Dragon Nano Force 4-21gr

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tito
veteran
veteran

Re: Dragon Nano Force 4-21gr

Mesaj de tito » 28 Oct 2016, 19:27

Gogol scrie:Neam de neamul tau de la bacterie incoace nu a avut asa ceva. Ai schimbat tusea pe un junghi. cel mai slab loomis. adica ceva de genul daca nu ai bani dar vrei suv iti cumperi masina tata ( suv indian).
Stai bland ca lumea stie ce vinzi..frustratule...pacat... la varsta ta sa ai asemenea frustrari..probabil nu ai avut jucarii cand erai mic. La fel cum din ultimele 50 de posturi ale tale lauzi chinezaria pe unde apuci, dar asta nu te impiedica sa o vinzi.
Ti-as mai zice ceva, insa mi-e rusine de baietii aia cu care mergi la pescuit.
Bai am bani, doar ca nu sunt atat de ... ca tine incat sa inghit tot ceea ce-mi baga altii pe gat. Daca est ignorant si crezi ca se poate pescui doar cu lansete de peste 1000 de lei,iti spun eu ca intr-o mana priceputa "chinezaria" asta pe care o vnd prinde mai mult peste decat betele tale ,tinute de o mana de lemn. Esti pescar "de incinta" si normal ca tii mortis sa-ti fie admirata "scula", asa ca pescuieste cu ce vrei dar nu te mai baga aiurea in seama pe aici. eu am pescuit atat cu ce pescuiesti tu cat si cu "chinezarii" si prefer ca diferenta de bani sa o investesc in altceva...in fine, nu-mi mai pierd vremea.

Am cautat in atatea randuri sa te luminez, se pare ca e degeaba, esti precum calul ala cu ochelari pe capastru, care vede intr-o singura directie. Afirmatia despre lanseta de la Loomis ma face sa rad si sunt convins ca rad si altii citindu-ti ineptiile.

Mi-am amintit ca ti-am recomandat imbracaminte din lane merinos....se pare ca nu mi-ai urmat sfatul si porti tot bluza si ciorapi din plastic . Si spun asta pentru ca incepi sa puti ,acum nu-mi dau seama daca e din cauza imbracamintii sau incepi sa duhnesti a prostie ?!

Nu-i asa ca acum o sa-ti treaca rusinea fata de baieti ? Eu nu ma supar pe tine, te inteleg, atata poti, asta ti-e limita, tu esti guru, doar ce ai tu e bun. Initial am crezut ca doar faci pe prostu', intre timp am realizat ca nu te prefaci .
Oricum, ms de UP. Cat despre schimb...trebuia sa-mi mai dai ceva diferenta pentru ca lanseta asta te-ar fi invatat sa prinzi si tu peste.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 28 Oct 2016, 22:08

Imagine

Ai dracu chinezii astia...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 29 Oct 2016, 14:48

A mai fost discutia asta cu made in japan si e china toata ziua, ti-au confirmat si altii. Insa in infatuarea ta, nu vrei sa recunosti. Daca prinzi peste cu orice lanseta de ce vinzi dragonul si ti-ai luat loomis? A? Aud?
Am impresia ca rade ciob de oala sparta. Cat despre merinos si altele, mai citeste si nu fi legat cu ochelari de cal, plasticul de care zici e facut special contra mirosurilor. Normal ca puti daca nu te speli, dar ma rog..e cam greu cu gandirea la tine.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 31 Oct 2016, 12:57

Esti doar un Gica contra, lipsit de argumente obiective. Nu are rost sa mai caut sa-ti explic, traiesti cu impresia ca doar ce-i scump e de calitate. Cat despre, de ce o vand, ce mi-am cumparat si restul...e problema mea. Atata timp cat eu nu te-am intrebat ce si de ce vinzi, cred ca nu sunt obligat sa ma justific in fata nimanui. Si atata timp cat tu nu ai pescuit cu lanseta asta, nu mai emite pareri ca esti "pe langa".
Asa ca ai dreptate, doar lansetele tale sunt miezul....restul sunt chinezarii.

Up pentru o lanseta de exceptie.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Noi 2016, 13:50

Up

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 02 Noi 2016, 01:30

Domnilor, discutia nu va face cinste, nici limbajul, mai ales ca sunteti veterani pe forum. Laurentiu, sa stii ca totusi chinezaria asta, pe care o am si eu (recunosc, mai mult nu prea mi-am permis...) e foarte faina. maine iti dau 500 lei, ce-ti iei de ei? favorite? savage gear?...in mod clar lansetele din gama de top au alte "calificari". dar nu comparam aici o lanseta de 2000 lei cu una de 500 (sper)...

Diferentele totusi nu sunt atat de mari. eu zic ca un profesionist, daca pune mana pe un Dragon, nu se face de rusine. are o greutate acceptabila pentru linia de top (120gr la 2.35m), o revenire foarte buna, cu senzitivitatea sta binisor, Toray + Fuji K... nu stiu, ce-i ceri la 100 eur?

Acum, scuzati-mi indolenta, dar nu am pus mana pe Megabass, Matagi, T-Russell, Tict, etc.
sunt usoare, sunt faine, senzitive (asta se invata si mana pescarului cu ea) dar nu cred ca lanseaza la bulgari, sau ca selectioneaza salaul de 20kile...
intreb si eu. ce te-a determinat sa alegi o lanseta scumpa?
Dau o naveta de stiuca prinsa in delta cu Dragonul pe raspuns
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 02 Noi 2016, 02:40

Nici tu nici tito nu ati inteles esentialul: in principiu nu am nimic cu lanseta, tito in ingamfarea lui nu si aduce aminte cand am afirmat cu luni in urma ca lanseta e f buna in banii ei.
Pe mine m a deranjat abordarea lui in toate topicurile privind lanseta. Punctul culminant l a atins aici cand a afirmat treaba cu trompetele cu nume si lanseta lui minune. Punct.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 02 Noi 2016, 08:13

@Gogol
Nu inteleg ce te-a deranjat ? Nu sunt absurd ,nu e lanseta perfecta, dar pentru pretul platit lansetele astea sunt excelente. Am mai afirmat ca am pescuit cu altele ,unele mai scumpe si as alege oricand un Nano Force. Nu vreau sa intru in alte polemici inutile apucandu-ma sa enumar alte "trompete" ,pentru ca fiecare crede ca ceea ce are e cel mai bun. Dau doar un exemplu,modelul Guide Select tot de la Dragon, care la vremea aparitiei era pusa pe acelasi loc ,de catre unii , cu marcile de renume si in realitate e o trompeta care nu exceleaza la niciun capitol.
Nu am afirmat ca lanseta asta e pe aceeasi treapta cu lansetele de top, consacrate, am spus doar ca in banii astia e greu de gasit ceva mai bun si ca ofera mai mult decat pretul platit.

Lemi
junior
junior

Mesaj de Lemi » 02 Noi 2016, 09:12

Nano Force = TROMPETA. Punct. Din toate punctele de vedere.
Cine nu crede sa o cumpere si se lamureste.
Nici lucratura, nici senzitivitate, slab de tot la putere, cu jig de 12 gr + guma gafaie rau de tot, eu nu as mai cumpara nici cu 100 de lei.
Nu le mai laudati ca nu merita.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 02 Noi 2016, 09:41

@lemi
Pentru tine care probabil esti obisnuit sa pescuiesti cu aracul din vie, asa o fi, nu-i buna de japca Doar ca eu am pescuit-o constant cu jig de 14-17gr + guma si nu gafaie deloc. Pot paria ca nici macar n-ai pus mana pe lanseta asta,o confunzi sau scrii ca sa te bagi in seama.La senzitivitate sta foarte bine fata de altele din clasa ei de pret, e lucrata ingrijit, componente de calitate pentru pretul ei. Si ia zi tu ,care merita ?

Scrie răspuns