Fenwick HMG 2.10 m 7-35 gr.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Fenwick HMG 2.10 m 7-35 gr.
Vand o lanseta de spin Fenwick HMG de 7 " (210 cm) si 1/4 - 1 1/4 (7-35 gr.) din doua segmente. Batul este nou si trebuie sa ma despart de el din pricina unui custom ...
Este o lanseta foarte versatila (sistem Carbon Veil patentat Fenwick) care se preteaza foarte bine la salau cu jiguri incepand de la 5-6 gr. in sus, dar si la reactive, respectiv oscilante cam de la 9-10 gr. in sus. Are o senzitivitate foarte buna si deasemenea o rezerva foarte mare de putere pe butt ptr. driluri fara emotii cu pestani altoiti.
Inele Fuji , mandrina Fuji, lucratura fina si frumoasa, manerul din pluta aglomerata are o aderenta buna si rezista bine la uzura.
Pret fix 400 Lei.
Se poate vedea in Bucuresti.
Intrebari, detalii sau mesaje doar pe Tel:
Este o lanseta foarte versatila (sistem Carbon Veil patentat Fenwick) care se preteaza foarte bine la salau cu jiguri incepand de la 5-6 gr. in sus, dar si la reactive, respectiv oscilante cam de la 9-10 gr. in sus. Are o senzitivitate foarte buna si deasemenea o rezerva foarte mare de putere pe butt ptr. driluri fara emotii cu pestani altoiti.
Inele Fuji , mandrina Fuji, lucratura fina si frumoasa, manerul din pluta aglomerata are o aderenta buna si rezista bine la uzura.
Pret fix 400 Lei.
Se poate vedea in Bucuresti.
Intrebari, detalii sau mesaje doar pe Tel:
- EDY PESCARU
- junior
Re: Fenwick HMG 2.10 m 7-35 gr.
moise
nu cumva esti vegas 75
iti este rusine ?
nu cumva esti vegas 75
iti este rusine ?
Ai intrat ca sa strici topicul, agreezi polemicile, iti place sa le provoci sau care e motivul ptr care discutam ca nu mi-e clar ?EDY PESCARU scrie:moise
nu cumva esti vegas 75
iti este rusine ?
Ai tel meu daca vrei sa ma intrebi ceva despre lanseta, suna-ma si lamurim.
Tie iti este rusine cu tine sau de ce mi te adresezi astfel ?
Retine-te in a mai scrie aici, suna-ma pe tel daca vrei sa vorbim.
Sau chiar spinvalentin.
De ce sa fii interesat sa-ti faci atatea conturi?
Chiar nu e cazul sa-ti dau tie o explicatie. Nu stii multe aspecte ale problemei desi ai impresia ca le stii doar citind anumite polemici de aici, insa lucrurile sunt mai nuantate, poti fi sigur de asta. In concluzie nu te amesteca in polemici in care nu stii datele problemei, e mai bine ptr tine sa procedezi astfel. Nu are nici un rost sa polemizam si sa umplem posturi degeaba, chiar crezi ca intereseaza pe cineva sau tu ai vreun castig din asta ? Analizeaza mai in profunzime problema si sunt sigur ca ai sa gasesti solutia potrivita.daedalus scrie:Sau chiar spinvalentin.
-
- veteran
El este. Reloaded 

Rog moderatorii acestei sectiuni sa stearga toate mesajele care polueaza acest topic si care nu au legatura cu subiectul topicului deschis de mine. Multumesc anticipat moderatorului ptr implicarea directa in mentinerea unui forum civilizat asa cum tot declaram ca ne dorim aici.
PS: Desi sunt unii care declara sus si tare ca vor curatenie, civilizatie si buna cuviinta (au uitat sa mentioneze si respect nu stiu de ce), exact aceiasi sunt primii care incalca aceste reguli si manifesta veleitati de asa zisi moderatori fara sa le ceara nimeni acest lucru si lasa impresia ca li se permite orice aroganta pe acest forum.
PS: Desi sunt unii care declara sus si tare ca vor curatenie, civilizatie si buna cuviinta (au uitat sa mentioneze si respect nu stiu de ce), exact aceiasi sunt primii care incalca aceste reguli si manifesta veleitati de asa zisi moderatori fara sa le ceara nimeni acest lucru si lasa impresia ca li se permite orice aroganta pe acest forum.
Despre care respect este vorba?Moise scrie:[...]
au uitat sa mentioneze si respect nu stiu de ce[...]
Uite-te putin in urma si vezi de cate ori ai fost banat si iertat si iar banat si iar iertat... despre care respect vorbim aici?
-
- veteran
Este unilateral, steff. Are doar drepturi.
ba,da' ce aveti,nu va treca,omul si-a dat nr de tel la fiecare nume pe care l-a avut,deci cred ca nu a vrut sa se ascunda(vorbesc la ce a fost dupa banarea ca vegas si celelalte)EDY PESCARU scrie:moise
nu cumva esti vegas 75
iti este rusine ?
l-ati prins acum si dati tare pe el....numai la caini se mai intampla efectul asta...
inteleg ca sunt cativa''prieteni'' care nu se inghit,dar restul?!

cred ca noul forum nu se vrea asa

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON