb pe privat va rog.1200 transport inclus.
Re: G.Loomis GLX
In cazul in care lanseta este cea pe care a vandut-o Nemernic pe forum, nu este deloc frumos sa o cumperi cu 900 lei si sa o revinzi cu 1200. Se putea bucura cineva care ii apreciaza valoarea acestei lansete.
In cazul in care ma insel, sunt un dobitoc si imi cer scuze ca am intervenit in topicul dvs.
In cazul in care ma insel, sunt un dobitoc si imi cer scuze ca am intervenit in topicul dvs.
Obiectiv: 8,1 kg !
Trebuia sa te gânde?ti la asta înainte sa te apuci sa postezi,dar îi prea târziu Î?i meri?i soarta.
Nu te mai da rotund degeaba, intre timp mi s-a confirmat ca e vorba despre aceeasi lanseta. Mai si incerci sa faci o mica diversiune prin afisarea unei arogante de neam stii tu de care.kiro scrie:Trebuia sa te gânde?ti la asta înainte sa te apuci sa postezi,dar îi prea târziu Î?i meri?i soarta.
Ma de?teptul dac? ?i sa confirmat ca este aceasi lanseta ai ?i întrebat cât a costat lanseta la final sau vorbe?ti sa te afli în treab?....?i eu am specificat ca pre?ul este cu transport inclus.....?i intreaba cât este transportul cu asigurare ?i dupaia mai date cu p?rerea. .....nu vrei sa o vând mai ieftin decât am cump?rat? Data viitoare gânde?te ?i dupaia ac?ionezi.
Brusc acum e aceeasi lanseta, dupa ce ai dat de inteles ca-s un dobitoc si ca am gresit. Apoi la fel de subit o dregi din condei si ii faci cine stie ce asigurare lansetei, cred ca vei face si asigurare de viata si viitorului proprietar.kiro scrie:Ma de?teptul dac? ?i sa confirmat ca este aceasi lanseta ai ?i întrebat cât a costat lanseta la final sau vorbe?ti sa te afli în treab?....?i eu am specificat ca pre?ul este cu transport inclus.....?i intreaba cât este transportul cu asigurare ?i dupaia mai date cu p?rerea. .....nu vrei sa o vând mai ieftin decât am cump?rat? Data viitoare gânde?te ?i dupaia ac?ionezi.
N-am nimic cu tine si cu ce te taie capul, insa e pacat ca lanseta aia sa zaca undeva unde nu e manuita si doar asteapta sa-i vina pretul. Parerea mea....la cat peste a mai ramas prin ape, macar sa lasam oamenii sa se bucure de scule, companie, aventura si pasiunea unei partide. Daca ma-ntelegi...
Numai bine. Sa speram ca am incheiat ! Amandoi !
deci e 900 lanseta fara transport si asigurari ca nu am nevoie, trimit pe cineva dupa ea? Cum facem?
www.spinningclub.ro
In sfarsit ceva constructiv, fara ca umorul sa lipseasca. Sper ca v-am facut lipeala prin postarile mele.tyrael scrie:deci e 900 lanseta fara transport si asigurari ca nu am nevoie, trimit pe cineva dupa ea? Cum facem?
Vezi ca ti-am explicat cât a costat lanseta....sa ne zici dac? ai în?elesmini_mic scrie:Brusc acum e aceeasi lanseta, dupa ce ai dat de inteles ca-s un dobitoc si ca am gresit. Apoi la fel de subit o dregi din condei si ii faci cine stie ce asigurare lansetei, cred ca vei face si asigurare de viata si viitorului proprietar.kiro scrie:Ma de?teptul dac? ?i sa confirmat ca este aceasi lanseta ai ?i întrebat cât a costat lanseta la final sau vorbe?ti sa te afli în treab?....?i eu am specificat ca pre?ul este cu transport inclus.....?i intreaba cât este transportul cu asigurare ?i dupaia mai date cu p?rerea. .....nu vrei sa o vând mai ieftin decât am cump?rat? Data viitoare gânde?te ?i dupaia ac?ionezi.. Poate in pretul cerut de tine vei oferi si tubul, ca sunt convins ca asa ai primit lanseta in cei 900 lei. Dar sa fie de aceeasi culoare cu cel primit.
![]()
N-am nimic cu tine si cu ce te taie capul, insa e pacat ca lanseta aia sa zaca undeva unde nu e manuita si doar asteapta sa-i vina pretul. Parerea mea....la cat peste a mai ramas prin ape, macar sa lasam oamenii sa se bucure de scule, companie, aventura si pasiunea unei partide. Daca ma-ntelegi...
Numai bine. Sa speram ca am incheiat ! Amandoi !
- crystianoo
- veteran

Aia e lanseta de la Nemernic,din pacate nu este singurul exemplar care cumpara cu pret mic si apoi incearca sa revanda cu pret muuullttt mai mare,teoretic nu este interzisa treaba asta,fiecare cumpara sau vinde cu cat doreste insa nu este etic si moral fata de colegii de forum mai ales ca lanseta aia este cam unicat pe acest forum...ma repet,fiecare face ce vrea cu sculele lui insa tine cont si de faptul ca lumea stie ca ai cumparat lanseta acum 2 sapt cu 900 lei!!!!
Ps Si ca idee,lanseta a ajuns in tara noua cu 1000 lei
Ps Si ca idee,lanseta a ajuns in tara noua cu 1000 lei
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...