FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Si eu acum ce ar trebui sa fac domnule Bobei pt faptul ca vrei sa pescuiesti cu un fir de finete cu naluci de 20 gr + si cu inaintas, legat culmea cu vartej , auzi, de 25lb fluoro si sa mai scoti si nalucile agatate in apa. Si-mi vi cu abureli ca firul se rupe in mana si ca nici nu ai pescuit cu el. Ti-am spus foarte clar, in opinia mea firul este excelent si la ce il folosesc eu este perfect. Si se pare ca si in opinia lui alex87nfs. Si el a luat firul respectiv si omul e cinstit. Nu vine cu plangeri doar ca sa-l dea inapoi asa cum faci tu ca nu tine firul cand eu daca incerc sa-l rup ma tai la mana iar alti pescari au prins pastrav de 6kg cu firul asta. Problema ta este ca nu stii ce vrei si eu nu am timp de pierdut cu astfel de oameni. Chiar nu-ti dai seama ca esti penibil sa vi cu astfel de plangeri? Asa faci si la magazine cand iti cumperi fire, le dai inapoi ca nu-ti plac? Nu mai insista cu plangerile astea ca o sa dau mesajele private aici si o sa stie toata lumea ca ti-am explicat foarte clar ce ai cumparat. Ai intrebat daca firul este bun pt pescuit la avat. Ti-am raspuns ca da si ca este un fir de finete(comparandu-l cu sunline super pe) si ca nu are legatura cu stren. Cat priveste pretul este mai mic decat in magazin si nu ai dat o avere pe firul asta. Ti-am mai spus, este clar ca nu stii ce preturi au firele japoneze si pe ce tipar de grosimi si rezistente sunt construite. Cumva am fabricat eu firul asta si sunt raspunzator pt ca e scris pe rola 8lb? Nu-ti place il vinzi mai departe. Trebuia sa-l verifici inainte de a-l pune pe tambur si nu era nicio problema. Eu am explicat foarte clar de ce am vandut firul(vizibilitate scazuta in conditii de vant si umbra versantilor pe lacuri de munte). Si cu asta am incheiat discutiile fara rost.
Vad ca pastrezi tonul arogant cu care esti (din pacate) obisnuit.
Daca ai uitat cumva, singura mea problema era legata de faptul ca firul nu are rezistenta de 3,6 kg specificata. Acolo gasisem un punct comun al discutiei, daca iti aduci aminte ai spus seara ca il iei inapoi daca la testul de rezistenta firul se rupe sub cele 3,6 kg, pentru ca a doua zi sa nu mai fie valabil ceea ce discutasem si sa mai iei cu faze de genul celor de mai sus. Intr-adevar, nu m-am gandit sa fac un test de rezistenta inainte de a-l pune pe tambur si asta pentru pentru ca nu credeam sa fie atat de slab. Ca firul a stat la tine cateva luni, ca a mai stat inainte la Gipo prin magazie cativa ani, e posibil ca si asta sa-si spuna cuvantul. De ce nu faci si tu un test la firul pe care il ai, sau Alex, sa ma lamuresc daca asa e el din constructie facut sa reziste intre 2 si 2,5 kg, sau am nimerit eu o rola cu probleme?
Firul e si acum nepescuit, nu am lansat nici macar o data cu el, o sa-i gasesc eu o intrebuintare in viitor.
Daca imi spuneai la telefon ca nu vrei sa il iei inapoi si basta, nu mai aveam pretentii, dar cand ceea ce ai spus seara nu a mai fost valabil a doua zi, cum crezi ca a picat? Eu cand am spus un lucru asa ramane, ma consider un om de cuvant (chiar daca asta mai inseamna sa si pierd).
Daca ai uitat cumva, singura mea problema era legata de faptul ca firul nu are rezistenta de 3,6 kg specificata. Acolo gasisem un punct comun al discutiei, daca iti aduci aminte ai spus seara ca il iei inapoi daca la testul de rezistenta firul se rupe sub cele 3,6 kg, pentru ca a doua zi sa nu mai fie valabil ceea ce discutasem si sa mai iei cu faze de genul celor de mai sus. Intr-adevar, nu m-am gandit sa fac un test de rezistenta inainte de a-l pune pe tambur si asta pentru pentru ca nu credeam sa fie atat de slab. Ca firul a stat la tine cateva luni, ca a mai stat inainte la Gipo prin magazie cativa ani, e posibil ca si asta sa-si spuna cuvantul. De ce nu faci si tu un test la firul pe care il ai, sau Alex, sa ma lamuresc daca asa e el din constructie facut sa reziste intre 2 si 2,5 kg, sau am nimerit eu o rola cu probleme?
Firul e si acum nepescuit, nu am lansat nici macar o data cu el, o sa-i gasesc eu o intrebuintare in viitor.
Daca imi spuneai la telefon ca nu vrei sa il iei inapoi si basta, nu mai aveam pretentii, dar cand ceea ce ai spus seara nu a mai fost valabil a doua zi, cum crezi ca a picat? Eu cand am spus un lucru asa ramane, ma consider un om de cuvant (chiar daca asta mai inseamna sa si pierd).
Din prima faza nu am fost de acord sa iau firul inapoi pt ca asa ceva se practica doar la magazine si oricum nu cu fire de pescuit scoase de pe rola. Niciodata nu am stat sa fac teste la firele de pescuit (poate doar cu o bucata de fir in mana inainte sa-l pun pe mulineta). Eu le testez pe apa. Daca nu-mi place ceva cumpar o varianta mai groasa a firului repectiv si daca nici asa nu-mi place renunt la firma respectiva sau modelul in cauza. Nici vorba sa fie o rola cu probleme pt. ca am acelasi fir pe mulineta iar in perioada in care l-am cumparat eu au cumparat si altii si nimeni nu a avut probleme cu el. Este ultimul raspuns care il mai dau referitor la firul asta. Poti sa-mi dai 15 bile negre pt o situatie pe care tu o vezi diferit fata de mine. Am vandut prea multe accesorii de pescuit pe site-ul asta si ma cunosc prea multi ca sa-mi faca rau bila ta neagra. Nu am nici magazin de pescuit, nu fac nici afaceri in domeniul asta si nu sunt raspunzator pt faptul ca nu-ti place tie firul.Ti-am explicat clar ca firul nu este pt agataturi sau somn accidental asa cum ai spus ca mai intra si totusi l-ai cumparat. Eu nu-l voi lua inapoi. Daca nu-ti place il vinzi dar ma indoiesc ca dupa reclama care i-ai facut-o o sa ai succes. Sunt prea multi oameni care pescuiesc cu firul asta ca sa-mi fac probleme ca nu esti tu multumit. Si nu sunt arogant deloc. Sunt foarte direct si nu-mi place sa-mi pierd timpul cu discutii in contradictoriu pe forum.
-
- utilizator constant
Pentru cei care inca nu stiu rezistenta firelor nu este data la nod si la soc
Fabricantii il testeaza infasurand 1 metru de fir pe doua role intre care se aplica apoi treptat si cursiv o tensiune care duce la ruperea firului ,e adevarat insa ca unii producatori declara o rezistenta mai mare decat cea reala iar altii un diametru mai mic decat cel real , asta in cazul firelor monofilament .

sigur "boss" numai in cazul monofilamentelor?
adica, numai la mono declara ei ce declara?
adica, numai la mono declara ei ce declara?
Multumim Lurentiu pt lamuriri. Omul o sa primeasca de la un vechi amic al lui o mostra din firul meu de pe mulineta care este folosit si nu mai este nou si nici vorba sa se rupa usor. Te tai la mana daca nu esti atent incercand sa-l rupi. Pacat ca am ajuns la bile negre aiurea date, si discutii fara rost din cauza unor diferente de opinie in pescuit.
- George1985
- veteran
Pana la urma la ce te astepti @Vlad S de la un fir de 6 lbs?
Eu am Sufix de 6 lbs si nu e prea fortos, dar e suficient de bun pentru salaii de Dunare
Eu am Sufix de 6 lbs si nu e prea fortos, dar e suficient de bun pentru salaii de Dunare

- George1985
- veteran
Scuze era pentru @Dan BobeiGeorge1985 scrie:Pana la urma la ce te astepti @Vlad S de la un fir de 6 lbs?

- Vlad - imi pare rau ca nu recunosti faptul ca ai zis sa fac testul de rezistenta si daca se rupe sub 3,6 kg il iei inapoi; inseamna ca ai spus-o doar asa de forma, din moment ce recunosti acum ca de la inceput nu ai intentionat sa il iei inapoi; daca respectarea unui cuvant inseamna "diferente de opinie in pescuit" atunci nu mai zic nimic...
- George 1985 - e vorba de un fir de 8 lb, nu de 6
- George 1985 - e vorba de un fir de 8 lb, nu de 6
- George1985
- veteran
In fine de 8lbs,tot pe acolo sunt. Nu ii poti cere prea mult in materie de rezistenta, este mai mult un fir de finete.