G.Loomis GLX
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: G.Loomis GLX
ba dar nu va inteleg... S-o dea la cat vrea omu ... Cine o doreste o cumpara si gata...
Re: G.Loomis GLX
Ma eu am impresia ca voi sunte?i b?tu?i în cap,trebuie sa fac cu voi terapie în grup sa în?elege?i ca eu vreau banii doar cat am ie?it cu lanseta....ca o luato omu cu nu ?tiu ce bani ?i o vinde la ce pre? vrea îi problem? fiec?rui pe mine lanseta ma costat 1100 acas? acuma voi dac? ?ti?i mai bine ca mine cât ma costat sI va da?i cu p?rerea v-a?i **** cu capu....eu zic sa va ab?ine?i la comentarii dac? nu ?ti?i. O la revedere pl?cut?crystianoo scrie:Aia e lanseta de la Nemernic,din pacate nu este singurul exemplar care cumpara cu pret mic si apoi incearca sa revanda cu pret muuullttt mai mare,teoretic nu este interzisa treaba asta,fiecare cumpara sau vinde cu cat doreste insa nu este etic si moral fata de colegii de forum mai ales ca lanseta aia este cam unicat pe acest forum...ma repet,fiecare face ce vrea cu sculele lui insa tine cont si de faptul ca lumea stie ca ai cumparat lanseta acum 2 sapt cu 900 lei!!!!
Ps Si ca idee,lanseta a ajuns in tara noua cu 1000 lei