Hai sa vedem corect si complet lucrurile pana la capat. Cand am abuzat de un limbaj suburban catre aceiasi doi useri am fost banat, corect si normal. Spui ca am fost iertat , nu-mi amintesc asta, dar o sa verific. Cred ca altii au fost cei iertati, din ce motiv, chiar nu pot sa-mi dau seama.steff scrie:Despre care respect este vorba?Moise scrie:[...]
au uitat sa mentioneze si respect nu stiu de ce[...]
Uite-te putin in urma si vezi de cate ori ai fost banat si iertat si iar banat si iar iertat... despre care respect vorbim aici?
Aceiasi doi useri cand m-au atacat in topicurile mele si au avut aceleasi cuvinte murdare nu au patit nimic, au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ba mai mult , isi aroga acum chiar veleitati de asa zisi moderatori si creatori de opinie , ma umfla rasul cand citesc ce debiteaza dar asta nu e relevant. Unde e deci tratamentul corect si impartial aici ca eu nu-l vad ?
Cred ca frumos ar fi sa aplicam acelasi regulament tuturor atunci cand gresesc daca tot declaram ca vrem sa facem schimbari profunde si sa aducem imbunatatiri forumului.
Ai intrat si ai scris aiurea in topicul cuiva fara sa fii la subiect , automat moderatorul sa intervina si sa stearga poluarile din topicuri . Cand se repeta problema, respectivul sa fie banat o luna , doua, definitiv.