Cumpar vaselina buna ptr. mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar vaselina buna ptr. mulinete
Cumpar vaselina de foarte buna calitate, dintre cele comercializate special pentru mulinete.
Eu vreau sa o folosesc pentru cateva mulinete Daiwa.
Am urmarit postarile de pe forum despre vaselina potrivita pentru mulinete si n-as vrea sa intru in polemici fiindca nu ma pricep, singura certificare pe care o astept este sa fie facuta pentru mulinete.
Liviu 0744.756.066.
Eu vreau sa o folosesc pentru cateva mulinete Daiwa.
Am urmarit postarile de pe forum despre vaselina potrivita pentru mulinete si n-as vrea sa intru in polemici fiindca nu ma pricep, singura certificare pe care o astept este sa fie facuta pentru mulinete.
Liviu 0744.756.066.
Re: Cumpar vaselina buna ptr. mulinete
Cind isi comanda cineva de pe internet sau merge la magazin, sa-ti ia si tie si sa ti-o trimita apoi acasa?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Salut !
Am asa ceva, un tub de la Balzer, http://magazinpescari.ro/product_info.p ... cts_id=863
Am cumparat odata doua tuburi si pe unul nici nu l-am deschis , e prin trusa pe undeva , daca e ce crezi ca iti trebuie imi spui.
Cele bune.
Am asa ceva, un tub de la Balzer, http://magazinpescari.ro/product_info.p ... cts_id=863
Am cumparat odata doua tuburi si pe unul nici nu l-am deschis , e prin trusa pe undeva , daca e ce crezi ca iti trebuie imi spui.
Cele bune.
Nu-ti cumpara de la Cormoran.
- theoneghost
- utilizator constant
sal
eu folosesc dasta:
http://www.bicicletebucuresti.ro/intret ... dtite.html
mai ales la baitcaster..sta ft bine pe levelwind,este ca o crema,nu este transparenta.
eu folosesc dasta:
http://www.bicicletebucuresti.ro/intret ... dtite.html
mai ales la baitcaster..sta ft bine pe levelwind,este ca o crema,nu este transparenta.
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Cand m-am bagat la vreo comanda pe Cabelas, exact atunci nu aveau lubrifiantul pe stoc.
Nu prea am rabdare si am incercat oferta locala.
Speram la ceva deosebit, genul de vaselina recomandat de Daiwa sau Shimano ptr modele de top.
Cormoran, Penn sau alte variate care se gasesc pe la noi nu m-au interesat.
Probabil ca o sa gasesc ceva bun pe la vreun entuziast.
Pana atunci, atept oferte.
Cand m-am bagat la vreo comanda pe Cabelas, exact atunci nu aveau lubrifiantul pe stoc.
Speram la ceva deosebit, genul de vaselina recomandat de Daiwa sau Shimano ptr modele de top.
-
- veteran
Sa nu intelegi ca vaselina pt. mulinete este numai pt. mulinete si nu se poate gresa si altceva cu ea. Sau ca o vaselina f. buna pentru arme de foc (de ex.) nu este buna pt mulinete. Nu e ca in medicina,unde crema antirid nu e buna la reumatism.liviu68 scrie:Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Important este sa fie o vaselina de calitate,de la o firma recunoscuta,aditivata cum trebuie,cu o gama larga de temperaturi de utilizare si pe cat posibil cat mai aderenta. Dar cel mai important din toate este ca mulineta sa fie unsa la timp sau de cate ori trebuie,nu lasata de izbeliste.

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Sa nu iti iei cormoran:))
-
- junior
ia-ti o vaselina fina si sa fie pe baza de calciu terminati va cu firme de firme bami multi dati pe cateva zeci de gramedraqdevil scrie:Sa nu iti iei cormoran:))
-
- veteran
Conform principiului " nu dati banii pe prostii - luati bomboane la copii " o mulineta se poate unge si cu Linco,Rama sau Delma,sau chiar crema de fata a nevestei (e fina si contine calciu)
De tinut minte : un lucru se poate face bine intr-un fel si prost intr-o suta de feluri !!!
De tinut minte : un lucru se poate face bine intr-un fel si prost intr-o suta de feluri !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.