Pret 390 Lei.
La plata banilor in cont asigur transport gratuit PM.
0730 8888 17
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Multumesc ptr sprijin si impartialitate, asa este frumos si e bine sa invatam sa avem putina decenta si respect ptr noi insine in prima instanta si apoi sa cerem si de la ceilalti si nu invers.Michael scrie:eu stiu cum era in vremurile bune
topicul a fost curatat si va urez vanzare buna.
oricine are ceva de reclamat sa o faca la administratorul site-ului si de-acum topicul de vanzare al omului se va pastra curat...putina decenta va rog.
multumesc.
Este bine ca incep si moderatorii sa-si faca treaba. Tineti-o tot asa ! Poate intram in normalitate.Michael scrie:eu stiu cum era in vremurile bune
oricine are ceva de reclamat sa o faca la administratorul site-ului si de-acum topicul de vanzare al omului se va pastra curat...putina decenta va rog.
multumesc.
Multumesc nea Mircea pentru opinie, insa chiar nu-mi dau seama uneori ce avem de impartit unii cu altii si daca nu o dam in derizoriu o dam in atacuri furibunde , mascate usor sau pe fata.florin1948 scrie:Este bine ca incep si moderatorii sa-si faca treaba. Tineti-o tot asa ! Poate intram in normalitate.Michael scrie:eu stiu cum era in vremurile bune
multumesc.