DONATII

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_spinner
veteran
veteran

Re: DONATII

Mesaj de bogdan_spinner » 01 Iun 2012, 13:13

Si inca ceva:
Un Apel la pescarii de spinning:

Daca aveti linguri sau lingurite de somn, stiuca sau altceva (ruginite, strambe), ori voblere stricate sau care nu va convin cum evolueaza si nu le mai puteti vinde sau folosi, sau no name-uri care nu le folositi le primesc cu toata placerea pentru reparatii, si uz ulterior.
Va multumesc cu recunostinta!
Fir intins! Ca e vremea:)
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Iun 2012, 12:44

Se doneaza ~ 40kg de AVP, Super pescar, Pescar Modern si altele....
NU trimit sub nici o forma cu Posta sau Curierul. Cine le vrea, le ridica personal din zona Timpuri Noi - Piata Alba Iulia. Va rog, nu insistati sa le trimit in tara ca nu am timp.

gabitoi
veteran
veteran

Huse

Mesaj de gabitoi » 04 Iun 2012, 14:03

Ma intereseaza 2 huse din material textil pt lansete de 8.6 ft si 6.8 ft din 2 bucati daca are careva si nu ii trebuiesc.Multumesc.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Iun 2012, 07:31

se doneaza Pescuit la rapitori in ape de ses a lui Tarus...

prioritate au cei din zona Vrancea, Bacau , Neamt ca as putea sa o predau personal sa nu mai ma chinui cu impachetatul.
merci
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 05 Iun 2012, 22:43

daca nu o vrea nimeni de prin zona ta si ai chef de impachetat, as dori-o eu, ca nu o gasesc pe aci.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 06 Iun 2012, 18:37

grizzly scrie:daca nu o vrea nimeni de prin zona ta si ai chef de impachetat, as dori-o eu, ca nu o gasesc pe aci.
o gasesti, probabil, la orice biblioteca judeteana/oraseneasca si ramai si cu spatiu liber in biblioteca personala. eu (de) acolo l-am citit pe VT (si pe multi altii) :wink:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 07 Iun 2012, 10:07

am incercat la biblioteca judeteana, ca altfel nu o solicitam, cu autor VT nu au decat "pescuit din Delta pana in Carpati".

Arrafat
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Arrafat » 16 Iun 2012, 12:49

Mai aveti mulineta?Asi dori sal cumpar

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 18 Iun 2012, 22:53

bogdan_spinner scrie:cine are si e darnic indeajuns sa imi ofere o rola (sau ce a mai ramas din ea) de textil chiar folosit un sezon sau doua;)nu ma plang preferabil de la 0.03 lb in sus?????;)
As putea sa te ajut eu cu vreo 110 m de Tuffline de 0.19 din cate retin, care a fost folosit 2 sezoane 2009-2010. Verific cat a mai ramas pe tambur si te anunt, in caz ca esti interesat.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 19 Iun 2012, 07:16

Salutare tuturor, am un baiat vecin cu mine caruia ii place foarte mult pescuitul dar nu prea are bani de scule datorita situatiei mai nefericite a familiei lui.. Eu personal i-am tot dat, ba cate o lanseta ba cate o mulineta si o gramada de accesorii pe care nu le mai folosesc.
Chestia este ca ar avea nevoie de o mulineta mai maricica ( de la 3000 in sus.. ) cu care sa pescuiasca pe Mures la fund, spin etc.

Am postat mesajul asta si pe un alt site dar vad ca nu se inghesuie nimeni..
Stiu ca topicul nu este unul de cerere sau de cersit si imi cer scuze daca deranjez pe cineva doar ca nu am timp sa tot urmaresc rubrica de donatii in caz ca apare ceva.

Deci daca are cineva o mulineta fie cat de slaba sau ieftina ar face un mare gest daca ar dona-o si eu as fi incantat sa platesc transportul sau eventualele cheltuieli pana la Alba.

Multumesc anticipat !

Scrie răspuns