Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L
Lanseta Evergreen Heracles The ,,Pro Guidance C68"
Lungime : 6,8'' (2,06m)
Putere de aruncare : 1/8-1/2oz ; 8-14lb firul recomandat
Actiunea lansetei este una speciala: talonul lansetei are puterea reala a unei lansete medium heavy iar varful este un light spre medium light.
Lanseta se prezinta intr-o stare cu calificativ A conform cu ceea ce se gaseste pe piata japoneza second hand(pot arata un exemplu identic de pe piata japoneza la vanzare in orice moment), adica mai pe romaneste foarte putin folosita. Are si husa originala de neopren.
Pret: 1600lei discutabil
Mulineta Daiwa Pixy 68L
Mulineta are husa originala daiwa si 3 iesiri la pescuit; i-am facut cand am cumparat-o upgrade cu rulmenti ceramici de la hadgehog studio( Air BFS) si deoarece mulineta nu vine cu rulment din fabrica la surubul fara sfarsit i-am pus si acolo un rulment boca. Functioneaza ireprosabil, nu are niciun semn sau vreo lovitura pe corp.
Pret: 1400 usor discutabil
Daca cineva este hotarat sa le ia pe amandoua pretul este unul special si cumparatorul primeste si un tub maver pt. lansete dintr-o bucata.
Fotografii maine dupa ce le fac.
Lungime : 6,8'' (2,06m)
Putere de aruncare : 1/8-1/2oz ; 8-14lb firul recomandat
Actiunea lansetei este una speciala: talonul lansetei are puterea reala a unei lansete medium heavy iar varful este un light spre medium light.
Lanseta se prezinta intr-o stare cu calificativ A conform cu ceea ce se gaseste pe piata japoneza second hand(pot arata un exemplu identic de pe piata japoneza la vanzare in orice moment), adica mai pe romaneste foarte putin folosita. Are si husa originala de neopren.
Pret: 1600lei discutabil
Mulineta Daiwa Pixy 68L
Mulineta are husa originala daiwa si 3 iesiri la pescuit; i-am facut cand am cumparat-o upgrade cu rulmenti ceramici de la hadgehog studio( Air BFS) si deoarece mulineta nu vine cu rulment din fabrica la surubul fara sfarsit i-am pus si acolo un rulment boca. Functioneaza ireprosabil, nu are niciun semn sau vreo lovitura pe corp.
Pret: 1400 usor discutabil
Daca cineva este hotarat sa le ia pe amandoua pretul este unul special si cumparatorul primeste si un tub maver pt. lansete dintr-o bucata.
Fotografii maine dupa ce le fac.
-
gabi udila
- senior

Re: Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L
Pai faptul ca are rulmenti ceramici hadgehog, rulment la worm, cutie, ulei, am si husa de neopren luata separat si ca este ca noua. In rest , acelasi model.
Ultimele preturi separat sau in combo.
Lanseta 1400lei
Mulineta 1200lei
Combo 2500lei
Lanseta 1400lei
Mulineta 1200lei
Combo 2500lei
Pun un link cu pagina oficiala Evergreen cu modelul din anunt unde puteti vedea pretul oficial al lansetei si alte detalii. Pretul este fix avand in vedere starea lansetei si costul transportului din Japonia in Romania. Daca este cineva interesat ii pot arata lansete similare la pretul meu pe piata japoneza ne mai punand la socoteala transportul, vama... etc. Cand ma refer la vama stiu ce spun pt. ca nimeni nu ar risca sa aduca acasa o astfel de lanseta neasigurata pe suma reala; sper ca intelegeti.
http://www.evergreen-fishing.com/goods_ ... 055_1.html
http://www.evergreen-fishing.com/goods_ ... 055_1.html