Dragon Nano Force 4-21gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Dragon Nano Force 4-21gr
Nano Force Spinn 21 2.35m 4-21g Length: 2.35m ; 4-21g ; Sections: 2 ; Actions: Fast ; Tr. length: 1.22m ; Holder: 28cm ; Weight: 122g. O lanseta de exceptie de care sunt nevoit sa ma despart. Poze pe mail
Pret fix 500 ron.
Pret fix 500 ron.
Re: Dragon Nano Force 4-21gr
Detalii si o descriere amanuntita despre seria asta de la Dragon ,gasiti aici pe forum.
O lanseta care isi merita din plin banii.
O lanseta care isi merita din plin banii.
O lanseta ce merge pescuita atat cu plastice moi cat si cu reactive, bat foarte senzitiv.
O lanseta peste multe trompete cu nume pompoase si preturi duble. Pretul este fix, daca nu se vinde la acest pret se va retrage de la vanzare.
Acum ne rugam la doamne-doamne sa o vinzi cat mai repede sau sa o retragi, ca sa ne vindem si noi trompetele de lansete. 
Amin!

Amin!
Iar vorbesti la plural, si in numele altora?Gogol scrie:Acum ne rugam la doamne-doamne sa o vinzi cat mai repede sau sa o retragi, ca sa ne vindem si noi trompetele de lansete.
Amin!
Daca ma gandesc mai bine m-ar tenta un schimb cu cea pe care o ai la vanzare " T-RUSSEL 2,28m , 3-10 gr, duce si 12-13 gr, exfast, doua bucati, mandrina alps din carbon toray, super ergonomica, usoara si senzitiva, 10 inele fuji micro KR Torzite. Poze in prima pagina a topicului."...asta daca vrei sa scapi de "trompeta".

Neam de neamul tau de la bacterie incoace nu a avut asa ceva. Ai schimbat tusea pe un junghi. cel mai slab loomis. adica ceva de genul daca nu ai bani dar vrei suv iti cumperi masina tata ( suv indian).
Stai bland ca lumea stie ce vinzi..frustratule...pacat... la varsta ta sa ai asemenea frustrari..probabil nu ai avut jucarii cand erai mic. La fel cum din ultimele 50 de posturi ale tale lauzi chinezaria pe unde apuci, dar asta nu te impiedica sa o vinzi.
Ti-as mai zice ceva, insa mi-e rusine de baietii aia cu care mergi la pescuit.
Stai bland ca lumea stie ce vinzi..frustratule...pacat... la varsta ta sa ai asemenea frustrari..probabil nu ai avut jucarii cand erai mic. La fel cum din ultimele 50 de posturi ale tale lauzi chinezaria pe unde apuci, dar asta nu te impiedica sa o vinzi.
Ti-as mai zice ceva, insa mi-e rusine de baietii aia cu care mergi la pescuit.
Si sa stii ca m-am gandit la un schimb cu chinezaria ta, dar am zis sa nu te tepuiesc. Ma faceam naibii de ras pe aici ca dau tepe..