@
ghila florin
Lucrurile nu au stat deloc asa cum le prezinti trunchiat, partinitor si in final neadevarat ...
Dupa ce ne-am inteles aseara, astazi de dimineata la prima ora (pe la 9 si ceva) ti-am dat si
SMS si
MP aici prin care te anuntam ca m-am razgandit si sa nu mai bati drumul pana la banca si sa platesti mulineta ptr ca am vandut-o altcuiva. Era normal si firesc sa te anunt.
Ma puteam razgandi, era marfa mea si atata timp cat te-am anuntat din vreme si explicit despre acest lucru, atata timp cat nu se platise nici un ban, atata timp cat nu era nici o tranzactie incheiata ci doar agreata la nivel verbal. Mi-am cerut scuze ptr treaba asta si end of story.
Tu m-ai sunat pe la 11:00 fara ceva si m-ai mintit in fata ca mulineta o platisei deja de la prima ora catre mine si ca banii erau ca si intrati in contul meu.
Ulterior cand te-am sunat si ti-am zis sa-mi trimiti si mie un scan cu Chitanta/OP-ul prin care se vedea plata catre mine, ai intors-o ca la ploiesti si mi-ai zis ca ai trimis de fapt pe altcineva la CEC si ca s-a luat curentul acolo si ca tipul ala nu a putut face plata, ca n-a avut CNP-ul meu ... bla bla bla bla ...
Deci plata aia „facuta” de tine la prima ora era doar fantezie, mangleala si o mare minciuna gogonata, nu platisei nimic la nici o prima ora asa cum sustineai la tel initial ...
Deci nu stiu cine e mai vinovat dintre noi in tranzactia asta, eu ca m-am razgandit dar te-am informat din timp sau tu ca m-ai mintit ca ai platit cand de fapt nu platisei nimic ... ?