DAIWA CERTATE 2013 - Model 2510R-PE
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
ghila florin
- utilizator constant

Re: DAIWA CERTATE 2013 - Model 2510R-PE
Ai dreptate,o data ce inchei o afacere,chiar si verbal cu o zi inainte cu cineva si vii adoua zi si spui ca te razgandesti ca ai gasit sa o dai unui prieten cu bani mai multi,arata cat de serios esti domnu crapmania.ro;vegas 75;marinarul sau crapmaniacul!!!E BINE CA RECUNOSTI!Lumea te stie,poti sa-ti pui "N"nikname-uri,caracterul....
Nu ma bag in aceasta discutie ,insa...Personal nu agreez daca am discutat cu cineva ,ne-am inteles la pret si conditiile de livrare sa mi se spuna apoi ca nu mai se vinde obiectul din diverse motive .De ce? Pai eu am patit-o! Am negociat o mulineta .Intre timp a aparut alta (in aceiasi zi
) care m-ar fi interesat mai mult...Omul cu mulineta negociata s-a razgandit a doua zi . Si cealalta mulineta ,care m-ar fi interesat mai mult, intre timp se vanduse.Concluzii ?
Inca odata nu ma bag la cazul prezentat mai sus ca nu stiu si nu ma intereseaza cum a decurs discutia intre parti.Eu vorbesc de un principiu general!
Inca odata nu ma bag la cazul prezentat mai sus ca nu stiu si nu ma intereseaza cum a decurs discutia intre parti.Eu vorbesc de un principiu general!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
La fel puteam sa fac si eu...am avut o mulineta la vanzare si am dat-o la primul care a sunat...intre timp au mai sunat nu stiu cati pt aceesi mulineta cu un pret mai bun decat cel ce convenisem cu primul ...in speta Torescu Octavian, ce trebuia sa fac ...dupa logica celui de aici sa-i dau la m...e lui Torescu si sa o dau aluia care imi dadea bani mai multi...???? Oamenii care procedeaza asa se elimina singuri ,un gest urat si murdar care de regula este practicat de samsari ...nu de un vanzator ocazional !!!!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !