Subscriu si eu.Gogol scrie:Ca intotdeauna hotul striga hotii si mai si face pe ipocritul mesterind iscusit cuvintele in fraze bombastice dar din pacate false.
Uitati aici un topic de vreo doi ani, pe care l-am gasit acum, unde mesterul nostru vegas isi da arama pe fata deoarece pescarii de acolo l-au dibuit cu clonele lui de pe acest forum si numai, unde face bisnita si ne minte in fata, ofera preturi nesimtit de mici si se baga aiurea in topicuri de vanzare care nu-i convine pretul, bate palma cu clientul si apoi nu ridica pachetul de la posta.
Aveti acolo atasate si print screenurile cu dovada de pe acest forum ca vegas 75 e unul si acelasi cu marinarul. Dar eu pot adauga ca mai are inca doua clone aici: K-Gula si sa.sa.me.
Acesta este domnilor userul Vegas, un mincinos cu mai multe fete, un bisnitar, un frustrat, care sufera de boala multiplelor personalitati.
http://www.crapmania.ro/forum/arhiva-ba ... 29-15.html
Cititi linkul si atasamentele, nr de mobil, sa va convingeti. Apoi dati un search pe acest forum sa vedeti cate lansete si mulinete a vandut vegas fara a pescui cu ele, numai dupa doua luni. Intrebati-va de cate ori va dat p.m. cu o oferta jignitoare dar frumos ticluita pt a cumpara ceva de la dvs?
Nu mai puneti urechea la vorbele lui, ganditi de doua ori inainte de a trage o concluzie.
Am patit-o chiar cu mulineta in cauza.
E cumparata de la mine in toamna dupa ce ne-am targuit ceva vreme
si binenteles am rezervat-o si domnul Vegas nu a mai vrut sa o ia.
Pana la urma a ajuns la dansul dar doar ca sa faca obiectul unei bisnite.
Pacat,mare pacat.........