Daiwa Luvias 2000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Daiwa Luvias 2000
Si uite asa se alege praful de topicul lui Eugen (oricum, nu este prima data cand se intampla dástea).
Pentru pareri, opinii si bagat in seama sant alte sectiuni ale forumului ( pescuit spining, echipamente, etc) unde din pacate
"Jmecherii de jmecheri" nu prea scriu ca nu au ce.
Pentru pareri, opinii si bagat in seama sant alte sectiuni ale forumului ( pescuit spining, echipamente, etc) unde din pacate
"Jmecherii de jmecheri" nu prea scriu ca nu au ce.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- senior
eugen e ultimul de pe forumul asta care ar putea fi banuit de un adaos de vreo 15$ ca sa iasa de o punga de gume acolo. ...
Omu' vinde..daca iti convine pretul cumperi. Simplu. Se cunoaste ca e iarna si iesirile la pescuit sunt rare.....lumea e ''incordata'' si repede se agita apele. Sa vina odata caldura....
....sa bem o bere buna pe malul apei 

Multumesc pentru aprecieri! 

rapace scrie:![]()
![]()
scuzele mele .......ai dreptate ......oricum e o supermulineta si la bani astia nimeni nu o importa in romania ........spor la vanzare

-
- veteran
Apropo, ca mi-am adus aminte : cat ziceai ca costa mulineta ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
1.170 ronflorin1948 scrie:Apropo, ca mi-am adus aminte : cat ziceai ca costa mulineta ?
Cand s- o buli bicicleta sa vezi ce rau o sa- ti para ca nu mai ai Luvias! 

Stella??? O mandrete de fata...Ghenadie scrie:Cand s- o buli bicicleta sa vezi ce rau o sa- ti para ca nu mai ai Luvias!