DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: DONATII
Si inca ceva:
Un Apel la pescarii de spinning:
Daca aveti linguri sau lingurite de somn, stiuca sau altceva (ruginite, strambe), ori voblere stricate sau care nu va convin cum evolueaza si nu le mai puteti vinde sau folosi, sau no name-uri care nu le folositi le primesc cu toata placerea pentru reparatii, si uz ulterior.
Va multumesc cu recunostinta!
Fir intins! Ca e vremea:)
Un Apel la pescarii de spinning:
Daca aveti linguri sau lingurite de somn, stiuca sau altceva (ruginite, strambe), ori voblere stricate sau care nu va convin cum evolueaza si nu le mai puteti vinde sau folosi, sau no name-uri care nu le folositi le primesc cu toata placerea pentru reparatii, si uz ulterior.
Va multumesc cu recunostinta!
Fir intins! Ca e vremea:)
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
Se doneaza ~ 40kg de AVP, Super pescar, Pescar Modern si altele....
NU trimit sub nici o forma cu Posta sau Curierul. Cine le vrea, le ridica personal din zona Timpuri Noi - Piata Alba Iulia. Va rog, nu insistati sa le trimit in tara ca nu am timp.
NU trimit sub nici o forma cu Posta sau Curierul. Cine le vrea, le ridica personal din zona Timpuri Noi - Piata Alba Iulia. Va rog, nu insistati sa le trimit in tara ca nu am timp.
Huse
Ma intereseaza 2 huse din material textil pt lansete de 8.6 ft si 6.8 ft din 2 bucati daca are careva si nu ii trebuiesc.Multumesc.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
se doneaza Pescuit la rapitori in ape de ses a lui Tarus...
prioritate au cei din zona Vrancea, Bacau , Neamt ca as putea sa o predau personal sa nu mai ma chinui cu impachetatul.
merci
prioritate au cei din zona Vrancea, Bacau , Neamt ca as putea sa o predau personal sa nu mai ma chinui cu impachetatul.
merci
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
daca nu o vrea nimeni de prin zona ta si ai chef de impachetat, as dori-o eu, ca nu o gasesc pe aci.
o gasesti, probabil, la orice biblioteca judeteana/oraseneasca si ramai si cu spatiu liber in biblioteca personala. eu (de) acolo l-am citit pe VT (si pe multi altii)grizzly scrie:daca nu o vrea nimeni de prin zona ta si ai chef de impachetat, as dori-o eu, ca nu o gasesc pe aci.

am incercat la biblioteca judeteana, ca altfel nu o solicitam, cu autor VT nu au decat "pescuit din Delta pana in Carpati".
Mai aveti mulineta?Asi dori sal cumpar
- Beastmaster
- veteran
As putea sa te ajut eu cu vreo 110 m de Tuffline de 0.19 din cate retin, care a fost folosit 2 sezoane 2009-2010. Verific cat a mai ramas pe tambur si te anunt, in caz ca esti interesat.bogdan_spinner scrie:cine are si e darnic indeajuns sa imi ofere o rola (sau ce a mai ramas din ea) de textil chiar folosit un sezon sau doua;)nu ma plang preferabil de la 0.03 lb in sus?????;)
- haprian ionel
- veteran
Salutare tuturor, am un baiat vecin cu mine caruia ii place foarte mult pescuitul dar nu prea are bani de scule datorita situatiei mai nefericite a familiei lui.. Eu personal i-am tot dat, ba cate o lanseta ba cate o mulineta si o gramada de accesorii pe care nu le mai folosesc.
Chestia este ca ar avea nevoie de o mulineta mai maricica ( de la 3000 in sus.. ) cu care sa pescuiasca pe Mures la fund, spin etc.
Am postat mesajul asta si pe un alt site dar vad ca nu se inghesuie nimeni..
Stiu ca topicul nu este unul de cerere sau de cersit si imi cer scuze daca deranjez pe cineva doar ca nu am timp sa tot urmaresc rubrica de donatii in caz ca apare ceva.
Deci daca are cineva o mulineta fie cat de slaba sau ieftina ar face un mare gest daca ar dona-o si eu as fi incantat sa platesc transportul sau eventualele cheltuieli pana la Alba.
Multumesc anticipat !
Chestia este ca ar avea nevoie de o mulineta mai maricica ( de la 3000 in sus.. ) cu care sa pescuiasca pe Mures la fund, spin etc.
Am postat mesajul asta si pe un alt site dar vad ca nu se inghesuie nimeni..
Stiu ca topicul nu este unul de cerere sau de cersit si imi cer scuze daca deranjez pe cineva doar ca nu am timp sa tot urmaresc rubrica de donatii in caz ca apare ceva.
Deci daca are cineva o mulineta fie cat de slaba sau ieftina ar face un mare gest daca ar dona-o si eu as fi incantat sa platesc transportul sau eventualele cheltuieli pana la Alba.
Multumesc anticipat !