Daiwa Luvias 2000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa Luvias 2000
Vand Daiwa Luvias 2000 http://www.japantackle.com/Daiwa/Daiwa_Luvias2007.htm
Mulineta este nou NOUTA !
Pret: 345 USD ~ 1.170 RON
Tel: 0744.538.176.
eugen@lcs.com.ro
Mulineta este nou NOUTA !
Pret: 345 USD ~ 1.170 RON
Tel: 0744.538.176.
eugen@lcs.com.ro
Re: Daiwa Luvias 2000
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... -2004.html
depinde de unde le cumperi........ceea ce in roni ar veni 1000 ron nemaipunand la calcul ca ceea ce prezinti tu este modelul vechi......dar decizia de a vinde cat si pretul te privesc ..eu spun oar spor la vanzare
depinde de unde le cumperi........ceea ce in roni ar veni 1000 ron nemaipunand la calcul ca ceea ce prezinti tu este modelul vechi......dar decizia de a vinde cat si pretul te privesc ..eu spun oar spor la vanzare
-
- veteran
Are omu'dreptate : e o vechitura, cu modelul asta a iesit Nelu Pana campion la spining in 1962 !!! Avea fir din par de coada de cal si jiguri turnate pe ace de gamalie !rapace scrie:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... -2004.html
Este unii care pana nu se baga in "comentarii" precum musca...stiti voi unde... nu poate sa doarma noaptea. Eugen vrea sa vanda. Daca te intereseaza si vrei sa cumperi,raspunzi. Sau ceri mai multe detalii. Nu mai stricati topicurile oamenilor cu parerile voastre de atotcunoscatori. Hai sa incercam sa ne civilizam o leaca, ce spuneti ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Este problema mea de unde si ce cumpar. Vrei sa-mi faci tu socoteala in buzunar???rapace scrie:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... -2004.html
Cate produse ai cumparat din Japonia???
Ai idee cat este paritatea yen/euro calculata de furnizor? Stii cat este transportul? Taxe bancare, vamale si TVA?
Iti doresc sa-ti aduci produsul pe care-l vand eu la 1000 ron si sa-ti vezi de contabilitatea din buzunarul tau.
florin1948 scrie:Are omu'dreptate : e o vechitura, cu modelul asta a iesit Nelu Pana campion la spining in 1962 !!! Avea fir din par de coada de cal si jiguri turnate pe ace de gamalie !rapace scrie:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... -2004.html
Este unii care pana nu se baga in "comentarii" precum musca...stiti voi unde... nu poate sa doarma noaptea. Eugen vrea sa vanda. Daca te intereseaza si vrei sa cumperi,raspunzi. Sau ceri mai multe detalii. Nu mai stricati topicurile oamenilor cu parerile voastre de atotcunoscatori. Hai sa incercam sa ne civilizam o leaca, ce spuneti ?
Multumesc pentru clarificari Nea Mircea. Exact aia este mulineta.

sa inteleg ca nimeni nu are dreptul la o opinie si ca daca cineva prezinta informatiile ce le detine pentru o mai buna informare a unui eventual doritor ......va fi intotdeuna atacat de terti 'mici bisnitari' ..a caror interes nu il vad ............eu unul pot sa imi permit sa cumpar din jp sau state fara a plati marea ciorba mentionata pe langa transport .......teschereaua mea.chiar de supara pe unii chestia asta ... am terminat comentul prin spor la vanzare asa ca domnule florin din '48 parul de cal aluneca cam repede pe gamalia aceea de ac
-
- veteran
Ce l-am mai injurat pe saracu'Brucan cand a spus ca ne trebuie 20 de ani...........
Acum, dupa mai bine de 20 de ani, nu númai ca a avut dreptate, dar a fost si prea modest saracu.
Acum, dupa mai bine de 20 de ani, nu númai ca a avut dreptate, dar a fost si prea modest saracu.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Pretul meu in Ro este mai mic decat in Japonia. Deci care-i problema ta? Si chiar daca ar fi de 10 ori mai mare, care-i problema ta? Daca esti nevorbit si vrei sa ne uimesti cu informatiile tale,scrie un articol, deschide un alt topic....rapace scrie:sa inteleg ca nimeni nu are dreptul la o opinie si ca daca cineva prezinta informatiile ce le detine pentru o mai buna informare a unui eventual doritor ......va fi intotdeuna atacat de terti 'mici bisnitari' ..a caror interes nu il vad ............eu unul pot sa imi permit sa cumpar din jp sau state fara a plati marea ciorba mentionata pe langa transport .......teschereaua mea.chiar de supara pe unii chestia asta ... am terminat comentul prin spor la vanzare asa ca domnule florin din '48 parul de cal aluneca cam repede pe gamalia aceea de ac
In ceea ce priveste atacatul de "mici bisnitari" cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze. Parerea mea!
problema mea nu e cu tine asa cum am mai spus e treaba ta cat ceri pe ce ai de vandut ..,.eu am o problema cu comunistii lui brucan care nu permit nimanui sa aiba o opinie si mai mult de atat sa o mai faca si publica
Nu ai o problema!
Esti doar un bagator in seama!
Spor la vanzare!
Esti doar un bagator in seama!
Spor la vanzare!
pescar particular