Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Vlad S.
veteran
veteran

Re: Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L

Mesaj de Vlad S. » 13 Sep 2014, 09:36

Din pacate asa se intampla cand te legi la cap si nu te doare capul.

Am trimis lanseta la Cluj cu fancourier si a ajuns bine, omul a vazut-o si a decis ca nu-i place actiunea lansetei si mi-a pus-o inapoi tot prin fancourier. Ieri ajunge lanseta acasa si ce sa vezi, varful rupt cam 7cm intre inelul de varf pana la urmatorul inel in doua bucati. Norocul a fost ca i-am spus sa o asigure pe suma reala asa cum facusem si eu la dus. Am facut plangere la fan cu poze cu totul explicat si acum astept verdictul. Lanseta a fost pusa in husa si tub iar tubul este intact in sensul ca nu este strambat sau spart, are doar mici semne de la transport. Probabil au aruncat-o de ici colo fara nicio problema. Cat priveste faptul ca am spus ca este un produs fragil mi-am racit gura de pomana cu cel ce a luat lanseta(cand a plecat de la mine) si a zis ca daca e asigurata nu e problema.

Lanseta practic poate fi pescuita fara probleme in sensul ca inelul ramas in cap se scoate si se monteaza cel de varf, dar este o situatie neplacuta si este clar ca pretul scade dupa un astfel de incident desi mie imi place mai mult acum lanseta, devenind o idee mai rapida si dand senzatie de mai multa putere. In functie de ce o sa spuna fancourier cu despagubirea o sa comunic aici. Oricum nu-i las sa-si bata joc nici de mine nici de omul din Cluj care mi-a pus banii in cont si cu care am avut discutii aprinse prin care am reusit sa-l fac sa inteleaga situatia. Omul isi vrea banii inapoi, eu imi vreau lanseta intacta si uite asa nu o sa mai trimit niciodata lansete prin curier sau posta sa poata fi vazute si nici daca se vand direct.

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 13 Sep 2014, 09:41

Imagine

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 13 Sep 2014, 11:32

pacat si de tine si de lanseta. amandoi ramaneti cu ceva paguba... la cum incarca aia coletele prin masini si cum le arunca atunci cand cauta prin ele, nu e de mirare.

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 13 Sep 2014, 18:08

Nu vom ramane cu nicio paguba doar ca dureaza ceva. Daca nu platesc valoarea lansetei ii dau in judecata si merg si la opc.

vladone
junior
junior

Mesaj de vladone » 15 Sep 2014, 11:11

Mai bine nu te lasai de baitcasting...incepusei promitator :). Am primit si eu prin fan curier o lanseta de baitcasting numai ca nenea care mi a vandut-o a invelit-o in punga din aia cu aer si a stat fix in tubul de PVC. si am primit-o fara nici o problema....daca clientul tau nu a facut asa si a bagat-o doar in tub...e posibil sa se fi spart in timpul transportului.

Bafta cu Justitia. Cica in 10 ani statul de drept s a intarit in Romania :)

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 15 Sep 2014, 21:51

Nu m-am lasat de bait-casting. Mai am un combo care nu lipseste niciodata din barca la pescuit. Lanseta a stat fix in tub, problema este ca a fost trantit tubul in varf si de la soc s-a rupt. Greutatea manerului a fost mai mare decat rezistenta varfului. Nu e nici primul caz si nici ultimul. Cat priveste cu justitia sunt obisnuit cu procesele :wink: .

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 25 Sep 2014, 14:34

Problema a fost rezolvat? si am fost desp?gubit. Anuntul se poate Inchide. Multumesc.

Scrie răspuns