Bai am bani, doar ca nu sunt atat de ... ca tine incat sa inghit tot ceea ce-mi baga altii pe gat. Daca est ignorant si crezi ca se poate pescui doar cu lansete de peste 1000 de lei,iti spun eu ca intr-o mana priceputa "chinezaria" asta pe care o vnd prinde mai mult peste decat betele tale ,tinute de o mana de lemn. Esti pescar "de incinta" si normal ca tii mortis sa-ti fie admirata "scula", asa ca pescuieste cu ce vrei dar nu te mai baga aiurea in seama pe aici. eu am pescuit atat cu ce pescuiesti tu cat si cu "chinezarii" si prefer ca diferenta de bani sa o investesc in altceva...in fine, nu-mi mai pierd vremea.Gogol scrie:Neam de neamul tau de la bacterie incoace nu a avut asa ceva. Ai schimbat tusea pe un junghi. cel mai slab loomis. adica ceva de genul daca nu ai bani dar vrei suv iti cumperi masina tata ( suv indian).
Stai bland ca lumea stie ce vinzi..frustratule...pacat... la varsta ta sa ai asemenea frustrari..probabil nu ai avut jucarii cand erai mic. La fel cum din ultimele 50 de posturi ale tale lauzi chinezaria pe unde apuci, dar asta nu te impiedica sa o vinzi.
Ti-as mai zice ceva, insa mi-e rusine de baietii aia cu care mergi la pescuit.
Am cautat in atatea randuri sa te luminez, se pare ca e degeaba, esti precum calul ala cu ochelari pe capastru, care vede intr-o singura directie. Afirmatia despre lanseta de la Loomis ma face sa rad si sunt convins ca rad si altii citindu-ti ineptiile.
Mi-am amintit ca ti-am recomandat imbracaminte din lane merinos....se pare ca nu mi-ai urmat sfatul si porti tot bluza si ciorapi din plastic . Si spun asta pentru ca incepi sa puti ,acum nu-mi dau seama daca e din cauza imbracamintii sau incepi sa duhnesti a prostie ?!
Nu-i asa ca acum o sa-ti treaca rusinea fata de baieti ? Eu nu ma supar pe tine, te inteleg, atata poti, asta ti-e limita, tu esti guru, doar ce ai tu e bun. Initial am crezut ca doar faci pe prostu', intre timp am realizat ca nu te prefaci .
Oricum, ms de UP. Cat despre schimb...trebuia sa-mi mai dai ceva diferenta pentru ca lanseta asta te-ar fi invatat sa prinzi si tu peste.