Din pacate asa se intampla cand te legi la cap si nu te doare capul.
Am trimis lanseta la Cluj cu fancourier si a ajuns bine, omul a vazut-o si a decis ca nu-i place actiunea lansetei si mi-a pus-o inapoi tot prin fancourier. Ieri ajunge lanseta acasa si ce sa vezi, varful rupt cam 7cm intre inelul de varf pana la urmatorul inel in doua bucati. Norocul a fost ca i-am spus sa o asigure pe suma reala asa cum facusem si eu la dus. Am facut plangere la fan cu poze cu totul explicat si acum astept verdictul. Lanseta a fost pusa in husa si tub iar tubul este intact in sensul ca nu este strambat sau spart, are doar mici semne de la transport. Probabil au aruncat-o de ici colo fara nicio problema. Cat priveste faptul ca am spus ca este un produs fragil mi-am racit gura de pomana cu cel ce a luat lanseta(cand a plecat de la mine) si a zis ca daca e asigurata nu e problema.
Lanseta practic poate fi pescuita fara probleme in sensul ca inelul ramas in cap se scoate si se monteaza cel de varf, dar este o situatie neplacuta si este clar ca pretul scade dupa un astfel de incident desi mie imi place mai mult acum lanseta, devenind o idee mai rapida si dand senzatie de mai multa putere. In functie de ce o sa spuna fancourier cu despagubirea o sa comunic aici. Oricum nu-i las sa-si bata joc nici de mine nici de omul din Cluj care mi-a pus banii in cont si cu care am avut discutii aprinse prin care am reusit sa-l fac sa inteleaga situatia. Omul isi vrea banii inapoi, eu imi vreau lanseta intacta si uite asa nu o sa mai trimit niciodata lansete prin curier sau posta sa poata fi vazute si nici daca se vand direct.
Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Evergreen Heracles si Daiwa Pixy 68L
pacat si de tine si de lanseta. amandoi ramaneti cu ceva paguba... la cum incarca aia coletele prin masini si cum le arunca atunci cand cauta prin ele, nu e de mirare.
Nu vom ramane cu nicio paguba doar ca dureaza ceva. Daca nu platesc valoarea lansetei ii dau in judecata si merg si la opc.
Mai bine nu te lasai de baitcasting...incepusei promitator
. Am primit si eu prin fan curier o lanseta de baitcasting numai ca nenea care mi a vandut-o a invelit-o in punga din aia cu aer si a stat fix in tubul de PVC. si am primit-o fara nici o problema....daca clientul tau nu a facut asa si a bagat-o doar in tub...e posibil sa se fi spart in timpul transportului.
Bafta cu Justitia. Cica in 10 ani statul de drept s a intarit in Romania
Bafta cu Justitia. Cica in 10 ani statul de drept s a intarit in Romania
Nu m-am lasat de bait-casting. Mai am un combo care nu lipseste niciodata din barca la pescuit. Lanseta a stat fix in tub, problema este ca a fost trantit tubul in varf si de la soc s-a rupt. Greutatea manerului a fost mai mare decat rezistenta varfului. Nu e nici primul caz si nici ultimul. Cat priveste cu justitia sunt obisnuit cu procesele
.
Problema a fost rezolvat? si am fost desp?gubit. Anuntul se poate Inchide. Multumesc.