FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lau_bau
veteran
veteran

Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Mesaj de lau_bau » 11 Iul 2013, 21:35

BILA MARE ALBA pentru lordstres666,toata stima,produse noi la preturi
foarte bune.Recomand.
:respekt: :respekt: :respekt:

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 12 Iul 2013, 19:36

Bila alba sherbamont si multan pt ranga :)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Iul 2013, 23:06

Bila neagra pentru Vlad S.
Cumpar un fir Gamakatsu de la el, seara il pun pe mulineta, a doua zi pe balta cand leg un leader firul se rupe extrem de usor cand sa strang nodul. Mai incerc inca o data, firul se rupe la fel de usor. Un prieten care era langa mine ramane masca si incerca si el un alt nod, firul cedeaza la fel de repede. Schimb tamburul pentru ca nu puteam pescui cu un asemenea fir si cand ajung acasa trimit un mp domnului Vlad cu cele intamplate. Ma suna dupa ceva timp si imi tine un mic curs de teorie despre fire, noduri, etc... cu greu m-am abtinut sa nu jignesc, mai erau niste persoane de fata, aroganta de care a dat dovada nu poate fi descrisa. De ce am folosit nodul clinch si nu palomar de exemplu, pentru ca clinch e un nod slab, etc...
Dupa mai bine de 30 min de vorbit cadem de acord (sau cel putin asa am crezut eu) ca daca fac un test de rezistenta al firului si firul cedeaza sub cele 3,6 kg specificate de producator, atunci poate fi inapoiat. Am folosit nodul "ideal" (a se citi palomar), lungimea "indicata", si firul a rezistat la 1,5 si 2 kg. La 2,5 a cedat, deci rezistenta reala este undeva intre 2 si 2,5.
Trimit astazi un alt mp cu rezultatele testului si primesc un alt raspuns arogant (negativ,bineinteles) care nu are nici o legatura cu rezultatul testului ci cu faptul ca am pus firul pe mulineta... Ceea ce discutasem aseara nu mai era valabil.
Ca idee, nu am cerut sa imi restituie intrega suma de bani, acolo ne puteam intelege, i-am mai dat si varianta schimbului cu un alt fir mai rezistent, indiferent de marca (ambele variante i le-am propus de la inceput).
Categoric nu recomand sa cumparati de la acest user, mie imi pare rau ca am facut-o.

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 14 Iul 2013, 01:49

urat de tot.sa investesti o groaza de bani intr`un fir si sa iei teapa............ba mai mult sa ti se vorbeasca si urat.uite de asta e bun topicul acesta.

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 15 Iul 2013, 17:34

MULTE bile albe pt RYOBI

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 15 Iul 2013, 21:25

tranzactii fara probleme cu
zamolxis2010
bman
si bineinteles storm ,
marfa ambalata cu grija , bile albe pentru toti .

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 16 Iul 2013, 07:54

BILA ALBA pentru adv.Produse impecabile,preturi mai mult decat corecte.Recomand.
:respekt:

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 17 Iul 2013, 10:43

Bila alba pentru lau_bau! Produse de calitate, la specificatiile date de el!

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 18 Iul 2013, 20:32

:P
dan bobei scrie:Bila neagra pentru Vlad S.
Cumpar un fir Gamakatsu de la el, seara il pun pe mulineta, a doua zi pe balta cand leg un leader firul se rupe extrem de usor cand sa strang nodul. Mai incerc inca o data, firul se rupe la fel de usor. Un prieten care era langa mine ramane masca si incerca si el un alt nod, firul cedeaza la fel de repede. Schimb tamburul pentru ca nu puteam pescui cu un asemenea fir si cand ajung acasa trimit un mp domnului Vlad cu cele intamplate. Ma suna dupa ceva timp si imi tine un mic curs de teorie despre fire, noduri, etc... cu greu m-am abtinut sa nu jignesc, mai erau niste persoane de fata, aroganta de care a dat dovada nu poate fi descrisa. De ce am folosit nodul clinch si nu palomar de exemplu, pentru ca clinch e un nod slab, etc...
Dupa mai bine de 30 min de vorbit cadem de acord (sau cel putin asa am crezut eu) ca daca fac un test de rezistenta al firului si firul cedeaza sub cele 3,6 kg specificate de producator, atunci poate fi inapoiat. Am folosit nodul "ideal" (a se citi palomar), lungimea "indicata", si firul a rezistat la 1,5 si 2 kg. La 2,5 a cedat, deci rezistenta reala este undeva intre 2 si 2,5.
Trimit astazi un alt mp cu rezultatele testului si primesc un alt raspuns arogant (negativ,bineinteles) care nu are nici o legatura cu rezultatul testului ci cu faptul ca am pus firul pe mulineta... Ceea ce discutasem aseara nu mai era valabil.
Ca idee, nu am cerut sa imi restituie intrega suma de bani, acolo ne puteam intelege, i-am mai dat si varianta schimbului cu un alt fir mai rezistent, indiferent de marca (ambele variante i le-am propus de la inceput).
Categoric nu recomand sa cumparati de la acest user, mie imi pare rau ca am facut-o.
si eu am luat acelasi fir impreuna cu o mulineta de la vlad acum 2 saptamani si pot spune ca firul isi face treaba pana acum,am tras carpe si crengi chiar si din curent,comparativ cu un super pe rezista cel putin la fel de bine la nod si socuri,ca un minus ar fi vizibilitatea proasta pe apa dar una peste alta pare chiar ok firul..oricum e nasol ce ai patit si sper ca poti rezolva situatia in vreun fel poate ai prins o rola mai slaba orice e posibil :wallbash:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Iul 2013, 09:00

Bila alba ptr teo111, marfa impecabila, adica exact cum ne-am inteles, prompt si serios. Recomand.

Scrie răspuns