DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Salut ,iti trimit eu una de 3000 daca te ajuta .Iti puneam lincul cu ea dar nu stiu
am avut o la vanzare.Sa ma anunti daca te ajuta cu ceva.Fir intins

mi-o trimiti mie? am primit un bat si nu am mulineta la el.....am niste prieteni care nu ma ia cu ei la pescuit daca nu am cu ce sa pescuiesc....chiar m-as bucura sa am batul meu....multumesc si scuze de indrazneala...
Salut ,nu i nici un deranj dar am promis o lu altcineva.....Zimi ce bat ai si poate gasim ceva si pt tine 

Haprian maine ai mulineta la posta ,sa o foloseasca cu placere.Fir intins si la cat mai putini braconieriiiiiiiiiiii
- haprian ionel
- veteran
leowb esti un camarad de nota 10, o sa-ti multumeasca baiatul cat traieste si poate cand va fi pe picioarele lui va face la fel cu sculele pe care nu le foloseste.
Am un Baracuda Danube 2.40. multumesc mult pt incercarea de a ma ajutaleowb scrie:Salut ,nu i nici un deranj dar am promis o lu altcineva.....Zimi ce bat ai si poate gasim ceva si pt tine

Donez aceste 2 plute de rapitor cea Big xxx e nou nouta,si o rola de damil care mai are cam 300 m de fir Okuma Ultramax de 30mm .
Poate ii foloseste cuiva,sa numai dea bani pe ele. cu respect Victor

Uploaded with ImageShack.us

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Firul a plecat catre State Fabian,sa-l folosesti sanatos iar Plutele Pleaca catre Bogdan_Spinner!VicToR . scrie:Donez aceste 2 plute de rapitor cea Big xxx e nou nouta,si o rola de damil care mai are cam 300 m de fir Okuma Ultramax de 30mm .

-
- veteran
Sper sa nu par ca fac abuz de acest topic, dar as mai avea o doleanta pentru pescarii capabili si doritori sa ajute un spinner amator.
Cu soarele asta torid e un chin sa pescuiesc cu toate reflectiile pe fata mea, care mai nou arata ca si racul in oala cu apa fiarta, de aceea anunt ca primesc cu bucurie o pereche de ochelari polarizanti indiferent de marca sau stare (doar sa fie inca folosibili chiar daca poate zgariati, etc).
Mi-ar racori putin ochii:))
Cu multa recunostinta anticipata, un pescar ca oricare altul!
Cu soarele asta torid e un chin sa pescuiesc cu toate reflectiile pe fata mea, care mai nou arata ca si racul in oala cu apa fiarta, de aceea anunt ca primesc cu bucurie o pereche de ochelari polarizanti indiferent de marca sau stare (doar sa fie inca folosibili chiar daca poate zgariati, etc).
Mi-ar racori putin ochii:))
Cu multa recunostinta anticipata, un pescar ca oricare altul!
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
Okuma Ultramax de 30mm + niste bonusuri frumoase au plecat la State Fabian il rog luni,marti cand ajunge coletul sa lase un feedback aici sa-mi spuna ce a gasit si daca e multumit de cadou :> nustie doar de fir,asa si celalalt colet cu 2 Plute De Stiuca si SOmn au plecat la Bogdan Barsan + Bonus cadou si pt el,accesorii pe rapitori!
Sa aveti fire intinse si sa le folositi sanatosi amandoi! revin cu fire sapt viitoare ca primesc mai multe!
Cu stima si respect Victor Mocan
Sa aveti fire intinse si sa le folositi sanatosi amandoi! revin cu fire sapt viitoare ca primesc mai multe!
Cu stima si respect Victor Mocan