Fenwick HMG 2.10 m 7-35 gr.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Moise
utilizator nou
utilizator nou

Re: Fenwick HMG 2.10 m 7-35 gr.

Mesaj de Moise » 11 Mar 2013, 13:43

steff scrie:
Moise scrie:[...]
au uitat sa mentioneze si respect nu stiu de ce[...]
Despre care respect este vorba?
Uite-te putin in urma si vezi de cate ori ai fost banat si iertat si iar banat si iar iertat... despre care respect vorbim aici?
Hai sa vedem corect si complet lucrurile pana la capat. Cand am abuzat de un limbaj suburban catre aceiasi doi useri am fost banat, corect si normal. Spui ca am fost iertat , nu-mi amintesc asta, dar o sa verific. Cred ca altii au fost cei iertati, din ce motiv, chiar nu pot sa-mi dau seama.
Aceiasi doi useri cand m-au atacat in topicurile mele si au avut aceleasi cuvinte murdare nu au patit nimic, au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ba mai mult , isi aroga acum chiar veleitati de asa zisi moderatori si creatori de opinie , ma umfla rasul cand citesc ce debiteaza dar asta nu e relevant. Unde e deci tratamentul corect si impartial aici ca eu nu-l vad ?
Cred ca frumos ar fi sa aplicam acelasi regulament tuturor atunci cand gresesc daca tot declaram ca vrem sa facem schimbari profunde si sa aducem imbunatatiri forumului.
Ai intrat si ai scris aiurea in topicul cuiva fara sa fii la subiect , automat moderatorul sa intervina si sa stearga poluarile din topicuri . Cand se repeta problema, respectivul sa fie banat o luna , doua, definitiv.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 11 Mar 2013, 13:52

problema sta in felul urmator: exista anumite personaje care se baga in anumite topicuri fara sa aiba ce cauta acolo, care fac remarci inteligente fara a fi intrebati...
cum a zis mariush exista anumite ,,prietenii'', anumite reglari de conturi. ok, inteleg asta...
dar ceilalti?????????
Nihil Sine Deo

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 11 Mar 2013, 13:53

Eu cred ca ai inteles exact ce-am vrut sa spun dar iti place sa te victimizezi si te faci ca nu intelegi.
Gandeste-te la credibilitatea ta daca vei mai ramane mult timp pe forum si lasa-i pe ceilalti in seama altora.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 11 Mar 2013, 13:57

Bre Vegase, esti de belea :), sa mor! faci ce faci, si ii convingi pe omuleti sa iti tina anuntul pe prima pagina cu postarile astea :)).

In ce priveste postarile off topic, eu iti dau dreptate ca ar trebui sterse de moderatori, ca tot vor sa dea dovada zilele astea ca sunt vigilenti. Asta facand abstractie ca e vorba de tine, anuntul nu are nicio vina, trebuie tratat ca oricare altul.

Pe de alta parte, scuze ca iti zic, dar esti si fraier rau rau rau de tot !!!

Daca tot stii dinainte ce o sa se intample, la ce pana mea te apuci sa intri in polemici cu ei si sa le raspunzi la mesaje. Fa-te si tu ca ploua si gata. Baga pm la moderatori sa rada mesajele offtopic si asta e. Daca te prind astia dupa IP si te interzic iar, bine, iti mai faci un user :) si o iei de la capat, daca nu, iarasi bine. Scopul tau ar trebui sa fie sa iti vinzi marfa, nu sa te balacaresti public cu ceilalti. Parerea mea :)!

Moise
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moise » 11 Mar 2013, 14:03

mariush scrie:
EDY PESCARU scrie:moise
nu cumva esti vegas 75
iti este rusine ?
ba,da' ce aveti,nu va treca,omul si-a dat nr de tel la fiecare nume pe care l-a avut,deci cred ca nu a vrut sa se ascunda(vorbesc la ce a fost dupa banarea ca vegas si celelalte)
l-ati prins acum si dati tare pe el....numai la caini se mai intampla efectul asta...
inteleg ca sunt cativa''prieteni'' care nu se inghit,dar restul?! :lol1:
cred ca noul forum nu se vrea asa :respekt:
N-am nici un motiv sa ma ascund si crede-ma ca sunt cam incomod ptr cei doi „prieteni” ai mei care continua sa arunce cu praf in ochii tuturor , doar doar i-o mai crede cineva. Atitudinea lor lasa mult de dorit si le arata adevaratul caracter , nu cel cu care pozeaza si se tot afiseaza ei pe site sa-i creada lumea ... Ma retin in a-i califica mai plastic pe cei doi, insa lumea e mica.
Nu stiu, daca tot vrem un forum mai bun, cu reguli mai corecte si mai stricte, nu stiu repet de ce li se permite un asemenea comportament aici pe site ptr ca li s-a cam urcat la cap si se vad deja virtuali moderatori ...
Userii mai vechi nu se grabesc sa traga concluzii transante , sa dea lectii si sa iasa in fata cu propuneri , insa cei doi sunt de neegalat la sfaturi, propuneri si initiative care mai de care mai ...
Oare userii vechi nu ar face mai bine sa iasa din silentio stampa si sa se implice mai activ ca pana acum in reorganizarea forumului pe baze mai bune. Chiar nu gasim si alte voci mai adecvate si mai sonore in domeniu care sa contribuie cu experienta lor mai mare la croirea noului forum si la moderarea lui ?

Moise
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moise » 11 Mar 2013, 14:07

steff scrie:Eu cred ca ai inteles exact ce-am vrut sa spun dar iti place sa te victimizezi si te faci ca nu intelegi.
Gandeste-te la credibilitatea ta daca vei mai ramane mult timp pe forum si lasa-i pe ceilalti in seama altora.
Inteleg unde bati si stiu ca astfel de polemici nu aduc nimic bun la capitolul credibilitate din pacate. Insa chiar ma astept ca moderatorii sa aplice regulile forumului cu egala masura si neintarziat si sa stearga comentariile care nu-si iau rostul si sa amendeze aceste menifestari urate.
M-am lasat amestecat in polemici si stiu ca am gresit , insa chiar am convingerea ca moderatorii isi vor face treaba cu celeritate. Daca nu , asta e , vom avea/veti avea forumul pe care il meritam si n-avem a ne plange.

Moise
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moise » 11 Mar 2013, 14:36

@Albuletu Alexandru @TheFly

Stiti cum e cu toata aceasta balacareala pe care atat gogol cat si spiridusul o genereaza si o intretin cu privire la mine ? Cei doi vor sa fie mai egali in drepturi decat alti forumisti si tot se vor remarcati prin topicuri si vor sa lase impresii prin orice fel de mijloace. Ridica false probleme , creeaza polemici si apoi se jura ca nu ei au furat , e un fel de PR ieftin de la tara care sa ne arate noua cat de merituosi sunt ei si cat de tare ii preocupa curatenia si bunastarea acestui forum ... Din pacate sunt doar vorbe goale. Daca se mai gaseste cate unul sa le cante in struna, usor usor poate ajung sa fie si moderatori al unor rubrici, desi am indoieli, nu pot prosti pe toata lumea oricat s-ar stradui.
Chiar nimeni nu are curajul sa-i ia de guler pe cei doi si sa-i trezeasca din visare , sau preferam sa stam de-o parte si doar sa privim si sa ne amuzam ca apoi sa zicem ca avem un forum murdar ?
Clar ca acum moderatorii au cel mai bun prilej sa-si faca simtita responsabilitatea pe care o au si astfel sa curete topicul de toate mesajele care nu isi au rostul. Lasand lucrurile libere, nereglementate si nemoderate cred eu ca nu fac un bine forumului sau participantilor acestuia.
Astept asadar interventia moderatorului ca sa curete topicul de murdarie, sa ramana numai anuntul initial si atat. Multumesc.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 11 Mar 2013, 15:04

eu nu am nimic nici cu spiridusul, nici cu gogol nu-i cunosc nu au avut nimic de impartit cu mine, nici eu cu ei...intre voi stiu ca este o istorie mai lunga in care nu vreau sa ma bag.
problema mea e cu acest EDY PESCARU care se baga neintrebat si neinvitat in anumite topicuri!
eu unul sunt membru de ceva timp pe acest forum( spre deosebire de el) si nu mi-am permis vreodata sa fac remarci asupra anumitor useri sau asupra produselor sau pretului cerut de acestia indiferent de situatie...
fiecare are dreptul sa faca ce vrea si sa ceara cat vrea pe lucrurile lui... si iar nu pot intelege ce are el cu tine: l-ai tepuit???
daca nu atunci care este problema lui ca ti-ai facu clona?? e treaba moderatorilor asta, nu a lui....
Nihil Sine Deo

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 11 Mar 2013, 15:27

Vegas, eu cu Gogol si Spiridusul sunt amic si mergem din cand in cand si la pescuit impreuna (ma rog, nu ne sincronizam chiar intotdeauna :) dar asta e alta poveste). Ca si pescari, sunt pescari buni, si oameni de treaba, cel putin eu nu am de ce sa ma plang.

Nu am nimic impotriva ta personal, problemele tale cu ei raman ale voastre, pe mine nu ma intereseaza chestiile astea, si atat timp cat nu ne certam eu pescuiesc cu placere si cu tine pe aceasi balta. Avem loc amandoi.

Eu iti dadusem doar un sfat privind modul tau de abordare a situatiilor astea, mai ales ca de data asta asa cum ai vazut, nu Spiridusul sau Gogol s-au luat de tine in topicul asta. Poti sa tii cont de sfat sau nu, insa fiind un topic de vanzari, eu as fi vazut mai sanatoasa o atitudine rezervata fata de orice fel de provocari din partea altor useri. Pur si simplu, nu ii bagi in seama, si o sa te lase si ei in pace pe tine.

Si eu primesc private-uri cu tot felul de propuneri de schimburi. Mi se ofera ceasuri, cercei si alte accesorii gay :) la schimb pe scule de pescuit, si nu raspund. Cu atat mai mult nu as raspunde la aberatii public, ca nu as castiga nimic.

Moise
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moise » 11 Mar 2013, 15:58

@Albuletu Alexandru
Nu-l cunosc pe acest Edy Pescarul si n-am auzit de el pana acum, e prima data cand se amesteca in topicul meu, n-am o problema sa-l ignor. Nu pot sa spun decat ca e prost informat si judeca in consecinta. Dar daca si la tine s-a bagat in seama neintrebat si necivilizat , inseamna ca e un prost obicei al lui si moderatorii isi vor face treaba cu siguranta. Fara avertismente si penalizari , intr-un cuvant consecinte, nu se poate.

@ TheFly
Stii care e absurdul situatiei cu cei doi useri amintiti de tine ? Chiar au cumparat chestii de la mine si nimic nu a ramas de impartit intre noi. Nu i-am pacalit vreodata cu nimic, nu m-au pacalit. N-au ce sa mai inventeze vis-a-vis de mine, au ramas cu tolba goala de minciuni si nu vor sa ma mai vada aici pe forum, le cam deranjez jocurile. In afara de treaba cu clonele – lamurita cu moderatorii / administratorul – restul acuzelor sunt pure inventii mincinoase usor demontabile si de copii, insa e bine sa faci atmosfera ca atunci lumea (moderatorii) nu mai au nici timpul si nici rabdarea sa stea sa analizeze lucrurile cu minutiozitate, au multe altele pe cap in rubrica de bazar. E usor sa amesteci un adevar cu mai multe minciuni, se numeste manipulare. Cei doi daca nu sunt scuturati bine sa li se adune mintea la un loc, risca sa ajunga sa croiasca forumul dupa mintea si inchipuirile lor, lucru pe care cu siguranta multi nu si-l doresc.

Sunt surprins insa de alt lucru : faptul ca in afara de doar cativa useri vechi, alti membri vechi ai forumului nu se implica mai mult in evolutia spre mai bine a acestui spatiu virtual si lasa astfel loc liber implicit acestor insi discutabili care se pot desfasura in voie, oameni cu mai multe fete. Nu e chiar cinstit sa nu faci nimic, sa nu te implici si apoi sa iesi sa critici ca treaba nu a iesit bine.
Daca ei nu se implica putin mai activ, forumul din cauza marimii si volumului de informatie nu poate fi tinut in spate doar de moderatori, mai ales ca ei nu primesc bani ptr asta. Zic asta ptr ca aceste comportamente suburbane ar fi usor de tinut in frau si eliminate.

Zic ca am spus destul , chiar prea mult decat era necesar. Chiar ma astept ca moderatorii sa intre in actiune ptr noi toti si sa lase decat primul mesaj, cel care anunta obiectul topicului.

Închis