Cumpar vaselina buna ptr. mulinete

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Jedi
veteran
veteran

Re: Cumpar vaselina buna ptr. mulinete

Mesaj de Jedi » 06 Mar 2012, 13:41

Si se poate unge painea la copii cu Castrol si Shell iar nevasta poa sa-si puna pe fata Lubrifin Brasov :mrgreen: conform principiilor de mai sus.
S-a pus cineva sa citeasca putin despre...Ce ie vazelinele,ce au inauntru si ce face ele?
Sau cumparam cel mai scump Cadillac fabricat in Pakistan integral din piese fake din China, doar pentru ca-i scump si un istet il recomanda la hirtoapele din tara noastra.. :P :wallbash:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

liviupescariu
junior
junior

Mesaj de liviupescariu » 06 Mar 2012, 18:15

florin1948 scrie:Conform principiului " nu dati banii pe prostii - luati bomboane la copii " o mulineta se poate unge si cu Linco,Rama sau Delma,sau chiar crema de fata a nevestei (e fina si contine calciu)
De tinut minte : un lucru se poate face bine intr-un fel si prost intr-o suta de feluri !!!
zici bine tu ce zici dar eu am zis la general , m i s a intimplat sa iau vaselinade firma si nu a facut banii in schim am luat o vaelina fina pe de calciu cu putere mare de penetrare si vreau sa zic ca nici nu se aude mulineta cand toarce zici ca e pe perna de aer si nici nu merge ingreunat asa ca cu linco rama sau delma t i le las tie pentru ceaiul de dimineata ca tot face nadia comaneci reclama stima

liviupescariu
junior
junior

Mesaj de liviupescariu » 06 Mar 2012, 18:28

m am referit la modul general , eu mi am luat o vaselina pe baza de calciu cu puetre mare de penetrare si nu am probleme mulineta zici ca e pe perna de aer si te rog sa ma crezi ca mi au trecut scule de pescuit prin mana pana la urma te uiti la detaliile tehnice vascozitate temperatura extrema la care lucreaza aderenta si puterea de penetrare si poti foarte bine sa nimeresti o vaselina de care sa fi multumit asa ca nu este obligator sa iei nu stiu ce vaselina de firma de peste mari si tari decat in cazul in care mulineta in cauza este prea pretentioasa are componente din plastic si garnituri si atunci e bine sa respecti indicatiile fabricantului. SUBSCRIU SI EU - NU VA LUATI VASELINA CORMORAN LA TUB.

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 06 Mar 2012, 18:45

Ma bucur ca ati incalzit topicul.
Pana atunci astept oferte, daca vrea cineva sa imparta cu mine o vaselina buna.

mcfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mcfish » 06 Mar 2012, 19:00

Scuze pt. off topic: de ce nu-i bun Cormoran?

theoneghost
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de theoneghost » 06 Mar 2012, 19:02

mcfish scrie:Scuze pt. off topic: de ce nu-i bun Cormoran?
sa termina repede
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 06 Mar 2012, 20:34

Din punctul meu de vedere,treaba e cam asa :
- de regula,nu ai 15 mulinete de spining,ai 3-4 pe care le folosesti mai des ;
- revizia generala (daca o faci temeinic) e suficient sa o faci o data pe an (mai putin la galet unde trebuie mai des)
-in aceste conditii,un tub de vaselina de 100 gr. te tine lejer 4 - 5 ani (nu o folosesti la altceva)
Concluzia este ca daca tot cumpar o data la 5 ani,iau ceva ca lumea si fac o treaba cum trebuie.
Chestia asta este ceva general valabil,mai avem nevoie de ulei,degresante,penetrante,etc. deci problema e mai complicata.
Important este ca : "VINE VINE PRIMAVARA..................!!!"JOS CU GHEATA DE PE BALTA !!! :headbash: :headbash: :headbash:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Mar 2012, 23:39

liviupescariu scrie:m am referit la modul general , eu mi am luat o vaselina pe baza de calciu cu puetre mare de penetrare
e buna ca-ti intareste si ouale :lol:
ce dracu mai baieti , e vorba de niste fiare ,la urma urmei.
eu folosesc cu litiu. carrera. auto. merge bine intre -20 si plus 80 de grade celsius. si asta de 15 ani. no problem, si ieftineanu.
restul sunt speculatii.
ca uleiul de motor yamaha. dar yamaha nu fabrica ulei. doar motoare.
nici cormoran-ul nu fabrica ulei sau vaselina . doar scule de pescuit.
vorba cuiva: capsci? :lol:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 07 Mar 2012, 00:46

consider ca vaselina nu este atat de importata pe cat e spalatul mulinetei 100%

degeaba dam cu ardent sau cormoran

propun un experiment:
spalati componentele pe rand in zippo intr-un pahar transparent, dupa spalare luati un magnet si plimbati-l la exterior pe fundul vasului si apoi ridicati-l pe un perete al paharului: impuritatile de fier adunate sunt o mica parte din cele solide rezultate din rodajul mulinetei, prima revizie e ce-a mai importanta daca vrem sa nu avem o pasta abraziva in mulineta de ce marca vreti voi: penn, abu, ardent, daiwa, etc!

galetul mai bine il ungem dupa fiecare partida decat sa-l desfacem la 5 partide
este foarte usor, uleiul este "aspirat" in interior, se vede si in film:
http://www.youtube.com/watch?v=p9IZ2ptxA1k

si sa fiu on topic:
la penn ul asta ma refeream liviu68:
http://www.pennreels.com/images/lube_new.jpg
in romania inca nu am vazut, ar fi bine sa fie

Scrie răspuns